Киянин Пасальський побив жінку й іде в депутати Гостомеля

1

Голова Гостомельського осередку партії “Укроп” Микола Пасальський, який мешкає в Києві і днями так само як і Євген Мельничук зареєструвався кандидатом у депутати на довиборах у Гостомелі, на вулиці побив жінку.

Відео побиття оприлюднили столичні журналісти, взявши його з камер спостереження будинку по вул. Воскресенській, 12-а ЖК “Паркові озера”, де мешкає Пасальський.

На відео видно, як Пасальський підходить до жінки й б’є її рукою в голову так, що вона ледь втримується на ногах.

Постраждалою виявилася дизайнерка та художниця по костюмам Тетяна Лавриненко. Жінка каже, що на звичайне зауваження взяти собаку бійцівської породи на повідок під час вигулу, Пасальський спочатку використав проти неї нецензурну лайку, а потім вдарив у голову.

Внаслідок побиття у жінки струс мозку та забій. За словами жінки в поліції Дніпровського району її заяву про злочин прийняли але бездіють.

Жінка також зазначила, що таку поведінку Пасальського часто помічають сусіди, але бояться йому щось говорити у відповідь.

“Нецензурна лайка – це його норма спілкування, обматюкав двірника (літню жінку) за те, що вона попросила не вигулювати собаку на клумбі/газоні, сказав: я плачу, а ти прибирай гівно! Більшість, хто просив взяти собаку на повідок, крилися матом!”, – розповідає постраждала Лавриненко.

До слова, під час спілкування зі своїми виборцями у гостомельських фейсбук-пабліках, Пасальський ображає жінок та не добирає слів.

 

Після інциденту голова Київського обласного осередку “Укропу” Володимир Майбоженко заявив, що розгляне питання про виключення Пасальського з партії.

Цю новину з партійного сайту Пасальський без коментарів і пояснень поширив у себе на сторінці в соцмережі facebook.

Як відомо, Пасальського, який свого часу був радником Гостомельського голови екс-регіонала Юрія Прилипка, судять за шахрайство. 10 травня 2016-го року Пасальському вручили підозру, в якій його та групу осіб звинувачують у незаконному переказі грошей з чужої банківської картки. А саме, було перераховано в протизаконний спосіб 265,8 тисяч гривень. Картка, з якої були викрадені кошти, була оформлена для збору фінансової допомоги для операції воїну АТО, який отримав поранення у 2014-му році під час бойових дій на Сході. Про це йдеться в ухвалі Оболонського районного суду м. Києва.

Наступне судове засідання у цій справі відбудеться 18 липня 2018-го року.

Нагадаємо, у 2015-му році під час виборів до Бучанської ради кандидат від Нових облич Едуард Доманський побив бабусю-виборця та її сина. Це сталося тоді, коли троє молодиків спортивної зовнішності з кримською пропискою хотіли проголосувати на дільниці, а потім втекли.

1 Comment

  1. Анна 13 Липня 2018 at 12:56

    а чому не увесь список “шани” на цього діяча? зайдіть на сайт судової влади https://court.gov.ua/fair/sud2606 та наберіть відповідачем його…там чого тільки немає! і аліменти не платить і ще багато чього!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539