Гостомель: Наближеним до депутатки Дудник дадуть землю

0

Членам ГО “Агенція розвитку Гостомеля” на сесії Гостомельської ради планують виділити земельні ділянки. Сесійне засідання заплановане на четвер, 19 липня.

Земельні ділянки під забудову можуть отримати Тетяна Маринюк, відома у соцмережі facebook як Тетяна Марун, керуюча справами Гостомельської ради Світлана Чечко та новий член ГО “Агенція розвитку Гостомеля” Анатолій Лола, який просить землю під город.

“В Гостомелі багато корінних мешканців, які не один рік пишуть заяви до селищної ради й просять виділити їм землю. Але їм чомусь відмовляють. Причини вказують різні – раніше була відсутність Генплану, потім – відсутність затверджених меж селища, зараз актуальна відмова – першочерговість отримання землі АТОвцями, хоча насправді землю не дають і їм”, – розповідає депутат Гостомельської ради Юрій Марчук.

“Але земля для членів ГО “Агенція розв Гостомеля”, які піарять місцевого голову разом з його дочкою Надією Дудник, чомусь безперешкодно виділяється”, – додає Марчук.

На різноманітних заходах у селищі члени ГО беруть участь в однакових футболках, а заходи проводять за підтримки Прилипка.

Тетяна Маринюк у соцмережі виконує функцію ретранслятора владних думок і переконує мешканців селища в тому, що будівництво багатоповерхових будинків – це розвиток. За інформацією місцевих, Маринюк живе в Гостомелі 3 роки – придбала квартиру в ЖК “Покровський”.

Як відомо, ГО “Агенція розвитку Гостомеля” заснували депутатка Надія Дудник та радник Прилипка з Бородянки Ростислав Скуратівський. Дудник значиться керівником цієї громадської організації.

У січні 2018 року Гостомельська селищна рада за ініціативи ГО “Агенція розвитку Гостомеля” виділила з бюджету на поточний рік 5,3 млн гривень для реалізації програми з розробки основних положень громадського бюджету.

На початку липня 2018-го року Скуратівський разом з тітушками протистояли громаді, яка захищала ліс у Гостомелі від вирубки. Скуратівський побив активіста й назвався представником забудовника.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539