“Нацбанк випустив монету номіналом в один жетончик”

0

Кияни у соцмережах досі обговорюють підвищення тарифів на проїзд та думають, чи голосувати за Кличка знову.

Минув майже тиждень від дня подорожчання проїзду у комунальному громадському транспорті до 8 гривень. Мешканці столиці досі не можуть звикнути до нових цін. Хтось звертає увагу, що на маршрутках їздити дешевше, хтось – пересів на машину.

“Громада Київщини” зібрала пости у соцмережах.

 

Варто зауважити, що сьогодны, 19 липня, Київрада не підтримала скасування розпорядження Кличка щодо підвищення тарифів на проїзд в комунальному транспорті. Про це повыдомив слочиний депутат Прохор Антоненко.

“Депутати з кількох спроб так і не спромоглися підтримати проект рішення фракції ВО “Свобода” про скасування розпорядження мера про підняття вдвічі вартості проїзду та заборони підвищувати тарифи на проїзд до впровадження електронного квитка і проведення публічного, незалежного аудиту метрополітену та “Київпастрансу”. Людей в кулуари не пускали підрозділи нового “беркуту”. Закон України про відкритість і гласність сесій місцевих рад для влади і поліції пусте місце. 47 голосів ЗА – максимум, на який спромоглись депутати Київради. Тепер кожен киянин може побачити, хто за людей, а хто за збільшення збору чорного налу в кишеню чиновників”, – додав він.

Цікаво, що в останній день дешевого проїзду, 13 липня, пасажири поповнили свої картки метро на 5 мільйонів 971 тисячу 525 поїздок. З них 4 мільйони 568 тисяч 800 поїздок за тарифом 4,5 грн. Цифри порахували у метрополітені.

Раніше ми писали, що Кличко захищав золотий жетон.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539