Буча: майже 1,5 мільйони йде на ремонт автостоянки по вул. Паркова

1

2 серпня 2018 року відбулась позачергова сесія Бучанської міської ради. Одним із питань порядку денного  було внесення змін до бюджету міста.

Зокрема депутати підтримали виділення майже 1,5 млн грн. на  капітальний ремонт автостоянки по вулиці Паркова, що поряд з Бучанським міським парком.

Депутат Бучанської міської ради від ВО “Свобода” Іван Окоєв вніс пропозицію виключити даний пункт з відповідного рішення:

“Ми вчергове стикаємося з тим, що через бюджет міста просовують необґрунтовані та сумнівні проекти. Хіба саме автостоянка в парку є вирішенням нагальних проблем  бучанців, попри безліч неасфальтованих вулиць у Бучі? Вже не кажучи про будівництво нових садочків та шкіл. На жаль, зараз бюджет міста є лише непрямим інструментом у руках міського голови та більшості депутатського корпусу для створення красивої картинки для покупців нових квадратних метрів. Інтереси бучанців явно не на першому місці”.

Депутати не підтримали пропозицію Івана Окоєва. За проголосувала лише фракція “Свобода”.

На позаминулій сесії Бучанська влада хотіла виділити на будівництво вулиці Паркової близько 7 млн грн. Для цього навіть оголосили тендер. Та рішення не набрало достатньої кількості голосів. Тоді, окрім “Свободи”, не голосувалифракція “Батьківщина” та фракція Партії захисників Вітчизни.

Оскільки будівництво дороги по вул. Парковій  у бюджет не внесли, то Федорук вирішив розбити суму  на допорогові півтора мільйони та почати з автостоянки. Перше пройшло, думаю, далі буде ще тротуар на півтора мільйони, а за ним і асфальт покладуть. Зрештою, таким чином протягнуть усі 7 млн. Судячи з результатів голосування, міському голові Федоруку це вдасться, тому що депутати знову прийшли під мерське крило та ще і фракцію “Партії захисників Вітчизни” в свою більшість прихопили,” – додає депутат Іван  Окоєв.

Фото на кавер – “Бучанські новини”

1 Comment

  1. Справедливый 3 Серпня 2018 at 19:13

    автостоянке, как и парку, не более 7 лет. стоянка рассчитана на 20-22 авто. Езжу какждый день на работу – она в полном порядке. Эх, воровать – так по крупному любят наши депутаты, Буча и Ворзель – вообще золотое дно безграничное. Когда же уже НАБу и Прокуратура начнет сажать и сажать этих чмошников?

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539