Екс-«укропівцю» Пасальському оголошено про підозру

0

Київською місцевою прокуратурою #4 оголошено про підозру екс-голові Гостомельського осередку партії «Укроп» Миколі Пасальському. Підозру він отримав за зауваження вдарив жінку, спричинивши їй тілесні ушкодження. Про це повідомляють у прес-службі прокуратури міста Києва.

«Зловмиснику інкриміновано ч. 1 ст. 296 КК України, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю», – йдеться на сайті прокуратури.

На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Нагадаємо, подія сталася 9 липня на вул. Воскресенській в місті Києві, біля будинку, в якому мешкає Пасальський. Чоловік вигулював собаку бійцівської породи без повідка та намордника, на що отримав зауваження від місцевої мешканки.

У відповідь на це Пасальський почав висловлюватися нецензурною лексикою. Після словесної перепалки Пасальський підійшов до жінки та наніс цілеспрямований удар правою рукою в голову, в результаті чого жінка отримала тілесні ушкодження та струс мозку.

Після цього Пасальського виключили з партії Укроп.

Не дивлячись на скандал, в якому ключовою фігурою став Пасальський, він взяв участь у довиборах у Гостомелі на окрузі засудженої депутатки Наталії Черінськоі й набрав усього 2 голоси.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539