Гостомель: на виборах переміг забудовник – допомагав техкандидат Мельничук

0

На довиборах до Гостомельськоі ради на окрузі осудженоі за хабарництво Наталії Черінської переміг забудовник Євген Писанка. За нього проголосували 59 виборців. Опозиійній кандидатці Туровській не вистачило 6 голосів, щоб перемогти забудовника. Рівно стільки голосів набрав мешканець Ірпеня Євген Мельничук, задача якого була – відтягувати голоси для перемоги іншого кандидата.

Писанка працює в будівельній компанії “Акрополь”, засновником якої є екс-депутат Ірпінськоі ради Дмитро Войцех.

Відомо, що саме Войцех будує в Гостомелі ЖК “Мальовничий”. На цьому будівництві нещодавно впав кран.

Житло в Ірпені від “Акрополь” – це ЖК “Акрополь”, ЖК “Крат”, ЖК “Капітал” по вул. 8 Березня, 26 а, Мечнікова 103, Лісна 6к, Київська 22е, Мечникова 109.

На своїй сторінці у соцмережв Facebook Писанка пише, що він родом з Києва, вчився в ірпінській школі, а проживає в Москві.

За словами мешканців округу, за Писанку агітаційні роботи проводила помічниця Черінської.

Юристка СТОВ “Бучанського” Лариса Павлюк, яка раніше співпрацювала з селищним головою екс-регіоналом Юрієм Прилипком, пише в коментарях, що Писанка – це достойний вибір.

На 6 голосів менше отримала дружина діючого депутата Гостомельської ради Анатолія Туровського працівниця ЖЕКу Тетяна Туровська, яка мешкає на окрузі.

Проти неї свою кандидатуру виставив мешканець Ірпеня Євген Мельничук, якого підозрюють у шахрайстві. Про це у соцмережі написав депутат з Коцюбинському ради, якій скрізь супроводжує Мельничука і якого правоохоронці судять за хабарництво, Микола Єременко. Він також зазначив, що Мельничук “відірвав” у Туровської 6 голосів.

За Мельничука проголосували усього 6 мешканців Гостомеля. Нагадаємо, що він, як і Єременко, задекларував нульові доходи і в громадськості виникало питання, за що живуть ці політики.

Мельничук з Єременком, які брали участь у захопленні влади в Коцюбинському, день виборів провели поблизу дільниці.

На виборах у техкандидата Мельничука представником була екс-очільниця Ірпеня Мирослава Свистович.

Найменше голосів на довиборах отримав Микола Пасальський, якого нещодавно виключили з партії «УКРОП» за побиття жінки.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539