Ірпінь: Карплюку придумали посаду на 5 років

0

На сесії Ірпінської ради депутати проголосували за створення в місті “Інвестиційної ради”. Її очолив екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк. До складу ради увійшло 13 членів, половина з яких мають відношення до будівництва в Ірпені.

Як зазначається в Положенні про Інвестиційну раду, вона обирається на 5 років без права внесення змін до її складу, має право отримати для своєї діяльності приміщення в Ірпінській міськраді для постійного та тимчасового місцезнаходження в раді.

Одним з основних завдань цього органу є покращення “інвестиційного та бізнес-клімату у місті Ірпінь”.

“Володимир Карплюк, колишній міський голова Ірпеня, придумав схему як продовжувати піаритися на позитиві та геть не відповідати перед городянами за негатив від власних дій. Він створив собі в місті незалежну від виборців посаду на 5 років. Пішовши з посади №1 в Ірпені на піку скандалів, він пробує повернутися як керівник так званої Інвестиційної ради Ірпеня. Її мета – начебто покращувати інвестиційний клімат та імідж міста, хоча, як відомо, токсичність репутації Карплюка, як ніщо інше, цьому шкодить”, – розповідає мешканка Ірпеня Михайлина Скорик.

“До складу ради увійшли переважно афільовані з Карплюком забудовники та представники підконтрольних йому ГО, а проголосоване депутатами положення фіксує, що цих людей не можна прибрати зі складу Інвестиційної ради найближчі 5 років. Цинічно кинувши виборців і не виконавши й половини обіцяного для шкіл і садочків Ірпеня напередодні 1 вересня, екс-мер, схоже, вважає, що знайшов спосіб і надалі контролювати “бабло” й комунальне майно громади. І тут все залежить від людей міста – наскільки довго вони готові терпіти цю гру”, – переконана Скорик.

Примітно, що екс-заступники Карплюка Наталія Семко та Дмитро Христюк, які пішли у відставку разом з Карплюком й заявляли, що йдуть командою як і прийшли, до складу Інвестиційної ради Ірпеня не потрапили.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539