Cамопроголошеного голову Коцюбинського ввели в виконком Ірпеня

0

22 січня засідав виконком в Ірпені. На засіданні, окрім інших членів виконкому, мешканці Приірпіння помітили третього самопроголошеного голову Коцюбинської селищної ради Сергій Даніша – депутата КСР від партії “Нові обличчя”.

Його представили як нового члена виконкому і він на засіданні голосував.

“Я завжди просила проекти рішень і порядок денний виконкому заздалегідь. Так само, як і кошторисну документацію. Мене дуже дивувало, що на виконкомі в Ірпені голосували в кінці року по суті взимку за те, щоб покласти в Коцюбинському асфальт і його, зрозуміло, що ніхто не клав. Тепер виконком Ірпеня може не переживати – у них є ручний Даніш, який самопроглосився головою Коцюбинського і абсолютно спокійно голосував на громадських слуханнях в Ірпені за генплан Ірпеня як портового міста. Його команда неодноразово підтримувала протизаконне рішення про приєднання Коцюбиинскього до Ірпеня, що ми скасували в суді“, – наголошує селищна голова Коцюбинського Ольга Матюшина.

Результат пошуку зображень за запитом "Даніш генплан слухання"

Як з’ясувала “Громада Приірпіння” в голови фракції “Свобода” в Ірпінській міській раді, Даніша ввели в склад виконкому на скандальній сесії 19 грудня, коли мешканців міста з лайкою виштовхували з сесійної зали тітушки.

Нагадаємо, Ірпінська міська рада виключила з складу виконкому обрану громадою голову Ольгу Матюшину.

Екс-мера Ірпеня Володимира Карплюка після відставки залишили у складі виконкому.

Фото на кавер “Погляд”.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539