Дві цегляні альтанки на Оболоні шахраї намагалися продати за 3,9 млн. грн

0

Група зловмисників хотіли отримати кошти від реалізації двох об’єктів нерухомості на Оболонській набережній вартістю майже чотири мільйони гривень за підробними документами. Їх затримали правоохоронці, повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

З матеріалів зрозуміло, що група осіб незаконно заволоділи двома об’єктами комерційної нерухомості на проспекті Героїв Сталінграда у Оболонському районі міста Києва загальною площею 130 квадратних метрів вартістю 3,9 млн. грн.

“23 січня 2019 вони намагались продати добросовісному покупцю на підставі підроблених документів”, – говорять у відомстві. Злочин було зафіксовано під час укладання договору купівлі-продажу.

Нині двом особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 190 та ч. 4 ст. 358 КК України. Вирішується питання про обрання підозрюваним особам запобіжного заходу. За вказані злочинні діяння передбачене покарання до 12 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539