Як депутат-безхатько Даніш зумів заощадити 4 000 $ за 2018 рік

0

Сергій Даніш депутат-безхатько, який захопив у незаконний спосіб владу в селищі Коцюбинське, заощадив за 2018 рік ще 4 000 $.  Це еквівалент десь 110 000 гривень, якщо рахувати по курсу 31 грудня 2018 року.

Самопроголошений голова Коцюбинської селищної ради нарахував собі за 2 місяці перевороту майже 25 000 грн. Про це свідчить його декларація на сайті НАЗК. Для порівняння Ольга Матюшина за весь 2016 рік роботи в Коцюбинській селищній раді отримала 40 000 грн. Тобто Даніш отримав за два місяці захоплення влади більше, ніж Матюшина, яку законно обрала громада, за півроку роботи.

До захоплення влади в слеищі Сергій Даніш значився працівником ТОВ БІК “Благобуд”. Це фірма, яка хотіла забудовувати ділянку в Біличанському лісі навпроти 18 школи.

Тут дохід Даніша у 2018 році становив менше 90 000 грн. Після перевороту він відчужив свої корпоративні права за 125 000 грн бізнес-партнерці екс-мера Ірпеня Володимира КарплюкаНаталії Бойчук.

Таким чином дохід Даніша за 2018 рік становив 239 226 грн. Це з уразуванням податків. Тобто коли пожатки вирахувати, ця сума буде значно менша. Жодного житла, як місця проживання, чи машини депутат Коцюбинської ради не вказав і при тому, що є по суті безхатьком, зумів заощадити 4 000 $.

Свою доньку безхатько Даніш вже кілька років як не відображає в декларації. Попри скромні доходи і те, що йому вдалося заощадити 4 000 $, він Даніш разом з однопартійцями піаряться на дітях в школі. Кажуть, що придбали техніку власним коштом.

Політики піаряться і за бюджетні кошти. При тому, що їх розподіляють під час сесії представникик різних політичних сил.

Батьки ж у освітніх закладах скаржаться на недофінансування й на те, що вони мають здавати додаткові кошти.

Даніш, який має відносно низьктй дохід, не має де жити і, як виявлися, відклав 4 000 $, при цьмоу може собі дозволити давати гроші на благодійність.

І такі прояви фіксувалися неодноразово.

При цьому всьому Даніш має платити десь за житло, комунальні послуги та за проїзд. Машину в декларації, до слова, Даніш теж не вказав, як і квартиру, де проживає.

Це ніяк не заважає команді “Нових облич” показувати, що вони організовують навіть масові заходи, на яких “безкоштовно” пригощають людей. Це типова гречка.

“Громада Приірпіння” перед виборами 2016 року фіксувала, що роботи робилися і позиціонувалися як те, що зроблено завдяки “Новим обличчям”. Ірпінська рада спершу заперечувала, що були витрачені бюджетні кошти на ремонт тієї ж вулиці Залізничної. Пізніше стало відомо, що піар “Нових облич” коштував громаді у понад 5 млн грн з бюджету.

Окрім задекларованих коштів у депутата-безхатька Даніша є зброя – Маузер, яку безхатько мав би зберігати десь у сейфі, та годинник Panerai.

Нагадаємо, “Громада Коцюбинського” писала про те, що Сергій Даніш, який отримав у 2017 році менше 60 000 грн став незрозуміло за які кошти благодійником.

До цього він вивів з себе майно, зокрема квартири і ділянки. Згодом виявилося, що Даніш кинув під час продажу квартири людину і не готовий повертати їй гроші.

Аби суд на вимогу потерпілого через квартирну оборудку не забрав його майно, Даніш майна позбувся.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539