Вода в Коцюбинському має фекальне забруденення – результати досліджень

0

Мешканці селища Коцюбинське після перевороту влади скаржаться на те, що на кущі Меблева-Лісова вода має неприємний різкий фекальний запах. На мої численні зверння до УЖКГ “Біличі”жодної реакції не було. Вода як смерділа, так і продовжує смердіти.

Сусіди на Меблевій 11б вже двічі за півроку чистили бойлери і думали, що причина саме в них, але запах нікуди не дівся навіть у перший день після очищення. Речі після прання мають жовтуватий відтінок, а наліт на ванній та чайнику дуже довго треба відчищати.

У чаті ОСББ “Лісова 20а” довели до відома мешканців, що взяли проби води. Їх відібрали 12 червня.

У дослідженні йдеться про те, що вода фекально забруднена. Показники не відповідають нормі.

Як голова комісії з питань ЖКГ я неодноразово наголошувала, що на території колишнього дитсадка “Білочка” екс-депутат і отець Ільницький влаштував собі курятник і всі фекалії йдуть в землю просто біля свердловини.

Раніше я брала проби води і показники були у нас у межах норми.

Вода – це здоров’я кожного з нас. Ми споживаємо воду так чи інакше з їжею і вона торкається нашої шкіри під час вмивання та купання, а також шкіри наших дітей.

Бюджет Коцюбинського, який був накопичений за кілька років, просто змарнували. Третій самопроголошений голова Сергій Даніш вивів гроші через УЖКГ “Біличі” на ТОВ “Мастер-Енерго”.

Зараз же для того, щоб голосували за кандидата в нардепи Володимира Карплюка, показово роблять дешевий піар – роздають солодку вату, морозиво. А в цей час ми маємо воду з фекаліями.

Просто на якісній воді в трубі не пропіаришся і фото гарних не буде. А на фоні вати чи морозива – це виходить краще. Про парки, які сходять з першим дощем – взагалі страшно говорити. Це наші мільйони з бюджету, яку пішли в нікуди.

Виборці Карплюка, можуть і далі купатися в фекаліях і обирати таку якість політики. Вдома – в фекаліях, а в парку – на фотозоні. про фінансування медицини (стаціонар закрили) та посиленого фінансування освіти взагалі не йдеться.

Авторка: Олександра Куцан, голова комісії з питань ЖКГ Коцюбинської селищної ради

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539