Самопроголошений голова Даніш пом’якшив умови продажу алкоголю

0

У Коцюбинському можна торгувати алкоголем на годину довше.

Таке рішення за підписом самопроголошеного Коцюбинського селищного голови Сергія Даніша оприлюднила у Facebook-спільноті “Громада Коцюбинського” коцюбинчанка Тетьяна Алехнович.

Раніше торгувати в селищі алкоголем було заборонено з 22:00. З липня на псвдосесії цю норму змінено і торгувати можна на годину довше.

“Рішення про заборону продажу алкоголю з 22:00 до 10:00 ми приймали на сесії ще за часів головування екс-регіонала Вадима Садовського, коли я була депутатом Коцюбинської ради. Це був 2011 рік. Мені і на думку не могла спасти, що замість того, щоб до продажу алкоголю виставляти більш жорсткі вимоги в один прекрасний день це досягнення перекласлять. Зауважу, що як правило в оренду під торгівлю ділянки отримують депутати. На одній з сесій при Садовському чинний депутат Ірпінської ради Богдян Слюсаренко (“Нові обличчя”) чубився з ще одним депутатом Коцюбинської ради Олександром Хвостенком. Вони ніяк не могли поділити між собою землю під кіоски біля залізниці. Більше того, Хвостенко, коли ми голосували за рішення про обмеження для продажу алкоголю утримався”, – розповідає журналістка та мешканка селища Ірина Федорів.

Нагадаємо, восени 2018 року відбувся 5 переворот влади в селищі Коцюбинське. У реєстрі обрану громадою селищну голову вп’яте замінили. Цього разу в реєстр внісся депутат Коцюбинської ради Сергій Даніш (Нові обличчя).

Даніш вивів 17 млн грн з бюджету на УЖКГ “Біличі”, з яких понад 8 млн пішло на ТОВ “Мастер-Енерго” – підприємтсво, яке кілька років посіль виморожувало селище і не розраховувалося з “Нафтогазом”. Також Даніш дав закрити стаціонар в селищі Коцюбинське і понад 8 місяців споживачі половини селища мають воду з фекаліями і поанд півроку не було забезпечено підвозу питної води.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539