Округ ДОЗ: Голос в Коцюбинському кандидує мешканців “Атланту” і Пономарьова

0

Голос вже офійно може вести агітацію за своїх кандидатів у селищі Коцюбинське. У програмних засадах команда, яка балотується в селищі, наголошує, що одним з ключових пунктів, над яким будуть працювати кандидати – це приєднання селища до Києва. З іншими програмними обіцянаками можна ознайомитися за посиланням.

Цього року Виборча система для мешканців селища буде іншою. Ми вже писали про те, як буде визначатися переможець і що виборець буде голосувати в бюлетені не лише за партію, а й обирати номер кандидата. Так має запрацювати не лище зовнішня конкуренція, а й внутрішня конкуренція. У бюлетені треба поставити галочку і обрати порядковий номер кандидата.

Зараз надаємо інформацію про кандиатів від “Голосу” по мікрорайону ДОЗ. Ось межі дільниці і номери кандидатів. Жоден з них не був раніше депутатом.

# 1 Антоніна Чеснійша – мешканка ЖК “Атлант 2” (вул. Пономарьова). Громадський діяч, співзасновниця ГО ВО “Захист Прав Матерів”. В рамках ГО та з особистих ініціатив  надавали консультації, працювала для поліпшення роботи державних органів та законодавства у сімейному праві.

Працювала задля поліпшення сімейного законодавства та законів спрямованих на захист прав дітей та підтримку жінок (брала участь у робочих групах та засіданнях при комітетах Верховноъ Ради). Підтримує ініціативи, спрямовані на захист прав дітей, а також  благодійність, та  бере активну участь в благодійних проєктах. Цікавиться та хоче сприяти розвитку  соціальної соціальної сфери та економічної спроможності громади. Підтримую позицію щодо приєднання Коцюбинського до м.Києва.

Якщо Ви підтримуєте Чеснійшу як кандидата у депутати, то її прізвище Ви можете знайти у бюлетені на дільниці ДОЗ. Вона буде у списку партії на окрузі під №1.

# 2 Павло Черненко – військовослужбовець, який був в АТО на Донеччині. Охороняє кордони нашої держави. Наразі теж на військовій службі. Неодноразово затримував контрабандистів та нелегалів. Мешкає в “Атланті”. Його родина – активні учасники акцій “Коцюбинське-Київ”. Неодноразово допомагали як волонтери під час підготовки святкувань Дня селища, Дня захисту дітей та інших свят, коли депутатська більшість не виділяла достатньо фінансування на освітні та культурні заходи.

Якщо Ви підтримуєте Черненка як кандидата у депутати, то його прізвище Ви можете знайти у бюлетені на ДОЗі. Він буде у списку партії на окрузі під №2.

# 3 Олексій Метелкін – мешканець вул. Пономарьова. Він активний учасник акцій, зокрема акції “Коцюбинське-Київ”, яка відбувалася під Верховної Радою. Окрім того бравк участь в акціях Руху опору капітуляції (проти формули Штайнмаєра, обміну беркутівців, видачі Цемаха, за українську мову і т.д). Підтримує в судах Стерненка та обвинувачених у справі Шеремета.  Був понятим при оформленні заяви поліцією на вирубку лісу на Пономарьова, де була конфліктна ситуація з депутатом Ірпінської міської ради від “Нових облич” Богданом Слюсаренком, який захищав тих, хто нищив зелені насадження.

Якщо Ви підтримуєте Метелкіна як кандидата у депутати, то його прізвище Ви можете знайти у бюлетені на дільниці ДОЗ. Він буде у списку партії на окрузі під №3.

# 4 Денис Савельєв – мешканець “Атланту”.  Проживає на Пономарьова. Має повну вищу освіту, яку здобув у Національному технічному університеті України “Київському політехнічному інституті”. З 2004 по 2017 роки проживав у Києві і користувався повноцінною інфраструктурою і сервісами, які створені для жителів міста Києва. З 2017 року проживає у Коцюбинському. Маючи повноцінну родину, зіштовхнувся з такими проблемами селища, як відсутність достатньої кількості транспорту для комфортного проїзду до столиці, де працює більшість населення Коцюбинського, відсутністю повноцінної медицини, переповненість дошкільних і шкільних закладів. Активно підтримує позицію щодо приєднання Коцюбинського до Києва задля отримання максимального рівня послуг для населення селища Коцюбинське і вирішення тих проблем, які роками не вирішуються і ігноруються місцевою владою.

Якщо Ви підтримуєте Савельева як кандидата у депутати, то його прізвище Ви можете знайти у бюлетені на дільниці ДОЗ. Він буде у списку партії на окрузі під №4.

№ 5 Ірина Кармалінцева – мешканка ЖК “Атлант”. Виступає за приєднання селища до міста Києва, підтримує запуск в селищі комунального транспорту столиці.  Також Кармалінцева виступає за зебреження Біличанського лісу.

Виборці, які підтримують Кармалінцеву, можуть проголосувати за неї на ДОЗі. У бюлетені як кандидатка від “Голосу” вона буде під №5.

Нагадаємо, першим номером “Голосу” є мешканець ЖК “Атлант” Сергій Бовкун. Він координує роботу “Голосу” в селищі.  Перед виборами закликав непрописаних мешканців селища змінити місце для голосування, щоб формувати відповідально селищну раду. Активний учасник акцій за приєднання селища до міста Києва. Відвідував сесії Коцюбинської ради, коли вони проводилися у відкритому режимі. Виступає за збереження Біличанського лісу й якнайшвидшого винесення меж лісу в натуру, що унеможливить дерибан. Під час реєстрації “Голосу” ночами контролював роботу на засіданнях ТВК, аби його команда нарешті змогла отримати постанову і розпочати чесно агітаційний процес.

Огляди інших кандидатів цієї та іних політичних сил найближчим часом будуть на сайті “Громади Приірпіння”.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539