Будинок культури: Голос веде мешканців Атланту, Пономарьова та Доківської

0

Голос вже офійно може вести агітацію за своїх кандидатів у селищі Коцюбинське. У програмних засадах команда, яка балотується в селищі, наголошує, що одним з ключових пунктів, над яким будуть працювати кандидати – це приєднання селища до Києва. З іншими програмними обіцянаками можна ознайомитися за посиланням.

Цього року Виборча система для мешканців селища буде іншою. Ми вже писали про те, як буде визначатися переможець і що виборець буде голосувати в бюлетені не лише за партію, а й обирати номер кандидата. Так має запрацювати не лище зовнішня конкуренція, а й внутрішня конкуренція. У бюлетені треба поставити галочку і обрати порядковий номер кандидата.

Зараз надаємо інформацію про кандиатів від “Голосу” по мікрорайону ДОЗ. Ось межі дільниці і номери кандидатів. Жоден з них не був раніше депутатом.

# 1 Світлана Стенькіна – Мешканка ЖК “Атлант”. Працює за фахом – медик. Брала активну участь в акції “Коцюбинське-Київ”, відвідувала сесії Коцюбинської ради, коли вони були відкритими і гласними й виступала під час громадських слухань проти закриття стаціонару на Лісовій. Підтримує запуск столичного комунального транспорту в Коцюбинське та запуск нових маршрутів.

У бюлетені на дільниці в Будинку культури Стенькіна під №1 у списку “Голосу”.

#2 Олег Діденко – мешканець ЖК “Атлант”. Він один з авторів досліджень про історію селища Коцюбинське.  Брав кативну участь у пікетуванні парламенту під час акції “Коцюбинське=Київ”. Виступає за те, щоб рівень медицини і освіти в селищі був на рівні столиці й ці галузі отримували належне фінансування з бюджету міста Києва. Працює підприємцем.

Діденко теж є у списку “Голосу” в бюлетені, який отримають виборці в Будинку культури. Тут він має порядковий №2.

# 3 Любов Люшненко – молодший лейтенант. Як волонтер допомагала армії. Є одним з адміністарторів групи “Громада Коцюбинського”. Організовувала день донора в селищі. Допомагала зі збором вторсировини, які здали на переробку й отримали кошти для покращення благоустрою в селищі. Виступає за те, щоб сортування сміття в селищі було організоване комунальним підприємством, бо це заробіток, який наразі дістається монополістці і колишній депутатці облради Наталії Семко, а не громаді. “Входила до складу футзального клубу “Біличанка” і до 120 річниці заснування селища зібрала історію про футзальну команду.

За Любов Люшненко можуть проголосувати виборці, які йдуть отримувати бюлетені в Будинку культури. Тут у списку “Голосу” кандидатка йде під номером 3.

#4 Роман Мініч – мешканець “Атланту”. Виступає за приєднання селища до Києва, оскільки це надасть громаді можливість використовувати повноцінний громадський транспорт, кваліфіковані медичні послуги та участь у конкурсі Громадського бюджету Києва. Виступає за впровадження роздільного збору та сортування ТПВ та модернізацію існуючих смітників.

Якщо Ви підтримуєте Романа Мініча як кандидата в депутати на дільниці в Будинку культури він буде під #4.

# 5 Ян Марущак – Доківської він боронив котельні під час опалювального сезону, коли працівники облгазу разом з ТОВ “Мастер-енерго” разом з “Новими обличчями” намагалися зірвати опалювальний сезон й виморожували населення. Був під час нічної вахти громади на котельнях. Наразі є активним представником партії #Голос і стежить за тим, щоб ТВК працювало належним чином й не блокувало виборчий процес.

Якщо Ви підтримуєте Марущака – його номер в списку Голосу на цій дільниці – 5.

Нагадаємо, першим номером “Голосу” є мешканець ЖК “Атлант” Сергій Бовкун. Він координує роботу “Голосу” в селищі.  Перед виборами закликав непрописаних мешканців селища змінити місце для голосування, щоб формувати відповідально селищну раду. Активний учасник акцій за приєднання селища до міста Києва. Відвідував сесії Коцюбинської ради, коли вони проводилися у відкритому режимі. Виступає за збереження Біличанського лісу й якнайшвидшого винесення меж лісу в натуру, що унеможливить дерибан. Під час реєстрації “Голосу” ночами контролював роботу на засіданнях ТВК, аби його команда нарешті змогла отримати постанову і розпочати чесно агітаційний процес.

Огляди інших кандидатів цієї та іних політичних сил найближчим часом будуть на сайті “Громади Приірпіння”. Щодо кандидатів партії “Голос” у Коцюбинському від мікрорайону ДОЗ, то Ви можете ознайомитися з ними за посиланням.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539