Округ ДОЗ: УДАР веде в раду мешканців Пономарьова, “Атланту” і освітян

0

УДАР вже офійно може вести агітацію за своїх кандидатів у селищі Коцюбинське. У програмних засадах команда, яка балотується в селищі, наголошує, що одним з ключових пунктів, над яким будуть працювати кандидати – це приєднання селища до Києва. З іншими програмними обіцянаками можна ознайомитися за посиланням.

Цього року Виборча система для мешканців селища буде іншою. Ми вже писали про те, як буде визначатися переможець і що виборець буде голосувати в бюлетені не лише за партію, а й обирати номер кандидата. Так має запрацювати не лище зовнішня конкуренція, а й внутрішня конкуренція. У бюлетені треба поставити галочку і обрати порядковий номер кандидата.

Ми вже пояснювали про те, хто стане переможцем і отримає мандат, а сьогодні надаємо інформацію про кандиатів від “УДАР” по мікрорайону ДОЗ. Ось межі дільниці і номери кандидатів.

#1 Наталія Пилипенко – членкиня бюджетної комісії. Вивчала тарифи й інформувала громаду про те, що вони невиправдано завищені. Винесла на розгляд ради питання щодо встановлення освітлення вздовж колій та в лісі до нового масиву. Ініціювала підписання договору з інженерно-геологічних вишукувальних робіт в будинку округу.  Проводила роз’яснювальну роботу щодо створення ОСББ. За Пилипенко можна проголосувати на дільниці ДОЗ.

Якщо Ви підтримуєте Пилипенко як майбутнього депутата, то у спику УДАРу на ДОЗі вона №1.

№ 2 Ліна Радуда – членкиня комісії з питань ЖКГ, яка вивчає тарифи і завжли інформує громаду тоді, коли складові тарифів невиправдано завищені. Інспектувала дахи будинків під час ременту разом з головою УЖКГ Олександрою Куцан. Проконтролювала встановлення дитячого майданчика навіть тоді, коли “Нові обличчя” блокували виділення бюджетних коштів. Їздила в наради до Мінеоклогії щодо винесення межі Біличнаського лісу в натуру і контролює цей важливий процес. Збирала підписи за приєднання до міста Києва.

Якщо Ви підтримуєте Ліну Радуду, то її номер у списку УДАРу на ДОЗі буде 2.

#3 Альона Андрюшина – закінчила Національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова. Вихователь вищої категорії. Працювала вихователем ДНЗ #18 “Ластівка”. Бере активну участь у суспільному житті громади. Членкиня ДВК у 2016 році, яка захищала волевиявлення громади і вимагала, щоб на ДВК роздали бюлетені, коли “Нові обличчя” блокували перевибори. Мешкає у будинку за адресою вул. Пономарьова 18а.

Якщо Ви підтримуєте Андрюшину як кандидатку в депутати – вона під № 3 у списку кандидатів від УДАРу.

№4 Ігор Кравчук – підтримує приєднання до Києва. Його діти відвідують школу в селищі і він виступає за те, щоб в школах були, як і в столиці, безкоштовні сніданки, група подовженого дня та належне матеріальне забезпечення. А також можливість брати участь у подачі та реалізації проєктів громадського бюджету для освітніх закладів, що вже кілька років доступно в Києві. Окрім того, Кравчук підтримує запуск нових маршрутів до Коцюбинського, зокрема і комунального транспорту.

№ 5 Василь Сорокотяга – працював директором школи, освітянин. Прагне приєднати селище до Києва, щоб у школярів була безкоштовна група подовженого дня та сніданки коштом місцевого бюджету, що селище Коцюбинське не може забезпечувати, оскільки не має достатньо коштів. Також вбачає у приєднанні до Києва можливості для розвитку спортивного виховання молоді. Наразі очолює компанію, яка займається підтримкою та розвитком культурно-мистецьких заходів, зокрема співпрацює з Олімпійським комітетом.

№6 Дмитро Куцан – навчається на магістратурі у Національному педагогічному університеті імені Драгоманова. Майстер спорту. Засновник змагань всеукраїнського рівня зі спортивного орієнтування “Belichy Cup”, які зокрема проходили у Біличанському лісі. Розробив дитячий маршрут для походів лісом, яким вже користуються і діти селища, і навіть школи столиці. Допомагав із організацією святкувань у селищі на волонтерських засадах. Виступає за енергозбереження і сортування сміття. Замінює звичайні вуличні ліхтарі на лед-ліхтарі.

Якщо ви підтримуєте Куцана Дмитра – обирайте №6 у списку кандидатів від УДАРу на дільниці ДОЗ.

Кандидаткою на голову від УДАРу є Ольга Матюшина.

Це єдина кандидатка в мери, яку підтримує громада та демократичні й опозиційні сили – УДАР, “Голос”, “Свобода”. Не допустила приєднання селища до Ірпеня. Провела громадські слухання. Громада висловилася за приєднання до Києва. Матюшина домоглася рішення Київради та створення робочої групи у парламенті. Рішення щодо приєднання підтримав Кличко. Робочу групу блокують “Слуги народу” та “Нові обличчя”. Матюшина повернула котельні громаді, зламавши монополію ТОВ “Мастер-Енерго”. Виступила проти закриття стаціонару на Лісовій. Успішно пройшла детектор брехні на телеканалі ICTV і довела, що чесно веде боротьбу за збереження лісу від забудовників і на посаді не брала хабарів. Для того, щоб рада ухвалювала рішення в інтересах громади, меру треба більшість – 14 голосів. Громада має обрати не лише голову, а й гідну більшість.

Огляди інших кандидатів цієї та іних політичних сил найближчим часом будуть на сайті “Громади Приірпіння”.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539