Будинок культури: УДАР веде мешканців Атланту, Пономарьова та Доківської

0

УДАР вже офійно може вести агітацію за своїх кандидатів у селищі Коцюбинське. У програмних засадах команда, яка балотується в селищі, наголошує, що одним з ключових пунктів, над яким будуть працювати кандидати – це приєднання селища до Києва. З іншими програмними обіцянаками можна ознайомитися за посиланням.

Цього року Виборча система для мешканців селища буде іншою. Ми вже писали про те, як буде визначатися переможець і що виборець буде голосувати в бюлетені не лише за партію, а й обирати номер кандидата. Так має запрацювати не лище зовнішня конкуренція, а й внутрішня конкуренція. У бюлетені треба поставити галочку і обрати порядковий номер кандидата.

Ми вже пояснювали про те, хто стане переможцем і отримає мандат, а сьогодні надаємо інформацію про кандиатів від “Голосу” по мікрорайону ДОЗ. Ось межі дільниці і номери кандидатів.

№1 Володимир Колесніченко – учасник акцій “Коцюбинське-Київ”. Був одним з ініціаторів проведення слухань щодо приєднання до столиці. Організував станцію моніторингу стану повітря, добився приведення “лежачих поліцейських” до вимог ДСТУ. У ЖК “Атлант” запровадив програму “Громадська безпека”, адмініструє групу ЖК у Facebook, бореться за підвищення рівня безпеки та комфорту життя у ЖК. За нього можна проголосувати на дільниці в Будинку культури.

Якщо Ви підтримуєте Колесніченка на цьому окрузі, то обирайте у списку УДАРу №1 у бюлетені.

№ 2 Олена Етенко-жителька ЖК Атлант-2,після переїзду з Києва,де прожила все життя з народження, відчула на собі всі”принади” життя в анклаві(транспортна,соціальна та інфраструктурна).Єдиний логічний вихід з ситуації вбачає в приєднанні селища до Києва ,що надасть нашій громаді доступ по столичного громадського транспорту,освіти та медицини.

Якщо Ви підтримуєте Етенко – обирайте № 2 у списку УДАРу на цьому окрузі.

#3 Євген Нечипоренко – інженер на телеканалі СТБ, де знімали перші сюжети про захист Біличанського лісу. Виступає за приєднання селища до міста Києва, щоб була розвинута транспортна інфраструктура, а також належне матеріальне забезпечення для шкіл і садків, яке у столиці значно краще. Цікавиться енергозбреженням і підтримує програму розвитку енергозбереження та зеленої енергетики у селищі.

Якщо Ви підтримуєте Нечипоренка на цьому окрузі – обирайте у списку УДАРу № 3.

№ 4 Олександр Пономар – екоактивіст виступає за збереження Біличанського лісу також займається питаннями освіти та матеріального забезпечення навчальних закладів, зокрема висвітлює проблеми із фінансуванням 18 школи. Підтримує приєднання до міста Києва, оскільки в дітей тоді з’являється безкоштовні сніданки та група продовженого дня. Окрім цього батьки зможуть подавати проєкти і брати участь у розподілі громадського бюджету міста Києва.  Також підтримує введення в селище комунального транспорту з Києва та запровадження “картки киянина”. 

5. Юлія Зражевська – Допомагала боронити котельні від газовиків, коли через ТОВ “Мастер-Енерго” опалювальний сезон був під загрозою. Брала участь у судових засіданнях проти приєднання до Ірпеня, за збереження Біличанського лісу та проти монополії ТОВ “Мастер-Енерго” в інтересах громади. Якщо Ви підтримуєте Юлію Зражевську – обирайте номер 5 у бюлетені.

Кандидаткою на голову від УДАРу є Ольга Матюшина.

Це єдина кандидатка в мери, яку підтримує громада та демократичні й опозиційні сили – УДАР, “Голос”, “Свобода”. Не допустила приєднання селища до Ірпеня. Провела громадські слухання. Громада висловилася за приєднання до Києва. Матюшина домоглася рішення Київради та створення робочої групи у парламенті. Рішення щодо приєднання підтримав Кличко. Робочу групу блокують “Слуги народу” та “Нові обличчя”. Матюшина повернула котельні громаді, зламавши монополію ТОВ “Мастер-Енерго”. Виступила проти закриття стаціонару на Лісовій. Успішно пройшла детектор брехні на телеканалі ICTV і довела, що чесно веде боротьбу за збереження лісу від забудовників і на посаді не брала хабарів. Для того, щоб рада ухвалювала рішення в інтересах громади, меру треба більшість – 14 голосів. Громада має обрати не лише голову, а й гідну більшість.

Огляди інших кандидатів цієї та іних політичних сил найближчим часом будуть на сайті “Громади Приірпіння”. Ви вже можете ознайомитися з оглядом кандидатів для виборців, які голосують у Будинку культури від Голосу, та для тих виборців, що голосують на дільниці ДОЗ є огляд кандидатів від Голосу і УДАРу.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539