Округ приватного сектору, Лісової, Меблевої в Коцюбинському – кандидати Голосу

0

“Голос” вже офіційно може вести агітацію за своїх кандидатів у селищі Коцюбинське. У програмних засадах команда, яка балотується в селищі, наголошує, що одним з ключових пунктів, над яким будуть працювати кандидати – це приєднання селища до Києва. З іншими програмними обіцянаками можна ознайомитися за посиланням.

Цього року Виборча система для мешканців селища буде іншою. Ми вже писали про те, як буде визначатися переможець і що виборець буде голосувати в бюлетені не лише за партію, а й обирати номер кандидата. Так має запрацювати не лище зовнішня конкуренція, а й внутрішня конкуренція. У бюлетені треба поставити галочку і обрати порядковий номер кандидата.

Зараз надаємо інформацію про кандиатів від “Голосу” по найбільшому округу №1. Цей округ охоплює приватний сектор, Лісову, Меблеву -загалом всі висотки по один бік селища від залізничних колій.

№ 1 Оксана Вдовцова –  мешканка приватного сектору, економіст, яка допомагала аналізувати тарифи УЖКГ “Біличі”. Проводила збори щодо відкликання депутата Коцюбинської ради дерибанника Біличанського лісу Олександра Хвостенка, оскільки він не працював на громаду належним чином і не звітував громаді.

Оксану Вдовцову виборці можуть обрати  в бюлетені у списку “Голосу” під №1.

Вадим Зінчук – освітянин, який з 2009 року стоїть на захисті Біличанського лісу й відвідує сесії ради задля громадського контролю. Став одним з позивачів щодо скасування рішення Коцюбинської ради щодо приєднання селища до Ірпеня і виграв справу в апеляційній інстанції. Апеляція вистояла і у Верховному суді. Відвідував судові засідання, коли громада відсуджувала котельні в ТОВ “Мастер-Енерго”. Мешкає на вул. Лісовій. 

Якщо Ви  підтрисуєте Вадима Зінчука, то за нього можна проголосувати у списку “Голосу”. Він іде під № 2.

№ 3 Олена Сторожук – мешканка Меблевої, адвокат. Сторожук представляє інтереси родин Небесної Сотні, які загинули під час Революції Гідності й веде справи майдану. Член ГО “Адвокатська дорадча група”.

За Олену Сторожук можна проголосувати у списку партії “Голос”. Вона йде  у бюлетені під №3.

#4 Роман Стороженко –  мешканець приватного сектору, підтримує приєднання селища до міста Києва. Пропонує впровадження системи відеонагляду на кшталт “безпечне місто” в Києві. Виступає за оновлення сміттєприбиральної та асинезаторьскої машини для мешканців приватного сектору.

У бюлетені Роман Стороженко буде на у списку “Голосу” під №4.

Олександр Голик– IT-фахівець, дизайнер інтерфейсів. Проживає в приватному секторі поблизу лісу та озера. Підтримує боротьбу за недоторканість лісу, брав участь у розробці графічних матеріалів для громадських акцій, вертсав “Громаду коцюбинського”. Виступає за приєднання селища до міста Києва – як за єдине логічне і комплексне рішення для вирішення проблем з інфраструктурою та медициною.

#6 Вадим Климюк – юрист, працював в громадських організаціях. Надавав допомогу учасникам АТО та членам їхніх сімей. Брав участь в проєктах, де надавав допомогу особам, що опинилися в склажних життявих обставинах. У парламенті брав участь у слуханнях щодо соцзахисту учасників АТО, учасників Революції гідності та членів їхніх родин. Відвідував засідання земельної комісії Коцюбинської ради. Виступав проти дерибану Біличаського лісу.

За Климюка вибрці зможуть проголосувати у списку Голосу – №6.

№6 Надія Горобенко – екоативістка, яка націлена на розвитк спорту в селищі. Брала участь у змажаннях пробіг під Каштанами і забіг в честь пам’яті Героїв небесної сотні. У селищі зацікавлена у розвитку не лише спорту, а й зеленого туризму, системи велодоріжок до Академмістечка та запуску комунального громадського транспорту, який зможе вивозити більший пасажиропотік з селища і завдавати менше шкоди довкіллю та розвантажити трасу. Окрім цього виступає за те, щоб УЖКГ “Біличі” займалося сортуванням сміття та заробляло на сортуванні кошти для благоустрою селища. Також виступає проти шкідливого виробництва у промзоні, що впливає негативно на здоров’я мешканців селища. Підтримує збереження Біличанського лісу.

Якщо ви підтримуєте Надію Горобенко, то вона буде як кандидатка від “Голосу” у бюлетені  під №7.

№8 Мешканець селища Олександр Фалюш. Бере активну участь у популяризації вело-транспорту. Виступає за інтеграцію селища з містом шляхом розміщення міських прокатів велосипедів і самокатів, будівництва безпечної інфтраструктури і велодоріжок до станції метро і перехоплюючих парковок. Працює в ІТ сфері.

Якщо Ви підтримуєте Олександра Фалюша, за нього можна проголосувати  у бюлетені на цих дільнгцяїх під №8 у списку “Голосу”.

Жанна Рибак – мешканка селища Коцюбинське. Придбала в селищі квартиру і одразу відчула, що транспортна інфраструктура в селищі недостатня для того, щоб громада комфортно їздила на роботу в Київ. Вважає за доцільне звести в Коцюбинське комунальний транспорт і дати можливість мешканцям користуватися “карткою киянина”, яка дає суттєві пільги. Це можливо у випадку приєднання селища до столиці. Так само у випадку приєднання до Києва, який має багатомільйонний бюджет можна буде мати кращий соцзахист і більші зарплати для медиків і для освітян.

Якщо виборці хочуть підтримати Жанну Рибак, вони можуть проголосувати як кандидатку від Голосу. У бюлетені вона під номером 9.

#10 Олександр Коротич – мешкає зі своєю сім’єю в Коцюбинському. На власному досвіді переконався в проблемах відсутності достатньої кількості місць в дитсадках та відсутності нормального доступу до медпослуг в селищі. Стан школи також вимагає постійного втручання батьківського активу та “спонсорів”. Вважає, що тільки приєднання до Києва з його профіцитним бюджетом, може вдихнути нове життя в соціальні та інфраструктурні об’єкти селища. Нагальною проблемою для нього є і екологічна ситуація в селищі – перманентне задимлення житлових кварталів від безконтрольного спалювання відходів виробництва. 

За Коротича можна буде проголосувати у списку “Голосу” по цьому округу. Його номер у бюлетені 10.

Щодо кандидатів партії “Голос” у Коцюбинському від мікрорайону ДОЗ, то Ви можете ознайомитися з ними за посиланням. Також Ви можете ознайомитися із оглядом кандидатів від “Голосу” на окрузі Будинку культури. Аталогічно є огляд кандидатів на окрузі ДОЗ від УДАРу, та на Будинку культури від УДАРу.

Окрім цього “Громада Приірпіння” підготувала огляд кандидатів, які балотуються на рівень облради від “Слуги народу”.

Огляди інших кандидатів цієї та іних політичних сил найближчим часом будуть на сайті “Громади Приірпіння”.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539