Округ приватного сектору, Лісової, Меблевої в Коцюбинському – кандидати УДАРу

0

УДАР вже офійно може вести агітацію за своїх кандидатів у селищі Коцюбинське. У програмних засадах команда, яка балотується в селищі, наголошує, що одним з ключових пунктів, над яким будуть працювати кандидати – це приєднання селища до Києва. З іншими програмними обіцянаками можна ознайомитися за посиланням.

Цього року Виборча система для мешканців селища буде іншою. Ми вже писали про те, як буде визначатися переможець і що виборець буде голосувати в бюлетені не лише за партію, а й обирати номер кандидата. Так має запрацювати не лище зовнішня конкуренція, а й внутрішня конкуренція. У бюлетені треба поставити галочку і обрати порядковий номер кандидата.

Ми вже пояснювали про те, хто стане переможцем і отримає мандат, а сьогодні надаємо інформацію про кандиатів від “УДАРу”, які балотуються по округу, до якого входить приватний сектор, Меблева, Лісова – та всі інші вулиці по цей бік колії. Ось межі дільниці і номери кандидатів.

#1 Олена Сокотюк  – голова депгрупи “Приватний сектор”. В ОДА піднімала  питання контролю якості води та транспортних перевезень. Вимагала в депбільшості “Нові обличчя” придбати сміттєвоз та снігоприбиральну техніку. Одна з ключових організаторів святкувань у селищі, які відбуваються волонтерським ресурсом.

За неї можуть проголосувати виборці на дільниці ліцею та на дільниці колишнього денного стаціонару. Сокотюк у бюлетені за списком УДАРу йде під номером 1.

№2 Владислав Журавель – допомагав як волонтер прикрашати селище до урочистих подій на Новий рік, День захисту дітей тощо. Як декоратор допомагав у підготовці акції “Коцюбинське-це Київ”. Боронив котельні від газовиків та монополістів “Мастер-енерго”, коли зокрема і соцоб’єкти могли залишитися без тепла. Відвідував сесії ради та контролював роботу депутатів. Як мешканець приватного сеткору підтримував закупівлю сміттєвозу і спецтехніки для потреб селища, зокрема для прибирання селища від снігу. Двічі збирав ініціативну групу, щоб відкликати дерибанника Біличанського лісу депутата Олександра Хвостенка, але двічі ініціативу мешканців приватного сектору блокували в ТВК представники партій.

Виборці за нього можуть проголосувати на дільниці ліцею та на дільниці колишнього денного стаціонару. Журавель у бюлетені йде під номером 2 у списку УДАРу.

# 3 Ігор Чижевський – голова ОСББ на Лісовій 20а. Лобіював виділення коштів на ремонт дахових котелень, які занедбало “Мастер-Енерго”. Відвідував суди супроти ТОВ “Мастер-Енерго”. За кошти, які зібрав з вторсировини будинок замовив лабораторне дослідження води, яке виявило, що у воді є фекальне забруднення, а згодом підтвердили і наявність ентерококів. Чижевський інформував громаду про це та продовжує звертатися до лабораторій для контролю води. У облраді був присутній на сесії під час голосування за приєданння до Києва й активно підтримує рішення громади щодо приєднання до столиці.

Якщо ви підтримуєте Ігоря Чижевського, він балотується по округу, до якого входять дільниці ліцей та колишнє приміщення стаціонару. Чижевський у списку УДАРу на цій дільниці під номером 3.

#4 Юрій Устіновський – активний учасник захисту Біличанського лісу, допомагав боронити котельні від газовиків, коли через ТОВ “Мастер-Енерго” опалювальний сезон був під загрозою. На нарадах в ОДА виступав за перевірку та контроль якості води, яка має запах нечистот. Брав участь в акціях Коцюбинське-Київ. Вів боротьбу з незаконною наливайкою біля озера. Винахідник. Зробив свій електромобіль.

Якщо Ви підтримуєте Устіновського, обирайте номер 4 в списку УДАРу на цих двох дільницях.

# 5 Олександра Куцан – голова комісії ЖКГ. Контролює винесення Мінекології межі Біличанського лісу в натуру. Донор, який активно долучає громаду до здачі крові. Організувала сортування сміття в окрузі і на кошти отримані з переробки сміття проводить благоустрій – заміну дашків, поштових скриньок, запровадження лед-ліхтарів у системі освітлення селища. Вимагає витіснити монополіста з сортування сміття Семко й запровадити сортування сміття на рівні УЖКГ “Біличі”. Займалася запуском нового маршруту з масиву “Атланту” до метро. Протидіє неякісній монополії ірпінських перевізників. Домоглася зупинки електричок на станції “Біличі” та розширення повороту на виїзді з селища. 

За неї можна проголосувати на дільниці ліцею та на дільниці колишнього денного стаціонару. Вона у списку УДАРу пыд № 5.

#6 Людмила Демченко – голова ТВК минулого скликання, яка відстояла вибір громади у 2015 році попри залякування і побиття тітушкою, який пов’язаний із забудовником “Нових облич”. Активна учасниця акцій “Коцюбинське-Київ” та Євромайдану. Протидіяла закриттю стаціонару як людина, яка пропрацювала багато років в амбулаторії селища. Брала участь у написання історії Коцюбинського до 120 річниці селища та підготовці урочистостей у громаді впродовж останніх кількох років. За Демченко можна проголосувати на дільниці ліцею та на дільниці колишнього денного стаціонару.  

 

#8 Андрій Скіпальський – один з ключових захисників Біличанського лісу, який з 2009 року допомагав адвокації громади і зрештою домігся разом з іншими активістами підписання президентського указу щодо створення нацпарку на території лісу. Веде активну антитютюнову та антиалкогольну кампанії. У 2018 році переміг у конкурсі на посаду гендиректора Директорату громадського здоров’я МОЗу. У селищі ініціював за допомогою громадському сектору тестування на гепатит. Був активним учасником Євромайдану.

Якщо Ви підтримуєте Скіпальського, то обирайте в списку УДАР на цих дільницях 7 номер.

#8 Леся Бутко – юристка, яка брала участь в програмі упрозорення діяльності суддів. Підтримує збереження Біличанського лісу з 2010 року. Її родина активно долучається до акцій “Екопатруль” – виявляє купи сміття в лісі і завдяки залишкам документів та ін. встановлює, кому воно належить. Як молода мама виступає за приєднання до міста Києва, де я краща якість освіти і медицини.

Якщо ви підтримуєте Лесю Бутко, то обирайте номер 8 у бюлетені у списку УДАР.

№ 9 Василь Циганенко – активіст, який як працівник редакції “Все про бухгалтерський облік” допомагав аналізувати фінансово-економічну діяльність УЖКГ “Біличі”. Також допомагав редакції газети “Громада Приірпіння” та під час створення проєкту історії “120 років селища Коцюбинське”. Був членом Коцюбинської ТВК, яке захищало голоси громади.

Якщо виборці підтримують Циганенка, то вони можуть за нього проголосувати у ліцеї або в приміщенні  колишнього стаціонару на Лісовій. Циганенко в списку УДАРу на цих дільницях під номером 9.

Окрім цього “Громада Приірпіння” підготувала огляд кандидатів, які балотуються на рівень облради від “Слуги народу”. На рівень області партія не кандидує жодного мешканця селища Коцюбинське. Тут балотуються забудовники, члени команди Карплюка та син Петра Мельника – ексрегіонал Максим Мельник. Окрім того, вдалося отримати список партії “Слуна народу” в Коцюбинську селищну раду і частково його проаналізувати.

Щодо кандидатів партії “Голос” у Коцюбинському від мікрорайону ДОЗ, то Ви можете ознайомитися з ними за посиланням. Партії надали списки для громади кілька тижнів тому і не робили з них таємниці. Також Ви можете ознайомитися із оглядом кандидатів від “Голосу” на окрузі Будинку культури. Аталогічно є огляд кандидатів на окрузі ДОЗ від УДАРу, та на Будинку культури від УДАРу.

Огляди інших кандидатів цієї та іних політичних сил найближчим часом будуть на сайті “Громади Приірпіння”.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539