Округ 18 школи в Коцюбинському – кого веде УДАР

0

УДАР вже офійно може вести агітацію за своїх кандидатів у селищі Коцюбинське. У програмних засадах команда, яка балотується в селищі, наголошує, що одним з ключових пунктів, над яким будуть працювати кандидати – це приєднання селища до Києва. З іншими програмними обіцянаками можна ознайомитися за посиланням.

Цього року Виборча система для мешканців селища буде іншою. Ми вже писали про те, як буде визначатися переможець і що виборець буде голосувати в бюлетені не лише за партію, а й обирати номер кандидата. Так має запрацювати не лище зовнішня конкуренція, а й внутрішня конкуренція. У бюлетені треба поставити галочку і обрати порядковий номер кандидата.

Ми вже пояснювали про те, хто стане переможцем і отримає мандат, а сьогодні надаємо інформацію про кандиатів від “УДАРу”, які балотуються по округу, де виборці голосують у 18 школі.

#1 Іван Норинчак – проживає на вул. Пономарьова. Разом з дружиною Яриною Солнєчною допомагає в організації культурних заходів до Дня селища, Дня захисту дітей, спортивних турнірів із дзюдо тощо. Зокрема, коли депутатська більшість не голосувала за виділення коштів на заходи, вони допомагали і з встановленням сцени для дітей, і з проведенням культурних заходів. Бере участь в організації балагодійних акцій.

Проголосувати за цього кандидата можна на дільниці 18 школи. У списку УДАРу він під #1.

№2 Сергій Ганзій – інженер, проживає в селищі на вул. Пономарьова. Під час боротьби з недобросовісним монополістом ТОВ “Мастер-енерго” допомагав чергувати поблизу котелень, щоб запустити тепло в оселі, освітні заклади та амбулаторію. Брав участь як волонтер в організації святкувань в селищі, коли депуататська більшість “Нових облич” не голосувала за виділення достатніх коштів для подібних заходів. Підтримує приєднання до Києва, оскільки це дає доступ до бюджету і забезпечить кращий рівень освіти, медицини та транспортного сполучення.

Якщо Ви підтримуєте Сергія, то за нього можна проголосувати на дільниці у 18 школі.

№3 Леонід Кулик – мешканець селища, який допомагав із налагодженням благоустрою в селищі. Зокрема під час проведення культурних заходів – Дня селища, Дня захисту дітей, святкування Нового року. Також сприяв запуску опалювального сезону, коли ТОВ “Майстер-Енерго” виморожувало населення і не запускало тепло.

Якщо Ви підтримуєте Леоніда Кулика, то обирайте №3 в списку УДАРу на цьому окрузі.

№ 4 Валентина Дерещук – медик, працює в амбулаторії. Підтримує приєднання до Києва, оскільки медики та освітяни столиці мають більші надбавки з бюджету Києва, а також медицина та освіта столиці мають краще матеріальне забезпечення. З огляду на те, що швидка везе хворих в Бучу повз лікарні Києва, то пацієнтів з інфарктом, інсультом або в іншому гострому стані можна не довезти до лікарні. Ушпиталення з коронавірусом до Білої Церкви вона також вважає таким, що несе серйозні ризики для пацієнтів.

Якщо Ви підтримуєте Дерещук – обирайте № 4 у списку УДАРу на цьому окрузі.

№5 Наталія Бельзо-мешканка селища. Проживає на вулиці Пономарьова впродовж останніх 35 років. За фахом економіст. Вела боротьбу за якісне телпло- та електропостачання. Була членкинею виконкому за головування Василя Пікулика й протидіяла підняттю тарифів на комунальні послуги, коли їх хотіли підняти утричі. Очолила тоді комісію й не допустила стрімкого зростання тароифу. Відвідувала судові засідання,коли недобросовісний теплопостпачальник ТОВ “Мастер-енерго” блокував опаленя в оселях. Також відвідувала сесії, коли депутати “Нових облич” не голосували за бюджетні питання, й виступала на боці громади з вимогою відголосувати ті питання, які є важливими для селища, зокрема щодо освітлення “партизанської тропи”.

Якщо Ви підтримуєте Бальзо – обирайте 5 у списку УДАР на цьому окрузі.

Кандидаткою на голову від УДАРу є Ольга Матюшина.

Це єдина кандидатка в мери, яку підтримує громада та демократичні й опозиційні сили – УДАР, “Голос”, “Свобода”. Не допустила приєднання селища до Ірпеня. Провела громадські слухання. Громада висловилася за приєднання до Києва. Матюшина домоглася рішення Київради та створення робочої групи у парламенті. Рішення щодо приєднання підтримав Кличко. Робочу групу блокують “Слуги народу” та “Нові обличчя”. Матюшина повернула котельні громаді, зламавши монополію ТОВ “Мастер-Енерго”. Виступила проти закриття стаціонару на Лісовій. Успішно пройшла детектор брехні на телеканалі ICTV і довела, що чесно веде боротьбу за збереження лісу від забудовників і на посаді не брала хабарів. Для того, щоб рада ухвалювала рішення в інтересах громади, меру треба більшість – 14 голосів. Громада має обрати не лише голову, а й гідну більшість.

Окрім цього “Громада Приірпіння” підготувала огляд кандидатів, які балотуються на рівень облради від “Слуги народу”. На рівень області партія не кандидує жодного мешканця селища Коцюбинське. Тут балотуються забудовники, члени команди Карплюка та син Петра Мельника – ексрегіонал Максим Мельник. Окрім того, вдалося отримати список партії “Слуна народу” в Коцюбинську селищну раду і частково його проаналізувати.

Щодо кандидатів партії “Голос” у Коцюбинському від мікрорайону ДОЗ, то Ви можете ознайомитися з ними за посиланням. Партії надали списки для громади кілька тижнів тому і не робили з них таємниці. Також Ви можете ознайомитися із оглядом кандидатів від “Голосу” на окрузі Будинку культури. Аталогічно є огляд кандидатів на окрузі ДОЗ від УДАРу, та на Будинку культури від УДАРу.

Огляди інших кандидатів цієї та іних політичних сил найближчим часом будуть на сайті “Громади Приірпіння

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539