Не судилося: Денисенкове фіаско

0

failed

В. о. міського голови Богдан Мельничук відстояв свої права. Він залишається секретарем Ірпінської ради та виконує обов’язки мера.

Своєю постановою Ірпінський суд скасував незаконні рішення Ірпінської ради, згідно з якими новим секретарем переобрали депутата Ірпінської ради Юрія Денисенка.

Він входить до клану депутатів-дерибанників Ярослава Місяця та Валерія Пєшого.

“Суд ми виграли. На суді були мої представники. Ухвалу вже зареєстрували в загальному відділі ірпінської ради. Сподіваюся, що виконком ради вже в курсі”, — зазначає Богдан Мельничук в інтерв’ю редакції “Сайту громади Приірпіння”.

Ось і постанова суду.

Postanova

Опонент Мельничука депутат-правник Юрій Денисенко має 10 днів на те, аби подати апеляцію.

“Апеляцію буду подавати 100%, якщо суд приймає таке рішення — поновлює на посаді секретаря, що має право робити лише рада. Суд прийняв незаконне рішення. Суд на 100 % заангажований. З таким же успіхом вони можуть зараз поновити Скаржинського на посаді міського голови. Це ж просто брєд”, — стверджує депутат-правник Денисенко.

Нагадаємо, що кулуарні ігри в Ірпінській раді за стратегічне крісло секретаря почалися наприкінці травня цього року. Але тоді Денисенкові не вистачило голосів, аби поставити питання навіть у порядок денний.

trijtsa

Рівно за місяць Денисенко зробив другу спробу.

sesiya

За інформацією джерел редакції в раді, депутати за свою підтримку отримали фінансову винагороду. За це питання проголосували, проте з порушенням процедури. Це дало привід Мельничукові позиватися до суду.

У цей же час в Мельничука неочікувано з’явився новий союзник — забудовник Володимир Карплюк, який прагне стати мером Ірпеня й аж ніяк не хоче перед виборами допустити до влади конкурентів із клану Місяця.

У вівторок під приміщенням суду підтримати Мельничука прийти ті, хто симпатизує Володимирові Карплюку й входить до так званого “Ірпінського дому”.

foto22

Знаково, що у цей же час про крісло мера заговорив одіозний екс-ректор Податкової академії і скандальний утікач Петро Мельник, який може скласти конкуренцію на виборах своєму колишньому протеже Володимиру Карплюку.

Саме його, свого колишнього випускника, Мельник лобіював на міського голову у 2010 році, але тоді виграла креатура Миколи Азарова — Володимир Скаржинський, який згодом писатиме заяву про відставку в присутності “Правого сектора”.

skarzh_dombrov

Після цього рада обрала нового секретаря — “свободівця” Богдана Мельничука, який виконує обов’язки міського голови.

Вибори міського голови Ірпеня відбудуться у жовтні

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539