Подільниця святого отця погрожує мені вбивством

66

Авторка: Ірина Федорів

У селищі Коцюбинське частина територіальної громади повстала проти незаконних дій отця Миколи (депутата Ільницького).

Спершу він уславився тим, що під час передвиборчої кампанії одіозного Петра Мельника стояв із ним на сцені, коли відкривали озеро, небезпечне для купання.

Навіть попри документи, які засвідчували, що купатись не можна, отець Микола і депутат не захотів псувати PR-захід скандальному колезі нардепу-“регіоналу” й не застеріг дітей, щоб ті вийшли з води.

Далі селищний голова-“регіонал” Вадим Садовський разом із секретарем-“регіоналом” Олександром Ковтачем наприкінці 2013 року активно припрошували депутатів підтримати приватизацію частини колишнього дитсадка за копійки для релігійної громади Ільницького, який близько 10 років тому взяв це приміщення в оренду.

За квадратний метр будівлі у лісі під Києвом громада в бюджет отримала менше 1 500 грн. Ми збирали підписи і частина депутатів та членів виконкому вимагала ветувати рішення про приватизацію.

Хоча отець ще 10 років тому обіцяв створит там реабілітаційний центр, люди стверджують — натомість влаштував готель.

Мешканці Коцюбинського знайшли оголошення в Інтернеті, де чітко написано, що здаються номери в оренду за тією адресою, де мав би бути реабілітаційний центр. Контактний телефон — депутата Ільницького (отця Миколи).

Після публікацій в Інтернеті про готельний бізнес отця Миколи всі оголошення зникли і зараз доступні лише в гугл-кеші.

Коцюбинчани найбільше обурились тоді, коли колишнє приміщення дитсадка, яке взяли під реабілітаційний центр, а зробили, зі слів очевидців, готель, почали обгороджувати добротним парканом.

Це в той час, коли церква цієї парафії із 10 років стоїть вічним недобудом, а в інших парафіях їх зводять за рік-два.

Але мешканців селища обурило не так марнотратство, як те, що паркан без документів зводили під прикриттям місцевої влади, яка покидала свої “регіональні” квитки після втечі Януковича.

У цій незаконній справі вимушених переселенців, які проживають в приміщенні колишнього дитсадка, використовують як живий щит для дій отця Миколи.

Довелося про це не лише писати в Інтернеті, а й звертатися із заявами в прокуратуру та відповідні інстанції.

І от через 2 дні після перевірки прокуратури та експертів на “Сайті громади Приірпіння” дописувачка, яка назвалася Ларисою, майже щодня залишає коментарі на захист отця. В одному такому коментарі щодо мене пролунала відверта погроза.

Я б і не помітила, якби мені не зателефонувала моя сусідка, котра опублікувала на сайті громади кілька матеріалів саме про цей славнозвісний паркан.

“Мене обурило те, що в коментарях одна з дописувачів, Лариса, яка писала і в 3 ночі, і вдень з київської ір-адреси, стверджувала, що вона до Центру не має жодного відношення й мешкає нібито у нашому будинку на Меблевій 11-б”, — розповідає Леся, авторка кількох публікацій на “Сайті громади Приірпіння”.

“Є спеціальний сайт, який дозволяє відстежити ІР-шники. Хто провайдери у селищі, ми приблизно знаємо. І от, ввівши в пошуковик ІР-адресу дописувачки-захисниці, ми вийшли на фірму Bilink LLC.

Зателефонували за вказаним номером. Тут нам телефоном повідомили, що вони надають послуги в межах Києва. Адміністраторка Анна сказала, що, на жаль, ані в Ірпені, ані в Коцюбинському, вони своїх послуг не надають”, — наголошує Леся.

“Це свідчить про те, що людина, котра пише на сайті нашої громади на захист отця Миколи, перебуває взагалі не в Коцюбинському. Але у мене виникають великі сумніви, що вона не має відношення стосунку до Центру”, — додає Володимир, мешканець Меблевої.

Здогади коцюбинчан підтвердились. Дописувачка, яка стверджує, що не має жодного стосунку до Центру й дозволяє собі писати погрози журналістці і депутату, яка розслідує суспільно важливу проблему на вимогу людей, з високою імовірністю таки прямо пов’язана з панотцем-депутатом Ільницьким.

В інтернеті після того, як сусіди проінформували мене про погрози, ми знайшли одне оголошення, яке вказує на те, що практично за адресою колишнього дитсадка, де мав би бути уже майже 10 років реабілітаційний центр, торгують second-hand-ом.

Це, ймовірно, відбувається під прикриттям церкви, і вже дуже давно. Принаймні, в інтернеті є оголошення і за 2009, і за 2010 рік.

І за 2011 рік.

Електронна адреса у цих оголошеннях ідентична тій, за якою на місцевому сайті зареєструвалась дописувачка Лариса й надіслала мені погрози.

Якщо ввести цю адресу в пошуковик, то, окрім скандальних оголошень про продаж secon-hand, можна знайти й ПП “Амрітам”, яке займається будівельними роботами. 

Очільниця ПП — Ярова Леся Іванівна, яка використовує цю адресу в Інтернеті.

Стає зрозумлим, що власниця електронки Леся та отець Микола, священик УПЦ КП, добре знайомі одне з одним і навіть разом організовують (!) семінари з покращення карми й холотропного дихання.

Вартість — 100 євро. Зверніть увагу: священик від УПЦ КП бере участь в тому, що “учит общаться с Творцом, Стихиями, Природой, Землей, Солнцем и др”…

Віддає якимсь сектантством… А коли від сподвижників отця, які влаштовують такі семінари за 100 євро, можуть лунати погрози, то стає неспокійно.

Дуже цікаве поєднання: релігійна громада, неоподаткований готельний бізнес, торгівля secon-hand-ом, якісь дивні семінари за 100 євро, бізнес будівельних робіт і… погрози вбивством мені, журналісту і депутату, який висвітлює цю суспільно важливу тему.

Раніше у мене ще були питання, чому депутат Ільницький, який на засідання ходить в рясі, майже завжди голосує за рішення, що спрямовані на узаконення дерибану Біличанського лісу.

Тепер в мене вже питань нема.

Ще є одна цікава деталь. Офіс ПП “Амрітам” може потрапляти у зону дії Інтернет-провайдера, з ІР-адреси якого пролунали погрози.

Цей офіс розташований дуже близько до Софіївської Борщагівки. Коли нам вручали мандати, то озвучували адресу проживання кожного депутата. Тоді офіційно озвучили, що депутат Ільницький мешкає у Софіївській Борщагівці.

Всі ці дані у день погроз, 7 серпня, були передані  я передала правоохоронцям. Також написала заяву про погрозу вбивством як депутат і журналіст.

Хочеться вірити, що міліція дуже швидко розслідує цю справу й знайде людину, яка написала погрози, аби упередити будь-які її злочинні дії й притягнути винних до відповідальності.

І ще є велике прохання до УПЦ КП.

Розберіться, будь ласка, що у нас відбувається в селищі в парафії, бо торгівля “секондом”, незаконне будівництво паркану, яке збурило громаду, недобудована роками церква (у той час, як в УПЦ МП її звели дуже швидко), погрози вбивством викликають не лише моє занепокоєння, але й занепокоєння мешканців мого округу, що межує з територією колишнього дитсадка.

Авторка: Ірина Федорів, “Українська правда”.

66 коментарів

  1. Никита 8 Серпня 2014 at 12:47

    Судя по всему “обурена громада” – это дом , где живет Федорив. Остальным абсолютно все равно кто ,что там строит. Строить – не ломать. Если красиво, то пусть будет.
    “За квадратний метр будівлі у лісі під Києвом громада в бюджет отримала менше 1 500 грн. ” – к сведению – жилье в новостроях в ирпенском регионе продают по цене около 5000 грн за м2. Так вот для уничтоженного помещения цена 1500грн за м2 очень даже не плохо. Там ремонт еще на пару тысяч потянет.

    83.142.232.2**

  2. Лора 8 Серпня 2014 at 13:00

    Какая мерзость, так цинично именем Бога проклинать… ничего святого за этим нет… Ирина, наша поддержка Вам.

    109.237.89.2**

    • Лариса 8 Серпня 2014 at 17:31

      А что святое или человеческое есть в обзываниях, обливаниях матерной бранью, угрозах и обидных оскорблениях в сторону священника?

      С волками жить – по волчьи выть!

      213.111.69.2**

  3. Мисько 8 Серпня 2014 at 13:16

    “святий отець” – це ви, мабуть, телевізора передивилися. там показують фільми про католиків, то у них так заведено називати. чи так драматичніше виходить поливати “святого” брудом?
    читаю про страшний гріх стояння на сцені і стає страшно жити, як би не уславитися їздою в маршрутці з ким-небудь.

    195.18.31.**

  4. Ладко 8 Серпня 2014 at 13:42

    — у той час, як в УПЦ МП її звели дуже швидко
    Тепер хоч зрозуміло, хто замовник акції. Вперше чую похвалу від Федорів, та й та на адресу УПЦ МП…

    –що під час передвиборчої кампанії одіозного Петра Мельника стояв з ним на сцені,
    Це злочин? Дехто з Януковичем розмовляв, подяки від Пшонки отримував… Громада досі не знає, за що…

    –отець обіцяв тут ще 10 років тому створити реабілітаційний центр, люди стверджують, що там був готель
    Люди стверджують, що реабілітаційний центр був, я писав про людей, які там вилікувалися.. Ви не читали?

    –а зробили, з слів очевидців, готель, почали обгороджувати добротним парканом.
    А обгороджувати почали тоді, коли приїхали біженці,а не тоді, коли був “готель”. Не дивно?

    –погрози вбивством мені, журналісту і депутату, який висвітлює цю суспільноважливу тему

    “Опанькі!” Ірино! коли Ваші підлабузники грозилися “розібратися по-чоловічому” то це не була погроза? А тут! Скільки пафосу! так ми всі там будемо! Добре, що не пишете, що Ви викладач. Це позитив.

    95.158.60.**

    • Володимир 8 Серпня 2014 at 23:50

      Пане Ладко, порівняння з УПЦ МП, як на мене, тут є просто порівнянням. Ірина не є прихожанкою УПЦ МП. Я думаю, що ті, хто прочитають блог з УПЦ КП мають просто задатися питанням, чому в селищі досі немає церкви УПЦ КП, де щонеділі правиться.

      Злочин не в тому, що отець стояв на сцені, а в тому, що як депутат знав і чув – купатися не можна. він не підійшов, не вивчив документи, які принесли на відкриття озера, й на відміну від Ірини не виступив на сцені проти того, щоб діти купались.
      Хіба він як депутат, що стояв на сцені разом з тими, хто відкривав перед виборами озеро, не мав поцікавитись, чи можна там було купатись?

      Люди стверджують в селищній раді, що був готель. Дописи від анонімних та Вас, пане Ладко, – це не свідчення в стінах селищної ради. Можете дати пояснення слідчим. Мешканці Лісової, Меблевої та Пономарьова ходять і пишуть свідчення в правоохоронні органи. І Ви так зробіть. Хто вам заважа?

      Парканом обгородили тоді, коли з’явились кошти на біженців. Могли б пустити на добудову церкви, якщо вже вистачає на добудову житла. Церква як стояла, так і стоїть пусткою.

      І щодо останнього – Ви знову перекручуєте ось цитата про намір чоловіка із продовженням:

      “який дуже хоче особисто зустрітись з отцем, щоб переговорити по-чоловічому й пояснити йому біблійні канони, які радять думати про ближніх, а не лишати без нагляду рови біля дитмайданчиків”.

      Вам уже рекомендували відкрити філологічний словник і прочитати значення:

      http://sum.in.ua/s/po-cholovichomu

      по-чоловічому – те саме, що по-людському

      Ви цього не зробили?

      Далі ж йде про біблійні канони, а не “я знаю де він живе. Війна є війна й жити він не буде”.

      Вас не обурює, що проводяться якісь лекції по 100 євро, продається секонд-хенд?

      195.18.31.**

      • Ладко 9 Серпня 2014 at 07:04

        –чому в селищі досі немає церкви УПЦ КП, де щонеділі правиться.
        Це Вам Федорів сказала? У селищі є церква УПЦ КП, де ЩОНЕДІЛІ проводяться служби.

        –Спершу він уславився тим, що під час передвиборчої кампанії одіозного Петра Мельника стояв із ним на сцені,
        так по тексту, написаному шанованою Вами Федорів. Написано саме про стояння..
        ПРО ГРАМОТУ ВІД ПШОНКИ– МОВЧАННЯ!!!

        — Парканом обгородили тоді, коли з’явились кошти на біженців. Могли б пустити на добудову церкви, якщо вже вистачає на добудову житла. Церква як стояла, так і стоїть пусткою
        НЕ МОГЛИ. У платіжному дорученні вказано цільове призначення платежу. Читайте вже, думайте!!!

        Ви знову перекручуєте ось цитата про намір чоловіка із продовженням:
        Ви самі вірите тому, що пишете?
        Слова “подільниця”, вжитого Вашою керівницею,немає в українській мові: http://sum.in.ua/s/podiljnycja
        Грамотна журналістка, нічого додати…Сама слова придумує…

        Вас не обурює, що проводяться якісь лекції по 100 євро, продається секонд-хенд
        Мене обурює цілеспрямована кампанія з цькування людини, до якої шиються білими нитками безглузді звинувачення.. Ви бачили хоч одну людину, яка б за секонд-хендом приїхала на Лісову?

        195.18.31.**

  5. Люба 8 Серпня 2014 at 14:53

    Ларисе не мешало бы мозги подлечить – это однозначно- сэкондом надышалась, бедная, после просмотра битвы экстрасенсов)))))

    185.11.81.2**

    • Лариса 8 Серпня 2014 at 17:36

      Це Вам треба гарно підлікуватися в нашій “лікарні”.

      Який секонд?

      З дуба впали?

      Федура висмоктує з пальця небилиці, а ви вірите.

      213.111.69.2**

      • Люба 8 Серпня 2014 at 20:00

        Лариса, в важем возрасте – искажать фамилии чтоб хоть как то досадить)) – ну согласитесь – это уже по-детски 😉

        185.11.81.2**

  6. Андрій 8 Серпня 2014 at 14:53

    Шановна Ірино! Робите дуже гарну справу! Коменти, які з’являються до статті, говорять про те, що зачепили Ви цю мерзоту сильно. Так тримати!

    77.120.243.**

    • Лариса 8 Серпня 2014 at 17:49

      Так мерзота у нас одна – Ірина Федорів,

      що вчинила терор парафії Преображення Господнього,

      влаштувала бійку між коцюбинчанами і вимушеними переселенцями,

      друкує на своєму сайті ганебні провокаційні, огидні, мерзотні пакості на чеснішу людину – отця Миколу,

      постійно бреше та наговорює на людей ( навіть на моєму прикладі ). Така вже несинітниця верзеться – гидко!

      213.111.69.2**

  7. Лариса 8 Серпня 2014 at 17:25

    Я очень польщена, что моя персона вызвала такой ажиотаж!

    Опять – мимо!

    Почему не указаны ДАТЫ?

    Никакого отношения к ПП Амритам и к Яровой Лесе Ивановне я не имею.

    Бред!

    Больная фантазия!

    И телефон не мой.

    Как хочется, а не можется!

    213.111.69.2**

  8. Лариса 8 Серпня 2014 at 18:08

    Повторюю запитання, що цікавлять громаду Коцюбинського вже майже з місяць:

    1. Тепер, коли всі неоюхідні документи на заміну паркана викладені на сайті Коцюбинської селищної ради, то надайте громаді правочинні документи на додаткову парковку біля будинку 11б на вул. Меблевій,

    2. Спрямовуйте свою роботу на підтримку миру та спокою в Коцюбинському, а по-перше на Меблевій.

    3.Питання по роботі “лікарні”:
    – Скільки пацієнтів лікувалися в лікарні на Лісовій, 21 – за 2013 рік та за перше півріччя 2014 року?

    – Скільки працівників працює в лікарні на Лісовій, 21 – в 2013 році та в першому півріччі 2014 р.?

    – Скільки бюджетних коштів виділяється на утримання лікарні на Лісовій, 21 – (зарплати, командировочні, відпускні, декретні, преміальні, комунальні, електрика, ремонтні, телефони, ліки, медтехніка, госптовари, спец.одяг, канцтовари, тощо) – за 2013 рік, та перше півряччя 2014 року?

    4. На якій відстані від дитячого майданчика можна паркувати авто? Які санітарно-гігієнічні норми це регулюють, чи виконуються вони?

    5. Які дозвільні документи є на встановлення “сторожки”?

    6. Які дозвільні документи є на погреби, що вириті напроти будинку 20-а на вул. Лісовій?

    7. Які межі нашого будику, згідно кадастрового плану?

    8. За які такі послуги, псевдодепутат Федорів отримала відзнаку від злодія Пшонки?

    9. Де зникли 57 мільйонів, зібраних під час майдану в Фонд Приірпіння?

    Чекаємо відповідей…

    213.111.69.2**

  9. Лариса 8 Серпня 2014 at 18:14

    Ще раз нагадаю, скільки коцюбинчан цікавляться цими питаннями:

    Катерина
    31.07.2014 о 15:01
    А чого тут все крутяться навколо будинку 11-б? Це що, все Коцюбинське?

    Мене теж цікавлять питання Ладка і Лариси. Питання справедливі.

    Я теж підтримую сторону отця Миколи і мені гидко, що ви його доідаєте.

    Іро! Припини ці розмови, листівки, збори! Вгомонися!

    Тобі є чим займатися. Твої проблеми з Київським патріархатом нам відомі.

    Тебе чіпає КП? Іди в яку завгодно церкву – то твоя справа!

    Твої дії – це переслідування та приниження УПЦ КП її прихожан і ми це доведемо!

    Лемки повинні жити на Лемківщині із своїм менталітетом і там качати свої права, а тут в Коцюбинському, на Київщині, нема чого нам нав’язувати свій менталітет!

    Приїхала сюди жити – рахуйся з нами!

    Не треба тут влаштовувати ЗАПАДЕНСЬКИЙ ДИКТАТ!

    Багато людей шанують отця Миколу, чого тебе трусить?

    Скільки статей надрукувала!

    Отець Микола теж приїхав до нас, але він заробив вже повагу коцюбинчан.

    Бери приклад з нього і працюй як депутат.

    Я теж чекаю відповідей і про лікарню і про твої походеньки із Пшонкою і т.д. по списку…

    95.133.48.**

    Алексей
    15.07.2014 о 15:36
    Не статья, а просто Федорино горе! Уже за больницу молчали бы в тряпочку! Та кто там обслуживается? Один-два человека и все. Пусть в год 20 – 30 человек сделали уколы. А хавал на бюджетные хлеба дофига! И как обслуживается? Что там могут сделать толкового? Все равно нужно ехать в Ирпень или в Киев. Это еще и коммунальные и свет оплачивается из бюджета. Зарплата, премии, надбавки, декретные… Мне тоже интересно – сколько ртов мы, налогоплательщики, кормим в этой горе-больнице и сколько бабла на них уходит?

    82.207.27.2**

    Саня
    16.07.2014 о 22:09
    Какой готель! Где готель? Какое питання? Где оно будет стоять? У тебя? Врядли! Запомни, бестолочь, это Центр духовного развития. Тебе, кстати, надо туда, ну, например на курсы английского языка или в “бассейне” ( которого нет) поплескаешься, а может быть на семинар медсестер волонтеров попадешь – поумнеешь, может пользу какую людям принесешь. А может ты хочешь бомжам помочь? Или инвалидам, которых батюшка лечит? Только за свой зад думаешь – эгоистка? Так на твой зад и будет новая больница, которую на сэкономленные деньги и построим. Ждем цифры от Федоры, может разродится когда-нибудь!

    178.137.130.1**

    Татьяна
    16.07.2014 о 16:00
    Наверное, все таки не помогли тебе избежать инвалидность!
    Человек спрашивает у Федоры, – ясно тебе? Почему ты лезеш? У отца Николая и так много работы, а Федора – подняла эту тему, пусть и отвечает, если сможет. Посмотрим какая она “депутат”. Если не струсит, конечно.
    Мне тоже интересно, то что она ответит. Это как тест на “вшивость” для “честной” журналистки. Кстати, из больницы тоже могли бы ответить, там же тоже есть “детупат” !
    А то, отец Николай как кость в горле, а “больничные” бюджетные пьявки – это подарок! Мне интересно, сколько они жрут и просырают наших денег?

    217.76.205.**

    Марина
    17.07.2014 о 18:53
    Вы клевещите на человека. Доказательства о взятках, подкупах.
    Вы хотите у парафии забрать то, что является частной собственностью, а это криминал! Не хотите- ли в тюрьму, мадам-с?
    И что значит готовый детский сад? Все что там сделано – тоже является частной собственностью парафии. И отец Николай не является единым собственником.
    Я там была и видела выпивших мужиков, которые пришли агрессивно настроенные , угрожали батюшке, мат кались и дрались. Вырвали столбы. Это ягнята по- вашему? Я тоже на стороне отца Николая. Я очень зауважала батюшку после того, что на упреки, матеренную ругань он не сорвался и не началась драка, а наоборот разнимал сцепившихся.
    А про больницу, мне тоже интересно, сколько бюджетных денег в год уходит на содержание этого заведения? И сколько сотрудников работает? Количество обращений мне тоже не понятно,- это со скорой помощью и поликлиникой или только больница?

    Марина
    17.07.2014 о 20:29
    Людина померла не від уколу, а завдяки неправильному лікуванню ( і уколи також) у людини стався інфаркт, ледве спасли.
    Від всіх відгавкались? Та ні. Всім рота не закриєте.
    І скажіть, будь-ласка, кого з лікарів посадили в тюрьму за вбивство? Ви завжди праві, якщо б садили, то уважніше відносилися б до хворих і без Вашого показового нахабства!
    Замість того, щоб вибачитися за низький рівень надання медичної допомоги, Ви намагаєтесь закрити людям, коцюбинчанам, рота.
    Хіба це правильна поведінка сестри милосердя, або депутатки?
    Ви не відповіли на чітко поставлені питання, мені вони таж цікаві, то я їх повторюю:
    1. Скільки працівників робить в лікарні на Лісовій?
    2. Яка сума бюджетних коштів витрачається щорічно на утримання лікарні на Лісовій?
    3. Яка кількість людей отримує лікування ( а не звертається за допомогою) і тільки в лікарні на Лісовій? Без швидкої.
    Ваша приблизна відповідь наштовхує на недовіру Вам, як депутату і як медсестрі.
    Скільки людей, виявляється не задоволені роботою лікарні, і Ви їх всіх облили грязюкою.
    Це сором!
    А за те, що я в списку проплачених – окрема вдячність!
    Як Вам подобається перекреслювати нє угодну думку!
    І Саню немає чого банити, людина має право на свою думку і ми не повинні думати так як Ви хочете. Як може людина, так і каже.
    У нас демократія!
    А Ви прямо монархиня! Із грязі – в князі? То прийде час, що знову опинитись в грязі.
    А отця Миколу немає чого цькувати! Христа уже потоптали ногами? Далі продовжуєте? Ну-ну! Побачимо, як далі буде?
    Я не думаю, що комусь треба ваше приміщення. Отцю Миколі і так є з чим працювати. Треба замислитись про таку кількість скарг. Невже в лікарні, на Вашу думку, так все добре? Схаменіться! Не розпалювайте ворожнечу! Примириться з отцем Миколою!

    109.95.52.1**

    Татьяна
    17.07.2014 о 20:50
    Ой, я в списке не угодных! Спасибо! Слава Богу, за инакомыслие у нас пока не сжигают на костре, но грязью обливаю прилично! Госпожа, медсестра-депутатка! А на вопросики-то не ответила! Жим-жим? Какая разница какие бюджетные деньги вы тратите? Это наши деньги – налогоплательщиков, вы бюджетники, слуги народа, за наши деньги нас окунаете! Да вашу больницу с такими как Вы черноротыми, я десятой дорогой обойду – только чтоб не попасть на язык! За что Ларису обидела? За что батюшку клюете? Бездельницы! Свесятся с окон и считают, что привезли беженцам! Сборище сплетниц! Змеиное кубло! Языки не отсохли еще?
    Перестаньте кусать священника и от вас люди отстанут. В диалоге все коцюбинчане, одна Ира из Ирпеня, читать умеешь? Почитай и про Ларису. Наша она, и с ребенком гуляет в лесу!
    Зачем эта вражда? Кто выиграет? Мир должен быть между соседями! А на комментарии про больницу обратите внимание и сделайте выводы. Видно не все так хорошо. Жду ответ на вопросы по цифрам.

    217.76.205.**

    Саня
    17.07.2014 о 23:57
    Что ты тут законы пишешь? Цифры давай! И поликлиника – не причем! За поликлинику вопросов нет. Все вопросы про больницу. Сколько больных, сколько медиков ( санитаров, водителей, слесарей, и др. персонала и сколько бабла в год? Конкретно!
    Какая больница? – оставить одного фельдшера! Больше толка будет и меньше говорильни.
    Я язык твой – враг твой! Не уважаешь ты людей… Чем же можешь ты помочь? Закон на бумажке написать? Или сплетаю очередную сплести? А может осудить кого? Да ну тебя, с такой помощью!
    Вспомни, что творилось в 2007 году! Не зря Христос под ногами появился!
    Кстати, беременной беженке так и не помогли по стоматологии. Может себе галочку поставили, что помогли, а по факту – н-е-т! Зачем вы такие нужны? Сама себе ответь на этот вопрос, сестричка!

    178.137.130.1**

    Татьяна
    17.07.2014 о 20:57
    Ну, и ты свои пять копеек вставила. Иди лечись, не трать время зря. Не твое это – в умных диалогах участвовать! Пожалей себя! В лечении главное – профилактика! Кто говорит, что больница не нужна? Всем нужна! Но в другом формате! Чтобы было приятно прийти! И кто сказал, что отец Николай забирает больницу? Это он тебе сказал? Или сплетаю больница рас пустила? Да, больница, – вот вам и медпомощь! Противный ответ Антонины, гадкий, даже! Мы просили цифры , а получили плевок! Плохо!

    217.76.205.**

    Віктор
    18.07.2014 о 17:06
    А як же відповідь на наші запитання?
    Не по зубам?
    І як так не допомогти біженці вагітній?
    Ви що там звірі якісь зібралися? А як клятва Гіппократа ?
    Морок один! Гидота! Сором!

    Юлія
    22.07.2014 о 15:08
    А парковка біля будинку на Меблевій 11б законна? Наші діти дихають вихлопними газами – це настоящий злочин! Чи це Федору не турбує? Що тільки Отець Микола у всьому винний? А кіоск має дозволи? Чи це замовлення на отця Миколу? Осінь на носі, треба забезпечити людям тепло, що ви робите? Кому ви заважаєте?

    82.207.96.1**

    Ігор
    22.07.2014 о 16:52
    Навіщо ці сварки ? І парковку авто треба узаконювати і погреби.
    Ірина! Хіба всі проблеми Коцюбинського в цьому паркані? Навіщо заважати працювати та гнобить священика? Найшла жертву! Відчепися вже, як п’явка присмокталася. Надоїло!

    93.73.28.1**

    Сергій
    23.07.2014 о 09:44
    То виясність, яка територія закріплена за будинком 11-б на вул Меблевій. Вам же надоїло, то намагайтеся бути об’єктивною. А щодо Федорів, то дійсно – сварлива баба! А Ільницький робить капітальний ремонт та паркан не як громадянин особисто, а як голова парафії. І не зрозуміло, чому питання в Федорів і інших виникають саме до нього як до громадянина. Це що , неграмотність, або навмисно – травля людини?

    85.223.182.**

    Олег
    24.07.2014 о 21:53
    Классная сказка про Федорино горе! Детям буду читать – полезно!
    А почему не сделали сразу геодезию дома 11б? Знать надо свою территорию. А бетонировать место под парковку – самозахват и сторожка – самозахват! Документиков ведь нет. Даже в забитом селе для строительства любого столба нужен документ. И маф тоже должен иметь кучу разрешений. А уж погреба – вообще криминал! Зачем это дерьмо поднимать? Скучно? А забор нужно от наркоманов и воров! Не понятно?

    178.137.130.1**

    Павло
    26.07.2014 о 12:32
    Я мешканець Лісової 20-а.

    Федора!

    Навіщо ти підбурюєш людей?

    У мене є погреб на Лісовій. Ти дрочиш людей, зараз вже піднімається питання погребів, і якщо через ТЕБЕ я його втрачу – стережися! Прийдеться виїзжати тобі з Коцюбинського. Ми тут з сусідами тебе на руках з селища винесемо!

    Отець Микола тут нікому не заважає, працює собі людина – нехай. Забудь уже про цей садок, думай де новий робити. І паркан нехай будує.

    Залиш селище у спокої!

    37.57.249.1**

    Алла
    26.07.2014 о 18:47
    Мне тоже интересны вопросы Ларисы. Почему никто не отвечает? Если Ира занята, то почему помощницы не могут ответить? Считаю гонения прихожан и беженцев – верх цинизма ! Отец Николай – труженик и очень приятный человек, не унижайте его и не мешайте. Вы же реально – мешаете!

    93.73.218.1**

    Константин
    29.07.2014 о 10:18
    Мне тоже интересны вопросы, заданные Ладком и Ларисой.
    Почему вы не отвечаете – не понятно, реально депутат и вопросы серьезные.

    Поддерживаю отца Николая.

    Переселенцам тоже надо помагать, тем более что не известно сколько эта война продлится.
    Вы зачем их выживаете? Неужели за то, что они поддерживают отца Николая?

    На самом деле конфликт не состоит в строительстве забора или ремонте здания – это мне понятно.

    Этот конфликт разожгли в московской церкви и тянется уже много лет.

    Может надо закончить воевать, тем более, что в московской церкви в Коцюбинском тоже произошел “раскол” .

    95.132.96.2**

    А воз и ныне там…

    Ірина Федорів ладна видумувати різні несинітниці задля замазування очей, а відповідати на конкретні запитання чи не хоче, чи не може…

    213.111.69.2**

  10. Максим 8 Серпня 2014 at 19:13

    Это Лариса еще добрая душа. А вот я б тебя, Федорив, за травлю отца Николая, за то что беженцев обидела – на куски бы разорвал и по всему Коцюбинскому разбросал, собакам.
    Ну и тварь, ты! Сама нарвалась. Сколько говна вокруг себя развела. Не забудь на меня тоже заяву кинуть, а то не успеешь…

    95.67.103.1**

  11. Катерина 8 Серпня 2014 at 20:15

    Я підтримую Ларису повністю!

    Може це тебе, Ірино, трохи зупинить.

    Після огидного коментаря, що ти опублікувала з приниженнями та образами на отця Миколу, у мене були такі самі пориви.

    Отак, Ірино, разок би перестріли тебе в темному кутку, може мозок твій на місце стане!

    Вистачить тут, в Коцюбинському, погоду стоїть!

    Їдь на свою Бандерівщину!

    Ти ладна тут всіх коцюбинчан пересадити! Терористка!

    Чому, замість відповідей на серйозні питання, ти публікуєш якусь маячню?

    Ти, Федора, ПОЛІТИЧНИЙ ІМПОТЕНТ! І як депутат і як журналіст!

    Скільки можна чекати публікації відповідей на питання громади?

    Може і я не коцюбинчанка? Може мене теж треба тюрьму?

    Правильно кажуть, – Федура!

    Скільки міфів ми вже маємо про батюшку від тебе:
    готель, басейн, бордель, секонд-хенд, сауна.

    Ким отець Микола – чесніша і трудолюбива, найдобріша людина, що дав дах над головою 180 біженцям, допомагає бомжам, відправляє служби – вже не був у тебе:

    ряженим клоуном, барсеточником, сутенером і т. д.

    Отак вмазала би тобі по писку, щоб зуби повилітали і руки переламали би, щоб не писала і не говорила мерзоти!

    А на питання все відповідей нема.

    95.132.35.**

    • Ольга Матюшина 8 Серпня 2014 at 22:04

      Ось мені одне цікаво, все читають уважно і Отець і парафія.

      Стаття висить вже більше тиждня і жодного коменту. А це також округ Ільницького – Пономарьова,34(1-60кв). Я зумисно в статті не згадала Отця, мені дуже цікава була його реакція на проблеми людей його округу. А реакції нуль. Наприклад, дитмайданчик округу Федорів виглядає зовсім по іншому, діти біженців також залюбки там грають. А ось по округу Ільницького маємо зовсім протилежне.

      http://kotsubynske.com.ua/2014/08/04/%D0%B4%D0%B8%D1%82%D1%81%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D1%96-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%82%D1%8C%D0%B1%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D1%96%D0%BB/

      95.158.25.1**

      • Ладко 9 Серпня 2014 at 07:14

        А Матюшина далі займається рекламою власної “творчості”…

        — Стаття висить вже більше тиждня і жодного коменту
        Людям не цікаво… Зібрати стадіони не вдасться…

        –Наприклад, дитмайданчик округу Федорів виглядає зовсім по іншому, діти біженців також залюбки там грають. А ось по округу Ільницького маємо зовсім протилежне.
        Документи на установку майданчика на території Нацпарку, у якому ходять лосі, є??
        Для таких, як Ви, Ольго, там де живе Федорів, все найкраще! Сніг біліший, трава зеленіша, солов”ї співають Баха, а асенізаторні машини під вікнами пахнуть “Шанеллю”…

        195.18.31.**

        • Ольга Матюшина 11 Серпня 2014 at 10:17

          Що скажете по суті? Округ Ільницького занедбаний, майданчик аварійний. То чом би і не прорекламувати конкретний результат діяльності депутата Ільницького? Де звіти? Люди мають знати.

          А пані Яровій нема на що в суд скаржитись, бо вся інформація взята з відкритих джерел в Інтернеті і дана з посиланнями на них. Менше треба на секонді з отцем гроші заробляти.

          95.158.25.1**

          • Лариса 11 Серпня 2014 at 10:50

            Докази про продаж секонд-хенду? Документи? Об’яви 2009 року -це не доказ.
            Якщо цього немає – наклеп. А за це вже точно можна в суд, якщо вона захоче.

            213.111.69.2**

          • Ольга Матюшина 11 Серпня 2014 at 16:28

            Лариса чого це ви ту пані вигоруджуєте не зрозуміло, якщо це звичайно не ви та Леся.
            А в суд подавайте, шановна. Пишіть позовну заяву, Лесю Іванівно! Чекаємо:)

            95.158.25.1**

          • Лариса 11 Серпня 2014 at 17:48

            Так я і отця Миколу захищаю. Доречі, отцем Миколою ви мене теж вже називали.

            213.111.69.2**

  12. Татьяна 8 Серпня 2014 at 20:49

    Оба!

    Федора вылезла!

    Молодец, Лариса!

    Вытянула из подполья рыбку! Сняла маску стерве!

    Здрасте, долго ждали…

    И что мы получили вместо ответов?

    Ты, Федора, думаешь, что кто-то тебе поверит про секонд хенд?

    Уже видели твои готели со стонами и бассейны!

    И про Ларису, что ты несла? Что она безработная, что у нее нет детей, что она не коцюбинчанка, а живет в Ирпене и сколько оскорбления было в ее сторону! Только за то, что она защищает батюшку! Да кому как не местным нужно разгребать твое говно и защищать отца Николая?

    А про отца Николая – просто ужас развела! Правильно пишут – тварь ты!

    Давно тебя надо было остановить! Ты же не понимаешь человеческих просьб!

    Ребята, когда будете Федоре морду бить – меня позовите. Я тоже приложусь – достала и меня тоже!

    217.76.205.**

  13. Віктор 8 Серпня 2014 at 21:13

    Люди, добрі!
    То що тепер ми всі, хто захищає отця Миколу – бандити?
    Так далеко підеш Федора!
    Всіх не пересаджаєш!
    Я теж був і буду на боці отця Миколи. Не ворог він нам, коцюбинчанам. А тобі, бандерівка, можливо він на хвоста наступив, чи заздрість непомірна тебе закусала?
    Лариса повністю права! Людської мови ти не розумієш!
    Про які такі журналістські розслідування ти пишеш?
    Сплошний наклеп, бруд і брехня!
    Ми знаємо отця Миколу набагато довше ніж тебе. І паркану немає – все бачимо.
    Не було готелю, не було торгівлі секондом.
    Припини брехню і травлю! Бо дійсно біду на себе накличеш! І права буде Лариса!
    За скільки ти душу свою продала?

    109.95.52.1**

  14. Ладко 8 Серпня 2014 at 22:12

    Що ж, Ірино… недарма ви написали у своєму блозі:
    “Погано вчилася в інституті журналістики”
    http://blogs.pravda.com.ua/authors/fedoriv/4ce3e45fa95ad/

    Почну з того, що пані Лариса (моє ставлення до неї досить неоднозначне) не подільниця… Для початку, отець Микола не звинувачений, не засуджений, не визнаний винним. Отож, подільників (українською все ж краще спільників) у нього немає апріорі. Нікого. Жодного. Всі звинувачення не варті виїденого яйця…

    У вас немає часу відповісти на запитання, які поставила громада, вірніше та частина громади, яка не розділяє ваших поглядів, зате є час розмазувати соплі про погрози на усіх можливих сайтах:
    http://blogs.pravda.com.ua/authors/fedoriv/53e4869f8b181/
    http://uainfo.org/blogosphere/politika/370848-.html

    Який вдалий привід нагадати про себе! Поки криворукі чорнороби Матюшина, Нагненко та Кравченко крапали за вас замовні “статті” з чужих чернеток, пані мовчала і чекала зручного моменту. І ось він настав…

    Пані погрожують!!!!
    Чому, коли Федорів “подзвонили” (не вірю!) з погрозами, міліція і СБУ зразка Януковича приїхали за півгодини, а на вбивство їхали дві?.. Про це вам писали..
    Кого захищав режим? За що Пшонка нагородив Велику боркиню?
    Спочатку мешканці Меблевої зібрали гроші на геодезію, потім з”ясувалося мешканці– це Федорів..
    Мешканці Коцюбинського знайшли оголошення в Інтернеті– Думаю, одна мешканка– Федорів..
    Єдине, що ви робите у цьому житті, це деретеся по трупах кар”єрною драбиною.

    Погуліть, громадяни:
    Осман Пашаєв:
    http://blogs.pravda.com.ua/authors/pashaev/511cc8d85226e/
    Єдине, для чого все робиться– незрозуміла мені жага великої слави… Кинути мовчки копійку– це не ваше. Треба багато, щоб дзвеніло. Гидота.

    195.18.31.**

  15. Влад 8 Серпня 2014 at 23:00

    На меня, Федора, тоже заявление пиши.
    Ты тоже мне надоела со своим бредом.
    Пристебалась к отцу Николаю, облила грязью всех, кто встал на защиту священника, а Лариса – умница, вскрыла твою личину!
    Отец Николай – уважаемый человек, а ты – продажная подстилка.
    Уже во всем ты обвинила его, что дальше?
    Документы на сайте селещной рады, видела?

    213.111.69.2**

  16. Марія 9 Серпня 2014 at 11:28

    Теж не бачила ніколи відвантаження секонд хенду з Центру.
    Знову, наклеп на отця Миколу!
    Коли це закінчиться?
    Дійсно, відповісти на питання немає часу, а писати непотріб – будь-ласка!
    Я поважаю отця Миколу і мені прикро, що йому заважають працювати і принижують його.
    А проведення семінарів – вважаю, правильним і ще, це вказує, що ніякого готелю там не було.
    В об’яві написано, що проводить семінар якійсь Василій Губанов, але ні як не отець Микола, то ця вартість, мабуть належить йому. І де є інформація що отець Микола бере участь в цьому семінарі? Навіщо наговорювати?
    Кінчайте ці війни.

    85.223.182.**

  17. Надія 9 Серпня 2014 at 12:49

    Іра,відчепися нарешті від людини,яка хоть щось намагаеться зробити для селища,він хоч і священник проте всякому терпінню настає кінець,вибачся перед ним він тобі обовязково все вибачить він дуже добра та вихована людина,після чого і тобі спокійнійше буде,відпусти свою злість тиж розумна дівчина.

    192.162.135.1**

    • Катя 11 Серпня 2014 at 14:10

      Как житель Пономарева 34 скажу, что Ильницкий, что Дзюба – не прикладывают никаких усилий, чтоб хоть как то обезопасить и привести в порядок территорию , за какую они отвечают. Ну вот почему жители дома должны безконца жаловаться, писать заявления Садовскому и подписи бегать собирать, а не депутаты??
      Ильницкий вообще отрешился от проблем мирских.
      Именно жительница дома жалобы писала по поводу опасной ямы перед подъездом, зато когда депутатам нужен был магазин “для детей”- разливайка – ходили подписи собирали!

      А по поводу Ильницкого – он знает кому помогать! Конечно как депутатик он большой и жирный 0 – палец об палец не ударил, за то местной “ББС” ремонт делает, пристраивает. Вот как община ихняя растет… ))

      Здесь какие-то инфантильные все собрались – Фамилии как школьники искажают…

      185.11.81.2**

      • Катерина 11 Серпня 2014 at 15:50

        А хто з депутатів відремонтував покрівлю в гуртожитку, як це зробив Ільницький?

        Хто-хто подібне зробив?

        Це вам не папірці по лісу збирати та бійки влаштовувати і кричати та бити себе в груди що я така велика!

        Паскуда, Федорів!

        46.164.156.1**

      • Ладко 11 Серпня 2014 at 16:33

        Судячи з грамотності, інфантилізмом страждаєте саме Ви, Катю..
        Школярі, ті, що розумні, пишуть краще..

        95.158.60.**

  18. Світлана 9 Серпня 2014 at 13:06

    Дістала вже Федора-Федура!
    Переколонтирила все селище!
    Гидко читати ці брудні статті. А Федора тут, начеб-то непричому. Твій сайт – ти відповідаєш за все, що написано.
    У людей нерви не витримують!
    Ларисо! Подавайте в суд на цю стерву. Інакше її не зупинити. Тут чітко прослідковується наклеп та травля отця Миколи і любий суд це доведе ( якщо Федора не заплатить).
    В любому випадку – я на стороні отця Миколи і підтримую Ларису.

    93.72.18.2**

  19. Олег 10 Серпня 2014 at 03:23

    Блін! Хтось нарешті з приймальні Філарета долужиться розібрати “польоту” отця Миколи? Чи вам постійно потрібен демотиватор для приірпіння? Скільки вже будете чухатись, виженіть цього бізнесмена, нафіг!

    46.185.11.**

    • Лариса 11 Серпня 2014 at 10:56

      Ну, да! В патріархії сидять “темні” люди, що будуть вірити кожній продажній журналістці? Бачили там і не таких!

      Для патріархії головне – прихожани парафії Преображення Господнього!

      А тут все в порядку! Всі прихожани поважають і цінують отця Миколу, як і багато коцюбинчан.

      213.111.69.2**

      • Катя 11 Серпня 2014 at 14:13

        “Для патріархії головне – прихожани парафії Преображення Господнього!”

        И подаяния их – забыли упомянуть.

        185.11.81.2**

        • Катерина 11 Серпня 2014 at 15:52

          Тебе забули запитати!

          46.164.156.1**

  20. Лариса 11 Серпня 2014 at 09:32

    Пусть в суд подаст Яровая Леся Ивановна, если узнает про эту статью. У нее есть все основания: публикация данных, клевета и т. д. У меня пока оснований нет.

    213.111.69.2**

  21. Наталья 11 Серпня 2014 at 17:40

    Весьма интересно читать комменты “защитников” г-на Ильницкого…
    Все прям надышаться на него не могут, какой он замечательный…
    Только вот что интересно. Почему нет комментариев от “защитников” по сути данной статьи???
    Почему никто не пишет (в том числе и Лариса) о том, что все Ларисыны домыслы о том, что она живет на Мебельной 11б – это вранье чистой воды? Почему не возмущаются, что оказывается она напрямую связана с отцом Николаем (он же депутат с барсеткой), хотя она всем писала, что не родственница и не прихожанка, и вообще “знать не знаю”???
    Почему не интересуются на каком основании торгует “сладкая парочка” гуманитаркой, под видом секонда?? И сдает отельные номера тоже вместе…
    А самое главное – как, ну как могут в церкви КП проводиться семинары сектантов??? (“учит общаться с Творцом, Стихиями, Природой, Землей, Солнцем и др”…)
    Вот, уважаемые господа, вопросы по сути.
    Ув. Ладко, Вы же такой правдолюб, почему даже от Вас не последовало подобных вопросов?? Ведь данная статья касалась напрямую не персоны Ильницкого, а некоей Ларисы (или Леси??), которая завралась по самое нехочу, еще и до банальных угроз опустилась… Какие-то у Вас двойные стандарты, если даже после такой статьи Вы выкручиваете конкретные факты в обвинения Ирине….

    62.80.166.**

    • Ладко 11 Серпня 2014 at 20:34

      Спеціально для тих, хто не в курсі..

      13 червня 2014 року, коли не було ще ніякого паркана, а історія з небезпечним ровом ще не була прирівняна за небезпекою до Бабиного яру, нікому не відома викладачка Києво-Могилянської академії, лауреат подяки Генерального прокурора В. Пшонки Ірина Федорів надрукувала “статтю” про Отця-мільйонера… Напевно дуже хотіла порозпоряджатися грішми… З її точки зору, кожен, хто отримав таку суму, має щось вкрасти.. (певно, судить по собі).
      Далі прапор боротьби з вітряками підхопили вірні Санчі Панси Матюшина, Нагненко і Кравченко…І панєслась…

      Справа лише у тому, що у основі “підозр” лежать декілька апріорі неправильних тез:
      1. Отець Микола приватизував дитсадок.
      2. Отець Микола не туди потратив мільйон
      3. У садочку сауна, готель, і мало не бордель…
      (деякі особливо талановиті висували навіть версію про виробництво у підвалі храму будівельних матеріалів)
      4. Отець Микола підтримував Мельника…

      Наступним може стати звинувачення у поїданні немовлят…

      Тепер, коли брудними лапками (знаєте чиїми) справу доведено до істерики, знову на сцену виходить Ірина Федорів… Настільки талановита журналістка, що слів української мови їй вже замало. Заголовок починається зі слова, якого немає. скалькованого з російського “подельница” (тобто така, що проходить по одному “делу”). Щоправда, в українській мові слова “дело” немає, а є слова “спільниця” та “співучасниця”, які вживати у даному контексті не можна, бо “справи” немає…
      Та чи ж потрібно великим звертати увагу на такі дрібниці? Головне голосно закричати “мені погрожують”, розмазати соплі блогами, привернути до себе увагу …
      Отак, Наталю… Думайте…

      195.18.31.**

    • Лариса 12 Серпня 2014 at 11:08

      Для Натальи (Ирины).

      Повторяю:

      1. Я не Яровая Л. И. и не отец Николай.

      2. Я живу на Мебельной, 11-б.

      3. Жду ответы на интересующие коцюбинчан вопросы.
      Вопросы смотри выше.

      213.111.69.2**

    • Лариса 12 Серпня 2014 at 13:05

      А еще интересней, почему до сих пор не слышат голос народа?

      Госпожа, Федора?

      Сколько еще мы, коцюбинчане, будем ждать публикацию ответов на наши вопросы?

      Ты печатаешь какие-то дурацкие, никому не интересные статьи, а по-существу – ничего!

      Ждем-с…..

      194.29.62.**

  22. Лариса 12 Серпня 2014 at 12:11

    Это тоже я, Лариса.

    И мы, по- прежнему, ждем ответы на наши вопросы!

    И по-прежнему, я осуждаю и презираю грязную PR-технологию против УПЦ КП, парафии Преображения Господнего, отца Николая и беженцев от нашей горе-депутата Ирины Федорив или как в народе говорят Федоры.

    Отец Николай порядочнейший, честный, благородный священник и хороший депутат!

    194.29.62.**

  23. Лариса 12 Серпня 2014 at 13:54

    Федора, привет!

    Это опять я, Лариса!

    Как тебе этот адрес?

    Я – человек-призрак, пытающийся оживить твое ожесточенное сердце и смягчить твою забальзамированную злом душу!

    Какой из адресов тебе больше нравится из того я буду с тобой общаться.

    Извини, приглашение в гости я отклоню, пока, но всегда об этом помню.

    Возможно, мы еще подружимся с тобой, но только при одном условии, если ты станешь человеком!

    Ну, возьми, сама, прочти то, что ты понаписывала на отца Николая, проанализируй свои действия по дракам и скандалам.

    Сплошной деструктив!

    Неужели, тебе это нравиться?

    Где же стремление женской души к экстатике?

    Если твою экстатику удовлетворяет фарфор и египетские ковры – мне искренне жаль тебя.

    Почему рядом с тобой сплошной негатив?

    Ты в Коцюбинском как МУСОРНОЕ ВЕДРО – все слили свой негатив в тебя, даже я, понимая что этого делать нельзя! Но ты сама подставилась, я долго просила тебя остановиться.

    И что ты будешь с этим делать?

    Перечитай внимательно комментарии – сама понимаешь всю сложность твоей ситуации.

    А для нас, коцюбинчан, напрягись и ответь на вышеизложенные вопросы, если конечно, ты сама себя считаешь депутатом!

    93.73.4.1**

    • Леся 12 Серпня 2014 at 15:29

      Пані Ларисо, “человек-призрак”, проклинати людей Вас навчили в духовному центрі? Після заяви на Вас в правоохоронні органи Вас попустило?!
      А де:
      “Звериный аскал!
      Я тебя нутром чую.
      Доиграешься, что прокляну тебя до седьмого колена.
      Он як нечиста істота бореться з правдою і хоче закрити правді рота!
      Себе погублю, но і ти, Федора, жити на цьому світі не будеш!
      Тим більше, я знаю де ти живеш…
      Війна є війна!”.
      “А шо такоє?” Репертуар змінився?
      “….все слили свой негатив в тебя, даже я, понимая что этого делать нельзя! Но ты сама подставилась, я долго просила тебя остановиться”…
      За якийсь тиждень нашим дітям повертатися від бабусь, з таборів….. Я на 100% впевнена, що Ви не з нашого дому, але від думки, що якась фанатка-«шизичка» ошиваєтесь десь поруч з нами стає гидко. Якщо вже йдуть погрози депутату?!!!!!
      За прокльони відповісте перед Богом, а за погрози – ОХО-ХО…..
      Що Ви там писали про сухарі?

      77.239.179.**

      • Лора 12 Серпня 2014 at 17:09

        слава Богу, не все так плохо в нашем общесте, когда есть такие комментарии…

        109.237.89.2**

      • Лариса 13 Серпня 2014 at 10:12

        Все в ваших руках!

        Мій репертуар залежить від вашого.

        194.29.62.**

  24. Ладко 12 Серпня 2014 at 16:15

    –За якийсь тиждень нашим дітям повертатися від бабусь, з таборів….. Я на 100% впевнена, що Ви не з нашого дому, але від думки, що якась фанатка-«шизичка» ошиваєтесь десь поруч з нами стає гидко.
    Та пані Лариса–ще не найстрашніше!
    У тому будинку живуть ще й тітоньки з пластиковими лопатками, що кидаються на кожну ямку, малограмотні псевдожурналістки з маніакальною ненавистю до депутата Ільницького, її помічниці, що приходять на майданчик аж з Пономарьова і у всіх вимагають документи…
    Я, коли йду до переїзду, обходжу 11Б, там страшна аура… Дух подяки від Пшонки крутиться у повітрі і завиває голосом Люди Нагненко: “Нема документів– немає паркану-у-у-у!!”..

    95.158.60.**

    • Леся 12 Серпня 2014 at 22:00

      Кожна ямка, я так зрозуміла – це Ви про виритий та не обнесений обмежувальною стрічкою метровий рів, а тітоньки – це мами, які хвилюються за здоров”я своїх дітей?
      Які, доречі не проклинають!!!!!!Бо – це страшний гріх! А аури навколо нашого будинку не бійтесь, це вона за Вами тягнеться, філолог Ви наш…….

      195.18.31.**

      • Лариса 13 Серпня 2014 at 10:17

        А склоняться священика, називати його барсеточником, сутенером і ін., наговорювати на нього різні небилиці – це не гріх?

        Не чиніть гріх ви і береже те мою душу від гріха.

        194.29.62.**

  25. Володимир 12 Серпня 2014 at 22:17

    Людоньки!!!!!
    Коцюбинським поширюється дуже страшна хвороба!!!!
    ЛГМ!!!!
    Поясню: Ладко головного мозку та Лариса головного мозку! Є спільна характеристика – ненависть до депутатки Ірини Федорів (виліковна),але діагнози мають відмінність:
    1. “Ладко головного мозку” – виправляє орфографію,ненавидить мамочок з Меблевої, 11Б (особливо з пластиковими лопатками), з повними від стаху штанами ходить до переїзду (АУРА відтягує йому їх) – він хоча б з Коцюбинського і не бреше, що з Меблевої,11Б…..
    2.”Лариса головного мозку” – пише казки про Ірину, відрікається від торгівлі “секондом”(хоча бачимо тому підтвердження), фанатіє від депутата в рясі, погрожує вбивством депутату Федорів І.П.,називає себе “человек-призрак”, марить бути мешканкою Меблевої,11Б любою ціною, має “стремление женской души к экстатике” та радить Ірині долучитися до неї, інших коментаторів називає “Для Натальи (Ирины)”……
    То, давайте підтримаєм громадськість, і, замість духовного центру, збільшимо штат та фаховість лікарів?????
    ЩЕПЛЕННЯ ОБОВ’ЯЗКОВЕ!

    195.18.31.**

    • Ладко 13 Серпня 2014 at 09:50

      Характерною особливістю ЛГМ є те, що на неї можуть захворіти лише особи, у яких наявний головний мозок.

      Володимире, Лесю, не хвилюйтесь. Вас не зачепить.

      Віра у Федорів і чарівну силу Пшонкиної подяки вас врятує 🙂

      95.158.60.**

    • Ладко 13 Серпня 2014 at 10:12

      Якщо серйозніше:
      Володимире!
      виправляє орфографію– тільки у тих, хто не вміє писати, а пнеться у “журналісти”
      ненавидить мамочок з Меблевої– не брешіть, я ніде не писав про ненависть!!
      з повними від стаху штанами ходить до переїзду — знову брехня, я ніде не писав про страх!
      Ви, Володимире, справжній адепт релігії Федориної.
      Свої власні емоції (здебільшого примітивні та неконструктивні– страх, ненависть) Ви приписуєте іншим.

      Лесі:
      Слово “філолог” я не сприйму за образу, бо у мене інший фах..
      А про “метровий” рів.. купіть собі рулетку, поміряйте..

      95.158.60.**

    • Лариса 13 Серпня 2014 at 10:28

      Дякую за визнання.

      Сподобалася казочка? – мені приємно, що вас це торкнулося.

      То ви хто?

      Член Гоп-компанії?

      Так вам треба не щеплення, а повноцінне лікування від злості, ненавісті, осуду, наклепів – а в нашій лікарні таке не лікують. Немає фахівців!

      194.29.62.**

      • Наталья 14 Серпня 2014 at 18:20

        Ув. Лариса! Лучше расскажите кто Вы?
        Наконец-то, то о чем Вы так мечтали сбылось, и о Вас написали целую статью!
        И Вы получили всеобщее признание, как соучастницы ” святого отца” в его грязных делишках….
        Так вот теперь расскажите же всем, чей Вы член??…ну точнее чьей “гоп-компании”??:)
        А то воды как обычно много, но ни одного ответа по сути данной статьи….
        Кстати, как там сухари, подсушились?;)

        46.202.141.1**

        • Лариса 15 Серпня 2014 at 15:29

          Так что мне еще писать?
          Я всем четко объяснила – выстрел Федоры – в молоко!
          Вы же не видите!
          Я продолжаю жить на Мебельной 11-б и не являюсь Яровой Лесей Ивановной.
          Что дальше? Какие дальше будут ваши фантазии, Гоп-компания?
          Сказки про отца Николая я слышу уже около 10 лет.
          Я слышала что он алкоголик, барсеточник, бизнесмен, бабник, людоед, торговец секонд хендом, что еще?
          А вижу реалии:
          – постоянно работает,
          – служит службы,
          – проводит благотворительные акции,
          – каждое воскресенье – благотворительный обед,
          – духовный театр,
          – помогает бомжам,
          – принял 180 вынужденных переселенцев,
          – раздает пайки,
          – раздает одежду и обувь,
          – раздает медтехнику: инвалидные коляски, туалеты и др.
          – проводит бесплатные волонтерские семинары,
          – помогает детдомам и больницам,
          – реабилитирует тяжелобольных.

          Богоборцы и очернители светлого имени священника Николая Ильницкого?

          Вы, слепцы!

          Если вы этого не видите, а придумываете какие-то страшилки – вы убогие существа!

          А я не собираюсь вам, людоедкам, показываться!

          194.29.62.**

          • Леся 15 Серпня 2014 at 16:45

            Не роби собі кумира і всякої подоби з того, що на небі вгорі, або на землі внизу, і що у воді під землею: не поклоняйся їм і не служи їм.

            Що це означає?

            Відповідь:
            Господь Бог забороняє ідолопоклонство, тобто забороняє робити собі для шанування кумирів або ідолів, або шанувати подобу чи зображення того, що ми бачимо на небі (Сонця, Місяця, зірок), і що знаходиться на землі (рослин, тварин, людей), або знаходиться у водах (риб).

            77.239.179.**

          • Лариса 15 Серпня 2014 at 20:42

            Так, пованістю згодна із словами Святого Євангелія.

            Але мені не зрозуміло, до чого вони?

            Якщо ви натякаєте на те, що я зробила кумира з отця Миколи – то ви помиляєтесь.

            Я тільки захищаю чесне ім”я священика.

            І ще, не робити куміра не означає обливати брудом всіх і все у себе на шляху.

            Треба мати ВДЯЧНЕ СЕРЦЕ!

            Скільки добра зробив отець Микола для людей!

            Нехай його охороняє Господь і допомогають всі Світлі Небесні Сили!
            Амінь!

            213.111.69.2**

  26. Ладко 13 Серпня 2014 at 22:51

    Перечитайте ще раз.
    Тепер, коли навіть ті, хто сумнівався, знає хто є хто…
    Вилизала всіх. Пшонку, Януковича, Єфремова, всю партію регіонів, яку сьогодні так люто закликає люструвати..
    Безстрашна боркиня…*****

    http://kotsubynske.com.ua/2012/03/02/viktore-fedorovychu-na-vas-ostannja-nadija-kolonka-avtora/

    195.18.31.**

    • Леся 14 Серпня 2014 at 10:12

      Перечитайте хоч сто разів…Пане Ладко, Ви, як завжди маніпулюєте й погано шукаєте в Інтернеті.
      Федорів зверталась до Януковича та Єфремова для порятунку лісу тоді, коли їх вважав легітимним народ України, міжнародна спільнота та й особисто Ви.
      Янукович тоді міг поставити підпис під указом і врятувати ліс. До нього можна було звертатися всім і це не злочин.

      Після розгону мирного майдану Ірина Федорів, як людина і депутат зайняла, як і більшість активних українців, позицію, згідно з якою керівництво держави втратило свою легітимність раз і назавжди.

      http://kotsubynske.com.ua/2013/12/01/%D1%80%D0%B5%D0%B3%D1%96%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%B2%D0%B8%D1%85%D0%BE%D0%B4%D1%8F%D1%82%D1%8C-%D0%B7-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D1%96%D1%97-%D0%BF%D1%96%D1%81%D0%BB%D1%8F-%D0%BC%D1%96%D1%81/

      Ось 1 грудня її цитата, як реакція на те, що місцеві регіонали не вийшли з партії:
      “Мені хочеться подивитись у вічі тих депутатів, жінок і чоловіків, по суті мам і тат, які після силового розгону майдану говорять такі речі. Ви можете не розбиратись живучи в селищах і містах в євроінтеграційних процесах. Але коли йде фізичне знищення українців, тупа зачистка, ви не маєте права залишатись осторонь. Кажете на майдан прийшли студенти, якими маніпулюють? Я вам пропоную подивитись на наступне фото,”
      На цьому фото людина, яка колись була студентом і вчилась трохи більше, ніж інші, не тому, що вчилась погано, а тому, що він медик. Це головний дитячий імунолог Києва. Федір Лапій. Своїми руками і своєю головою, яка приймає рішення, що робити рукам, він рятує життя нашим і вашим дітям, і врятував не одну сотню життів. Він був на нічній “зачистці” й удень пішов на Михайлівську. Він як розумний дорослий каже, що це було знищення майдану без попередження. З ним стояли студенти. Дівчата. Які народились вже за незалежної України… Діти… Їх, як і інших добивали ногами. Нирки, печінка, голови… Кажете не бачили? Подивіться.”
      Пане Ладко,як Ви писали Володимирові – НЕ БРЕШІТЬ. І нарешті подружіться з Інтернетом.

      77.239.179.**

      • Ладко 14 Серпня 2014 at 14:41

        — та й особисто Ви
        Особисто я не входжу у ваше угрупування Федорівих адвокатів, і не давав згоди на трактування своєї позиції. Бачачи, як відбувалися вибори, я не вважав ніколи Януковича легітимним. Однозначно.
        Взагалі, мені не цікава думка Лесі …

        95.158.60.**

        • Наталья 14 Серпня 2014 at 18:10

          Ндааа….Г-н Ладко, все больше убеждаюсь, что у Вас абсолютно двойные стандарты…
          Значит, если человек поддерживает позицию Ирины, то можно обсуждать мнение этого человека, даже грязью поливать, а Вашу позицию оказывается нельзя обсудить…
          А почему интересно? Да потому что фактов у Вас нет! Вы прицепились буквально зубами к тому что Ирина она изначально плохая и т.д. И чтобы она не делала, Вам все-равно будет все не так! И не важно, что у Вас нет ни аргументов ни фактов!
          Именно поэтому Вам почему-то вдруг мысли Леси стали вдруг не интересны (хотя ранее это было совершенно не так) 🙂
          Ищите аргументы! Интернет в помощь! 🙂

          46.202.141.1**

          • Лариса 15 Серпня 2014 at 15:34

            Как это нет аргументов и фактов?
            А где ответы на вопросы коцюбинчан?
            А где оформление документов по землеотводу на наш дом, 11-б?
            Где документы на погреба?
            Где документы на сторожку?
            Почему машины пар куются возле детской площадки?
            Мало?
            Или аргументы- это только то что пишет Федора?

            194.29.62.**

          • Ладко 15 Серпня 2014 at 15:59

            мою позицію можна обговорювати, але не можна Лесі від мого імені заявляти, що я вважаю так чи інакше.

            Мені не цікаві Лесині відповіді на запитання, адресовані Ірині. Що ж тут нелогічного?

            95.158.60.**

      • Влад 14 Серпня 2014 at 16:22

        Передивився статтю з Януковичем.
        От, б….!
        Всіх підлизала! Пристосуванка Федора!
        Скрізь встигла!
        І вашим -і нашим!
        Нема про що говорити – на гілляку!

        95.133.106.**

  27. Богдан 17 Серпня 2014 at 20:09

    Шановні схаменіться ! Вже просто нудить від ваших сварок. Це все на що Ви здатні?

    89.108.74.1**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539