Оскаженілий Денисенко програв суд

5

“Фаховий” адвокат та новообраний секретар Ірпінської міської ради Юрій Денисенко знову піймав облизня.

Ірпінський міський та Київський апеляційний адміністративний суди вкотре відмовили йому у задоволенні “висмоктаних” з пальця позовів.

Минуло більше 3-х місяців з того часу, коли я склав повноваження секретаря Ірпінської міської ради. 6 листопада 2014 року на сесії було прийнято до відома мою заяву про звільнення за власним бажанням, хоча про це я клопотав одразу ж, як забудовник Володимир Карплюк став міським головою.

Та  Денисенко з компанією все ще намагаються пост-фактум якось поквитатися за те, що свободівець, на посаді секретаря міськради і в. о. міського Голови, 8 місяців не давав злодіям розкрадати міський бюджет і дерибанити землю ірпінської громади.

Першу спробу колишні регіонали  зробили ще у червні минулого року, коли на депутатських зборах, під головуванням “товариша” Леоніда Глущенка, Денисенка “обрали” секретарем ради.

Ірпінський міський суд визнав таке рішення протиправним і скасував його. Через місяць мене поновили на посаді секретаря Ірпінської міської ради. На апеляційну скаргу Денисенка колегія суддів у жовні також зазначила, що рішення про моє обрання є чинним. Від безсилої люті Денисенко почав строчити на мене наклепи у прокуратуру і СБУ.

Його заповітна мрія “вибитись в начальство” здійснилася лише тоді, коли до влади прийшов Карплюк і взяв до себе у секретарі.

Цю епохальну подію Денисенко відзначив черговим наклепом до суду, мовляв його права у сфері публічно-правових відносин порушено і просить скасувати рішення Ірпінської міської ради від 25 лютого 2014 року   про моє обрання секретарем ради і розпорядження про виконання обов’язків міського голови.

Проти Нового року Ірпінський міський суд постановив позов Юрія Денисенка залишити без задоволення. Але не на того напали. Із впертістю, яка б заслуговувала на більш достойне застосування, Денисенко продовжує “строчити” свої пасквілі.

За кілька днів до Нового року, не погоджуючись з судовим рішенням,  Денисенко направляє чергову Апеляційну скаргу на постанову Ірпінського міського суду, аби її скасувати.

І ось на початку лютого 2015-го року Київський апеляційний адміністративний суд постановив: «… позов Денисенка Ю.О. залишити без задоволення».

Простіше –  йому відмовили черговий раз.

Чи зупиниться на цьому “правдолюб”, чи здогадається скерувати свою кипучу енергію на служіння громаді Ірпеня, що б мав робити в першу чергу, поки ще не відомо. А от що за ним  “тюрма плаче” – це вже факт.

Адже ж це він, разом із заступником міського голови Миколою Головкевичем підробив печатки виконавчого комітету та Ірпінської міськрї ради, з допомогою яких сфальшував заяви про внесення змін до ЄДР і картки зі зразками своїх підписів для подачі у Держказначейство. І все заради того, щоб дістати доступ до розподілу державних коштів.

Більше того, Денисенко зробив “липову” довідку про проходження спец.перевірки на посаду держслужбовця,  будучи засновником та директором ТДВ “Дека консалтинг”,  а ще керівником і засновником Адвокатського бюро “Денисенко Ю.О.”  та керівником і засновником Адвокатського об’єднання “Денисенко і партнери”, які не мають статусу неприбуткових організацій.

Хто не знає – поясню, що держслужбовцям заборонено займатися підприємницькою діяльністю. Головним управлінням по боротьбі з організованою злочинністю відомості про ці протиправні дії нинішнього ірпінського високо посадовця внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, яке проводить Ірпінський МВ ГУ МВС України в Київській області.

Безымянный

Тому слідство покаже, хто порушив законодавство України.

БезымянныйАвтор: Богдан Мельничук, депутат Ірпінської міської ради від ВО “Свобода”. З 25.02.14 по 26.10.14 р. секретар Ірпінської міськради, в.о. міського голови Ірпеня

5 коментарів

  1. Громада м.Ірпінь 5 Лютого 2015 at 13:02

    В действиях самоправозглашенного бывшего секретаря Ирпенского горсовета Денисенко есть признаки преступления предусмотренными ст.366 (служебный подлог)и 364 КК(превышение служебных полномочий) Украины, а также по ст.353 КК Украины( присвоение властных полномочий). В реестр эти данные внесены, но есть одно НО. Денисенко сейчас заносит хвосты Карплюку и поэтому последний замолвил словечко перед прокурором Ирпеня. Так что в ближайшее время мы НЕ УВИДИМ криминального преследования Денисенко. Но время меняется, пример тому Месяц. Который ПЕТУХОМ ходил по горсовету и отдавал преступные приказы то Копачу то Головкевичу. Теперь он имеет бледный вид и с помощью земельных участков пробует порешать в ГПУ свое криминальное производство. Скорее всего производство в суд НЕ ПОЙДЕТ. Т.К на кону большие суммы. Но опять таки до тех пор пока ОБЩЕСТВЕННОСТЬ не выдвинет свои требования. Благо что Карплюк с помощью Плешко сдерживает общественность и это помогает Дерибанщикам. Все таки к Плешко прислушиваются люди ибо ОН еще не прогнил той системой что заражены многие депутаты горсовета. В горсовете идет ДОГОВОРНЯК между Карплюковцами, депутами и афганцами. Речь идет о будущей раздаче земельных участках по новому Генплану Ирпеня. Так что призываем ОБЩЕСТВЕННОСТЬ Ирпеня КОНТРОЛИРОВАТЬ процесс изменения Генплана и выделения земучастков в Ирпене. Особенно участникам АТО и членам семей погибших. Ведь за этой ширмой и пройдет собственно дерибан. Пример тому Гастомель. ((

  2. Севастополец 5 Лютого 2015 at 23:27

    Как много изменилось , за последний год. Пока наши патриоты воюют, дерибанщики не унимаются. Странно видеть в одной команде Карплюка , Плешка и Попсуй! Ждем возвращения фронтовиков.

  3. Кто знает 6 Лютого 2015 at 09:45

    Возможно Плешко это будущий мэр города Ирпень. Он молод. Умен. Не за деньги купил себе звание- кандидата философских наук. Закончил военный институт. Служил в армии. Был командиром. Ему подучится немного и ВПЕРЕД. За орденами.

  4. Севастополец 6 Лютого 2015 at 10:17

    Так какие проблемы, пусть Плешко идет на фронт. Согласитесь, как то кощунственно выглядит что военный специалист сидит в тылу на женской должности. Да и Карплюка можно призвать – пусть служат в одной команде.

  5. Розсудливий 6 Лютого 2015 at 20:49

    Б.О.! Повірте надоїла ця похвала самого себе. Починайте працювати на своєму окрузі № 9, люди хочуть побачити за що Вас обрала громада. Більшість виборців не знають хто такі Мельничук і Гульчак! Депутати думайте і працюйте для простих людей.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539