Попсуй: Факти п’яного дебошу не підтвердились

0

Минув майже місяць після резонансної публікації про п’яний дебош в дитячому садку “Ластівка”, а Ірпінь не реагує на кричущі порушення.

Чоловік виховательки дитсадка Альони Андрюшиної, чию прикрашену групу за ніч до випускного розтрощило напідпитку керівництво дитсадка і яка не побоялась розповісти правду “Громаді Пиірирпіння”, на той час, коли відбувалась подія, проходив службу у зоні АТО.

Олексій Андрюшин – військовий журналіст і є членом Національної спілки журналістів України.
Прочитавши публікацію, він здивувався нахабству, до якого можна дійти посадовим особам, розбещеним багатьма роками корупції та безкарністі, та оцінив сміливість своєї дружини:

“Наші хлопці, які зараз б’ються за свою країну на Донбасі, готові стояти насмерть за краще майбутнє для своїх сімей та всієї України. Ця ситуація – “привіт” із недавнього минулого, спроба нам “натякнути”, що всі наші зусилля побудувати нову країну – марні”.

Родина Андрюшиних підтримувала Революцію Гідності та події на майдані.

Безымянный

І от зараз всі намагаються довести, що виховательці Андрюшиній це примарилось і нічого такого в дитсадку не було.

Редакція сайту “Громади Приірпіння” ще кілька тижнів тому вирішила поцікавитись у представників влади Ірпеня, які заходи реагування вжиті за фактом пияцтва в ДНЗ№ 18 “Ластівка”.

Галина Заєць, начальниця Ірпінського відділку дошкільної освіти, прокоментувала ситуацію таким чином:

“Ситуація неоднозначна склалась. Ми робили виїзну перевірку. Але методист і керівник  закладу (прим.авт. – це ті, хто вживали алкологьні набої і вчиняли свавілля в садочку) спростовують дані факти. Їх слова протирічать словам виховательки Альони Андрюшиної”.

У Заєць доволі своєрідні пояснення того факту, що робила в дитсадку Тетяни Рахімової екс-завідувачка колишнього дитсадка Людмила Сич. Начальниця управління повідомила, що Сич нібито допомагала готувати там щорічний звіт, оскільки Рахімова не вміє користуватись комп’ютерною програмою для оформлення презентацій.

Безымянный

Як відомо, Рахімова у соцмережах навіть не вміє грамотно підписати фото.

Варто зазначити, що Сич справно вміє підроблювати звіти та протоколи до них, на чому спіймали свого часу її батьки з 24-ого садка. Крім того, вона не має вищої профільної освіти і, на думку голови департаменту освіти і науки КОДА Наталлі Клокар, Сич недостатньо  володіє нормативно-правовими документами, які регламентують діяльність у галузі дошкільної освіти.

Тож які поради дати і чим могла допомогти Сич Рахімовій ми можемо тільки здогадуватись.

Вдалось дозвонитися і застуцпниці Ірпінського міського голови Анастасії Попсуй (змінила прізвище на Заблоцька) , заступниці мера Ірпеня з гуманітарних питань. Її відповідь була менш вичерпною і обгрунтованою:

“Факти не підтвердилися. Ви не розібралися в ситуації. Я розмовляла з декількома людьми. Ви не з’ясували в яких стосунках були Сич і Андрюшина!”

Як виявилось, Попсуй з вихователькою випускної групи, де мало не зіпсували свято дітям, особисто навіть не спілкувалась. І навіть не з’ясувала, що Сич в 18-му садку не працює і взагалі не мала права там знаходитись.

І дійсно, коли у заступниці міського голови буде час на те, щоб спілкуватися і з’ясовувати ситуацію, що склалась у селищі, якщо вона зайнята тим, що їздить з Володимиром Карплюком і чоловіками спортивної статури у сусідні населені пункти і абсолютно спокійно спостерігає в коридорі за тим, як тітушки не пропускають на сесії жінок, штовхають їх та мнуть боки.

А до того прибула до медиків селища, аби повідати їм про спецреформу ірпінського розливу й зауважила, що, хоч і не медик, але космічним кораблем може керувати. Попсуй навіть у коридорі селищної ради медики питали, чи не на космічному кораблі, бува, пані прибула до селища з міста.

До слова, саме на цій ганебній сесії, де депутапти здали свою громаду, відмовились перейти в будинок культури і забезпечили тітушкам сприятливі умови для блокади входу до сесійної зали, я пригадала, як під час розгляду наших питань щодо тривалості роботи дитсадка, Рахімова підвелась і сказала, що виховувала в цій залі практично всіх депутатів.

Дивлячись на наших депутатів ради, завжди задаєшся питанням: а хто ж їх таких виховав?

Щоб взяти офіційний коментар щодо п’яного дебошу в садочку у заклопотаного приєднанням сусідніх громад мера Ірпеня, телефонували і йому. Але він не відповів, тож йому було направлено запит електронною поштою ще кліька тижнів тому.

                                                                              coment

Щойно отримаємо відповідь, обов’язково її оприлюднимо.

Цікавою також є інформація отримана від читачів сайту про те, що у дитсадку, де завідувачка полюбляє їздити часто за кордон, беруть з батьків за влаштування дітей немалі гроші.

Безымянный

Нагадаємо що, згідно з результатами опитування громади, корупційні схеми та благодійні внески набрали разом понад 60 %.

Оскільки в одному дитсадку ми вже домоглися того, що і ремонт зроблений за державний кошт, і корупційні схеми з харчуванням викриті, і нефахова завідувачка змінена, навести порядок у ще одному дитсадку буде не так уже й важко. Навіть, якщо ганебну поведінку, про яку свідчить не криючись вихователька, буде покривати Ірпінь.

matushynaАвторка: Ольга Матюшина, мешканка Коцюбинського

 

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539