Суд постановив: бренд Самопомочі незаконно використовують в Гостомелі

0

Ірпінський міський суд визнав, що кандидатка на посаду  селищного голови Гостомеля Юлія Зоря незаконно використовує бренд “Самопоміч” для агітації. Про це “Громаду Приірпіння” повідомив Київський обласний осередок партії “Самопоміч”.

“Сьогодні, 23 жовтня ми виграли справу щодо незаконного використання партійної символіки ПП “Об’єднання “Самопоміч”. На жаль, випадки незаконного використання нашої партійної символіки непоодинокі”, – розповідає представник центрального офісу Іван Доленко.

Суд зобов’язав Зорю сплатити судовий збір розміром 1218 гривень та утриматися в подальшому використовувати в своїй агітпродукції символіку партії.

 

1

Примітно, що на суді Зоря не відмовилася від своїх бордів, а сказала, що ідеологічно вона разом з Самопоміччю. Окрім того Зоря визнала, що плакати на бордах були проплачені за її рахунок.

Ось один з бордів в Гостомелі, який наступного дня був заклеєний агітацією вже іншого кандидата від Нових облич.

1

Гостомельчани переконані, що у передвиборчий період не просто випадковій людині замовити всі борди на центральній вулиці селища, особливо ті, на яких до Зорі висіла агітація Нашого краю та Нових облич.

Зоря після своїх скандальних бордів стала настільки популярною, що про неї на своїй офіційній сторінці написав навіть мер Львова, голова Самопомочі Андрій Садовий. Очільник партії просить поширити інформацію про Зорю всіх, хто має друзів в Гостомелі.

1

“Ці борди в акурат перед виборами з’явилися не випадково. У Гостомелі є кандидат Олексій Гончаренко – він самовисуванець і це опозиційний кандидат до екс-регіонала Юрія Прилипка, який переховував автопарк родини Януковича після його втечі. Я переконана, що таким чином виборців хотіли спантеличити, щоб відколоти голоси Гончаренка і Прилипкові полегшити перемогу,” – говорить гостомельчанка Ірина.

Нещодавно в Боярці також був помічений борд кандидата на посаду Боярського міського голови та помічника народного депутата Михайла Гаврилюка, Артура Козачука.

Козачук теж без відома Самопомочі використав бренд та Єгора Соболєва.

1

Соболєв стверджує, що про цього кандидата дізнався з його борду. Про обидва випадки “Самопоміч” дізналася завдяки оедакції “Громаді Приірпіння”. Варто зауважити, що у Приірпінні Самопоміч не кандидується, проте вони можуть вибірково підтримувати кандидатів.

Так Єгор Соболєв заявив про підтримку Ігоря Мазура на посаду міського голови Ірпеня та Андрія Скіпальськогокандидата від селища Коцюбинське (вул. Меблева, Лісова) до Ірпінської міської ради.

Інші випадки підтримки кандидатів Самопоміччю чи Соболєвим редакції в регіоні невідомі.

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539