Главацька збрехала про ДТП: організатор віче не збивав жінку

0

Самопроголошена селищна голова Юлія Главацька у соцмережі звинуватила простого громадянина в тому, що він напідпитку збив жінку й втік з місця ДТП:

“За кермом був чоловік, який організовує віче та збирав підписи за Матюшину (Віктор Ткаченко – прим. ред.). Постійно стояв біля сцени на сесіях, надавав їй підказки. Сказали бабусі, що всі “активісти” і Ко святкували щось і їхали на підпитку.”

Інші депутати від “Нових облич” у соцмережі теж твердили, що активіст нібито виїздив із шашличної в нетверезому стані.

Очевидці ж свідчать, що жінку збив не активіст, а таксист й ніхто не тікав з місця ДТП.

Без імені

Згодом стало відомо, що насправді на місці ДТП робив активіст Віктор Ткаченко, якого Главацька звинуватила у тому, що саме він керував напідпитку й став винуватцем ДТП.

“Віктор Ткаченко виконав свій людський і громадянський обов’язок – надав, як міг, першу допомогу постраждалій, що для нього, волонтера із зони АТО, не є чимось незвичним. Дочекався приїзду швидкої допомоги та поліції,” – наголошує Сергій Хлінін.

“А чи сказали Главацькій “бабусі” про Слюсаренко Богдана і Сергія Даніша, що на своїх автівках проїздили повз лежачої жінки із закривавленою головою, якій надавав допомогу активіст – волонтер Ткаченко Віктор – той самий, “з бородою”, що неодноразово був присутнім на мітингах в Коцюбинському в числі прихильників селищної голови Матюшиної Ольги. Він, за його словами, упізнав водіїв, та на його жести зупинитися і допомогти вони ніяк не відреагували, хоча це є обов’язком любого нормального водія. Натомість у ФБ з’явився пост Юлії Главацької про “п’яних активістів”, що збивають людей на пішоходних переходах. Свою черствість і байдужість до життя людини ці водії та депутати нехай запишуть до свого резюме, щоб ті, хто прочитає та знову прийде на вибори розуміли, з ким мають справу.  а прихильники Главацької разом з нею підняли, даруйте на слові ср@ч у ФБ про нелюдську поведінку активістів, що підтримали Матюшину”, – додає Хлінін.

 

Без імені

Потерпілу в наслідок ДТП – медики доправили до шпиталю.

Нагадаємо, що раніше представники “Нових облич”, зокрема Олена Вичалківська, поширювали неправдиву інформацію про селищну голову Ольгу Матюшину, яка нібито міняла на чорному ринку 15 тисяч доларів. Ресурс Finance.ua, на який посилалися “Нові обличчя” не підтвердив цієї інформації.

Разом з тим, рідний брат Юлії Главацької, якого ЗМІ звинуватили в тому, що він збив малу дівчинку й відмовився їй допомагати, досі не поніс заслуженого покарання.

Юрист Денис Крайнік, який обстоює дерибан Біличанського лісу в судах, коли Главацька поширила про активіста Ткаченка неправдиву інформацію, порадив терміново писати заяву в поліцію, щоб країна знала своїх “героїв”.

Без імені

“Громада Приірпіння” пропонує Крайніку, який не живе у селищі й проявив таку свідому позицію у справі щодо ДТП, домогтися того, щоб брат Юлії Главацької, який, за інформацією в ЗМІ, збив і скалічив малу дівчинку, зробив все, що залежить від нього, як юриста, щоб каліцтво маленької дівчинки “не зійшло з рук” винуватця ДТП.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539