Як Матюшина на “чорному ринку” купувала 15 тисяч доларів

8

У соціальній мережі Facebook поширили прінтскрін із сайту Finance.ua, на якому значилися оголошення щодо купівлі готівки. Дехто Ольга, телефон якої абсолютно тотожний до телефону селищної голови Ольги Матюшиної, який вона сама оприлюднила у соцмережі виборцям, нібито намагалася придбати 10 та 5 тисяч доларів.

Ця новина викликала жваве обговорення. “Громада Приірпіння” вирішила перепитати в селищної голови, навіщо їй знадобилися 15 тисяч доларів. Ольга Матюшина відмовилася коментувати ситуацію, до офіційної відповіді з Fanance.ua. Сьогодні така відповідь надійшла й надана у розпорядження редакції.

“Я взагалі не мала уявлення про ці оголошення. Мені невідомі телефонували на номер мало не вночі й пропонували валюту, після того, як поширили цей прінтскрін. Я жодним чином не реагувала, хоч і бачила пости в групі. Одразу написала офіційне звернення до цього сайту й надіслала їм прінтскрін, який запустили в Інтернеті. Далі громада хай читає офіційну відповідь і робить свої висновки”, – пояснює селищна голова.

Виявляється такого оголошення на сайті  Finance.ua взагалі не було. Це з офіційної пошти підтвердила працівниця сервісу Катерина Сахно.

Без імені

Ось цей прінтскрін, який поширювали у соцмережі.

Без імені

Саме цей фейковий прінтскрін поширила кандидатка від “Нових облич” Олена Вичалківська, яка програла у Коцюбинському вибори своїй конкурентці Наталії Пилипенко.

Без імені

Вичалківська це запостила після того, як “Громада Приірпіння” оприлюднила інформацію про депутатів-злиднів Коцюбинської селищної ради, до якої увійшли виключно представники “Нових облич” та самовисуванець Владислав Євстєфєєв, який, за інформацією прокурора в 2013 році мав майже 100 ділянок у Біличанському лісі.

Без іменіЦей пост, в якому поширювалася неправдива інформація уподобали 4 користувачі. З-поміж тих, хто майже миттєво відреагували на пост – Юлія Главацька, секретарка селищної ради, у якої декларація за 2014 рік викладена в 2 різних варіантах, що є порушенням закону.

Без імені

Зауважимо, що у соціальній мережі “лайкати” своїй ж пости вважається моветоном. Таким чином кандидатка від “Нових облич” Олена Вичалківська поширює недостовірну інформацію.

 

8 коментарів

  1. Ivan Kulinsky 18 Січня 2016 at 19:17

    Насправді закінчення номерів висвічується при кліканні на ікси – це захист від спам-ботів.

  2. Григорій Айлбібек 18 Січня 2016 at 20:54

    1.Номери дійсно висвічуються при кліканні на них. перевірте самі: http://miniaylo.finance.ua/

    2. У офіційній відповіді ніколи не будуть вживатися сленгові слова на зразок “фейк” “скрін” і “фотошоп”. Це виключено.

    3. таку “офіційну відповідь” будь-хто, хто знає де на клавіатурі “ені кей” набере за 30 секунд.

    4. Зауважимо, що у соціальній мережі “лайкати” своїй ж пости вважається моветоном.

    А чи не є моветоном, коли Іванка Бек з Іриною Федорів розмовляють?

    • Lavrentiy Kukhaleishvili 19 Січня 2016 at 00:23

      Вот ответьте мне на вопрос. Неужели Ольга такая дура что сделала заявку со своего номера? Это раз, а второе, это кто там сидит и мониторит кто какие заявки делает? Это рассчитано на идиотов и кажется два уже нашлось!!!!

      • Григорій Айлбібек 19 Січня 2016 at 19:09

        Попри всю мою повагу до Вас, як захисника Ірпінських парків… Лише ідіота можуть влаштувати недолугі і по дитячому смішні “офіційні відповіді”…
        Неужели Ольга такая дура… Зауважте, це Ви запитали… А я надіслав офіційний запит і отримав офіційну відповідь:

        • Lavrentiy Kukhaleishvili 23 Січня 2016 at 00:07

          Григорий ну вы прям кибергений! А ближе к оригиналу ответа придумать ничего не могли? Если вы верите пропаганде Геббельса и Ольга такая дура, что от своего имени и со своим телефоном отправила заявку, то я вас не переубежу ни в чем. Но это надо было дебилом чтобы так спалиться, она что не могла кого-то другого попросить если надо? Но нет она это сделала от своего имени и это в то время когда команда Старых морд делает все возможное чтобы ее на чем то словить и дескридетировать! А главное она сидит на сайте и смотрит кто покупает валюту!!!! Тут только исходя их этого можно считать что это фуфло! А своей работай вы как раз и показали, что все можно подмутить вот и все. Поверьте мы не ей не дадим пилить Коцюбинский лес! Ни Киеву чья это територия! Ни тем более команде молодых застройщиков!

          • Григорій Айлбібек 23 Січня 2016 at 16:22

            Дякую за високу оцінку моєї праці….

            —она что не могла кого-то другого попросить если надо—
            Ну, не знаю…Не хотіла, щоб хтось знав, хотіла заникати, щоб ніхто не знав і потратити на шампунь, не хотіла ділитися… Я ж не в курсі її справ…
            Ольга такая дура, это надо было дебилом– зауважте, це Ваші слова… я своєю довідкою намагався переконати Вас у зворотньому… 🙂

            А до чого тут ліс??? його вже давно успішно пиляють…

  3. Григорій Айлбібек 18 Січня 2016 at 22:39

    Ще зверніть увагу: у “відповіді”: ВОЗМОЖНО это фейк … А возможно ні??
    После середины декабря таких заявок не было… яких “таких”? На фамилию “Матюшина”? на номер телефону? На 5000 и 10000 доларів?? Не пишуть так офіційні відповіді.

    Офіційно це б виглядало приблизно так.:

    Рассмотрев Ваш запрос о проверке наличия в базе данных компании заявок на обмен иностранной валюты заявителя с номером телефона (ХХХХХХХХХХ) или ФИО, сообщаем, что заявки на указанный номер телефона, ФИО, не регистрировались. Предоставленный Вами снимок экрана возможно, выполнен с помощью графического редактора или иным способом.

  4. Костя Сергеев 9 Лютого 2016 at 22:09

    Ложь и лицемерие Ольга не такая она воин света который ведет борьбу против нечестных чиновников и бизнесменов захвативших Коцюбинское, только она выведет всех на чистую воду!!! А 15шка зелени это средства для борьбы с этими упырями ))))

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539