Карплюк у грудні “поремонтував” дороги в Коцюбинському за 200 тисяч

0

Ірпінь за ремонт доріг в Коцюбинському у грудні заплатить майже 200 тисяч.

“Я не бачила, щоб проводилися якісь ремонтні роботи. Мене те, що з бюджету Ірпеня торік наприкінці року мали фінансувати ремонтні роботи, яких не було, дуже дивує,” – каже депутатка Коцюбинської селищної ради Олена Сокотюк, яка очолює депутатську групу “Приватний сектор”.

70 тисяч витратили з бюджету Ірпеня на ремонт Пономарьова. Майже 90 тисяч коштував ремонт дороги в листопаді по вулиці Бакала. Лісова коштувал майже 40 тисяч.

Про це свідчить система Prozorro.

Для ремонту Бакала Ірпінь встановив строки: з 1 грудня по 31 грудня 2016 року.

Фірма ПП “Артембуд” , що перемогла в ірпінському тендері й мала б зробити Бакала, перед виборами навесні 2016 року проводила роботи в Коцюбинському. Працівники були вдягнуті у футболки Нових облич.

Безымянный

У травні 2016 року заступник Коцюбинського селищного голови Петро Пушанко (депутат Ворзельської ради від Нових облич) підписав договір з цією фірмою, використавши підробну печатку, яку виготовили після перевороту в КСР.

У цей час Матюшина через суди поновлювалася в повноваженнях.

“Я на віче, на дворових зборах обіцяла коцюбинцям, що за партійний піар з нашого селищного бюджету не буде надано ні копійки. Я вважаю, що якщо чоловіки – Карплюк, Даніш – гордо заявляють, що це роблять Нові обличчя, то слово чоловіка має чогось вартувати. Люди таку позицію підтримали. Беріть і платіть, а не піартеся за гроші бюджету. Богдан Слюсаренко постійно кричав, щоб я давала гроші й підписала ці видатки з бюджету. До мене приходив виконавець робіт і вимагав гроші. Питали навіть з обладміністрації, чому нема проплат. Я всім пояснюю просту річ: домовлявся з Вами Слюсаренко? Казав, що заплатить? Одягали футболки НО? На бордах писали, що ремонт доріг це НО? Шановні чоловіки, майте мужність тримати слово і не бігати до мене з протягнутою рукою – дайте гроші. З’ясувалося, що на момент передвиборчох кампанії в партії Нових облич не було ані гривні надходжень, ані гривні витрат. Це вартість їхнього слова. Вони можуть гарантувати щось на 0 гривень 00 копійок. Жоден суд не визнає договір із підробною печаткою і не зобов’яже нас заплатити,” – наголошує селищна голова Коцюбинського Ольга Матюшина.

Результат пошуку зображень за запитом "Нові обличчя парк дорога Коцюбинське"

“Восени чоловіки зрозуміли, що треба розраховуватися, бо у новий рік з боргами якось переходити не дуже добре. Але з своєї кишені ніхто не квапиться щось покривати. Народний депутат Ольга Червакова наголошувала, що партія Нові обличчя незаконно піариться за бюджетні кошти. Тепер дивимося на офіційні сайти, де є інформація про тендери. Що ми бачимо? У листопаді провели тендер. І який збіг!!! Виграла фірма, з якою Пушанко заключив липовий договір. Суми – більші, ніж були. Все шито білими нитками. Нехай перервіять акти виконаних робіт, число, допитають мешканців селища. Є камери відеоспостереження. У договорі, який підписав Ірпінь, має бути ганатійний термін, а на дорогах вже ями. Який ремонт робили по вудиці Бакала в грудні, якщо з літа залишаються як символ бенздоріжжя ями імені Назарука? Ніхто, звісно в грудні ремонтних робіт не проводив. З цього приводу ми напишемо до прокуратури і НАБУ. Нехай розбираються,” – резюмує Матюшина.

Зважаючи на волю громади активісти вирішили підготувати до друку черговий інформаційно-аналітичний бюлетень. Кожен може допомогти проінформувати сусідів. Для цього створена спеціальна картка Приватбанк 5168742349662738 оформлені на надійну людину Олександру Валеріївну Куцан. Звіт про кошти, які нададуть громадяни, та витрати – будуть оприлюднені після друку. Кожна гривня – це дві газети. Допоможіть сусідам дізнатися правду, щоб не помилитися на виборах знову.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539