Коцюбинське: екс-депутату Яновичу вручили підозру

0

Коцюбинець Вадим Янович в судовому порядку відповість за зламаний ніс депутата Київської облради Ігоря Домбровського. Йому вручили підозру. Про це “Громаді Приірпіння” повідомили в прес-службі прокуратури Київської області. Екс-депутату від Нових облич Яновичу загрожує штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи або обмеженням волі на строк до двох років.

“Ірпінським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 43-річному екс-депутату, який у жовтні минулого року, перебуваючи в приміщенні Ірпінського міського суду, на грунті виниклих неприязних відносин, вдарив головою в обличчя депутата Київської обласної ради. Внаслідок таких протиправних діянь потерпілому заподіяно тілесні ушкодження у вигляді перелому носа, закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку”, – повідомляють у прокуратурі Київської області.

“Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я) КК України”, – додають правоохоронці.

Досудове розслідування триває.

Інцидент трапився на очах у свідків – журналістки Ірини Федорів та депутатки КСР Наталії Пилипенко, яка стала свідом у цій справі. Колеги Яновича з партії Нові обличчя, за словами очевидців, підтрунювали Домбровського, який після удару поточився на підлогу, знімали його на відео й дозволяли собі образливі висловлювання. Ірина Федорів викликала швидку. Ігоря Домбровського ушпиталили.

Нагадаємо, 27 жовтня Янович напав на Домбровського прямо у приміщенні суду та ударом голови зламав йому переносицю.

Він мав давати свідчення у справі щодо перевороту влади у Коцюбинському 8 квітня. Тоді депутати Нових облич незаконно відсторонили селищну голову Ольгу Матюшину від виконання обов’язків селищної голови. Суд зрештою визнав, що Матюшину відсторонили з посади незаконно.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539