Заступник голови Коцюбнського Пушанко заробив більше, ніж Матюшина

0

За рік заступник селищного голови Коцюбинського Петро Пушанко заробив понад 60 тисяч гривень. Це у 1,5 рази більше, ніж селищна голова Ольга Матюшина. Пушанко мешкає у Ворзелі разом з дружиною і 2 доньками. Саме тут він є депутатом Ворзельської селищної ради від партії Нові обличчя.

Дружина заробила за рік удвічі більше ніж Пушанко – майже 125 тис грн. З такими доходами сім’я заощадила разом близько 225 тис грн.

У Ворзелі Пушанко володіє квартирою з 2003 року. Площа квартири, де мешкає він з дружиною та 2 доньками – 51 м2. Вартість всієї квартири на момент набутті якладала лише 9 гривень.

У 2013 році заступник голови придбав УАЗ 1990 року випуску за 3,6 тис грн.

До того, як стати заступником селищного голови Коцюбинського, Петро Пушанко був начальником комунального підприємства “Біличі”, яке було доведене до мільйонних боргів. За його керівництва було встановлено, що на КНС зливають нечистоти машини, з якими не укладені договори.

Пізніше було встановлено, що після того як Пушанко став у 2013 році заступником голови, він протиправно користувався телефоном, за який сплачувало УЖКГ “Біличі”.

Номер був закріплений за працівником Петром Євтушенком.

Без імені

У своїй заяві Євтушенко повідомив, що цим номером ніколи не користувався.

bezyimyannyij

Депутати та мешканці селища підтверджують, що за цим номером мобільного телефону вони контактували саме з застпуником селищного голови Петром Пушанком.

З цього телефонного номеру заступник селищного голови просив скинути гроші за злив нечистот на його особистий рахунок. З інших повідомлень стало зрозуміло, що гроші передавалися також готівкою.

bezyimyannyij

Окрім цього, за часів Пушанка на бакала проводили так звану реконструкцію каналізації, за яку дві фірми тепер вимагають мільйони з бюджету. Каналізацію так і не прийняли на баланс комунального підприємства. Як з’ясувалося під час розриття, каналізація не була зроблена належним чином, у той час як з бюджету виводилися мільйони.

Разом з цим мешканці, яких неофіційно врізали в колодязі, написали заяви, в яких посвідчують, що готівку за це віддали в руки саме Петра Пушанка.

Пушанко активно протидіяв, коли в УЖКГ “Біличі”, яке за останні роки фактично збанкрутувало, селищна голова призначила нового керівника комунального господарства.

Робота Пушанка визнана незадовільною рішенням комісії з питань ЖКГ і більшість членів комісії вважають, що заступника голови, який обіймає цю посаду ще з частів екс-регіонала Вадима Садовського, треба звільнити.

Фото на кавер з соцмережі Facebook

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539