В центрі Бучі викрали авто депутата Таможнього

0

У депутата Бучанської ради Олександра Таможнього викрали авто TOYOTA Land Cruiser 2007-го року випуску. Про це редакції “Громади Приірпіння” повідомив власник автівки.

Пригода сталася близько 13-ї години дня у п’ятницю 26-го травня.

Автомобіль, за словами депутата, був припаркований на вул. Енергетиків, біля будинку № 13.

“Я вийшов з офісу їхати додому десь о першій. Машину я завжди паркую на парковці біля офісу, поряд з іншими автівками. Своєї машини я не побачив. Одразу викликав поліцію”, – розповідає депутат.

Таможній каже, що машину поставив об 11-й годині й дві години з офісу не виходив.

Фото з групи “Бучанська об’єднана громада” у соцмережі facebook

“Таксисти бачили як моя автівка виїжджала на бульвар Б. Хмельницького близько першої години. Куди поїхала машина далі, вони уваги не звернули”, – додає потерпілий.

В поліції кажуть, що активно працюють в напрямку пошуку крадіїв.

“Ми отримали виклик про незаконне заволодіння транспортним засобом у Бучі. Наші працівники виїхали на місце. Ведемо перехоплення по області. Активно працюємо в напрямку пошуку зловнисників, працює весь оперблок”, – коментує ситуацію начальник поліції Ірпеня Ігор Падюк.

В Бучі це не перший випадок викрадення елітного авто.

Нагадаємо, біля місяця тому у дружини мера Бучі Анатолія Федорука в центрі міста викрали Лексуса. Щоправда, цю машину зловмисники невдовзі повернули власниці.

Також, у центрі Бучі була викрадена Тойота дружини депутата Гостомельської ради Романа Гамарника. Її власникам не повернули.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539