Прилипко: Ющенко приїхав в Гостомель з приватним візитом (оновлено)

3

Близько 10-ї години на парковці біля Гостомельської ради невідомі не давали паркватися місцевим. Про це “Громаді Приірпіння” повідомила Ольга Продан:

“Там працює ЦНАП, на парковці було 4 вільних місця. Я ще здивувалася, коли чоловік мені почав махати, щоб я їхала далі й тут не зупинялася”.

Близько 11 години до селищної ради приїхав Віктор Ющенко Президент України 2005-2010 років, якого радо зустрічав мер Гостомеля екс-регіонал Юрій Прилипко.

За словами самовидців, після обміну люб’язностями, чоловіки пішли до кабінету Прилипка, де пробули майже 3 години.

Журналісти поцікавилася в Прилипка, що робив Ющенко в Гостомелі.

“Це була часна.. часний візіт, скажем так.. так шо.. то шо він був, це, скажем, не касається до другіх справ”, – розповідає Прилипко.

На питання, чи давно Прилипко знайомий з Ющенком, селищний голова, який переховував автопарк Януковича на своїх складах відповів:

“Яке вам діло, скільки я знайомий?”

Далі Прилипко все ж поточнив мету візиту Ющенка:

“Він приїхав допомагати селищу, а не просто так. Щоб Жежера подзвонила приїхав. Все, без коментарів”.

Громаду візит помаранчового лідера до опального мера обурив, про це вони написали в кометарях у соцмережі facebook.

Мешканець Гостомеля Георгій Сахненко поцікавився в Ющенка про мету його візиту й про те, чи має цей візит відношення до виборів в об’єднаних громадах

“Ющенко почав розповідати про економіну привабливість Гостомеля, про торфовища, привів приклад польського інвестора, який гововий був скупити пил з кар’єрів України. Сказав про привабливість аеропорту, який на даний час не працює на повну потужність. Також зазнаив, що варто використати можливості аеропорту для інвестиційної привабливості селища. Щодо виборів, сказав, що це має бути рішення громади й все в наших руках”, – розповідає Сахненко.

“Про вибори я запитав в нього тому, що 3 тижні тому секретар Гостомельської ради Олена Кислиця їздила до Ющенка щось вирішувати по виборах до об’єднаної громади. Вона ще показувала фото з Ющенком у себе на телефоні”, – додає гостомельчанин.

Прес-секретарка Ющенка Ірина Ваннікова пообіцяла дізнатися, що Ющенко робив в Гостомелі. Вона зауважила, що Президент міг не знати, хто такий Прилипко.

Депутати Гостомельської ради припускають, що Ющенко міг приїхати до Прилипка за боргом у 700 тисяч доларів.

“Євсєєв Віктор Володимирович, заступник керівника ДУСі, завгосп Віктора Ющенка, який мешкає в Гостомелі, на території “Канадського селища”, свого часу позичив Прилипку 700 тисяч доларів США. Рік тому Віктор Євсеєв звертався в Ірпінську поліцію з заявою про злочин. Але в Ірпінському відділку поліції провадження не відкрили. Кошти Прилипко ошуканому досі не повернув. Можливо, Ющенко приїздив за боргом? Після візиту Ющенка Прилипко повернувся в сесійну залу багряно червоний і явно не в гуморі”, – розповідає депутат Гостомельської ради Юрій Марчук.

Нагадаємо, перед місцевими виборами в 2015 році до Бучі приїздив Президент Леонід Кучма, аби підтримати екс-регіонала Анатолія Федорука.

Вибори до Гостомельської об’єднаної громади можуть відбутися весною 2018 року.

3 коментарі

  1. Ирина 20 Жовтня 2017 at 22:48

    Чому у текстах так багато помилок?

  2. Hotchilli 24 Жовтня 2017 at 21:03

    Два дебила-это сила:)

  3. Hotchilli 26 Жовтня 2017 at 18:25

    Два старых,больных душевных гомосексуалиста.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539