Судять Яновича з Нових облич за зламаний ніс Домбровського

0

У ірпінському суді 3 листопада відбулось  підготовче судове засідання у справі щодо нападу депутата від Нових облич Коцюбинської селищної ради 7 скликання Вадима Яновича на депутата облради Ігоря Домбровського.

Більше  року  спава щодо нападу на Домбровського, який був заявлений у судовому засіданні як свідок перевороту і захоплення селищної ради самопроголошеню головою Юлією Главацькою, не може  дійти до судового розгляду! Нагадаю, що після захоплення ради були знайдені документи за підписом Главацької, скріплені підробною гербовою печаткою.

Янович під час судового засідання, коли свідок чекав у коридорі Ірпінського суду своєю черги, завдав Домбровському тілесних ушкоджень на очах у присутніх.

У результаті чого Домбровський був шпиталізований з важкими травмами у лікарню і свідчити у суді тоді не зміг.

Безымянный

На початку засідання адвокат обвинуваченого заявив клопотання про повернення обвинувального Акту у прокуратуру, бо в акті  ніби не враховані такі обставини справи:

– нібито Домбровський першим напав на Яновича, що виглядає повною нісенітницею, та надіюсь в подальшому ця обставини буде встановлена  в суді!

– за свідченням друзів обвинуваченого Яновича – депутатів Нових облич Катерини Ющенко-Корбут та Богдана Слюсаренка, нібито Домбровський спровокував Яновича на бійку! А Янович в цей час знаходився в емоційно-збудженому стані і себе, з їх слів, не контролював. Тому депутати вважають, що це має бути  пом’якшувальною обставиною, яка не зазначена в обвинувальному акті.

– також нібито слідством не встановлено точне місце нападу! Хоча в обвинувальному акті вказано що це відбулось на другому поверсі Ірпінського суду Київської області та вказано адресу суду. Також  в
матеріалах справи є відео, та покази свідків!

У своєму виступі обвинувачений Янович навіть сам зазначав, що не встановлено місце нападу(хоча зізнався що відео він бачив), і сам чітко розповів у суді де він скоїв напад!

Янович також заявив в суді, що не враховано , що він перебував  в психо-емоційному збудженому стані, а тому не міг себе контролювати. При цьому ні Янович а ні його захисник не заперечували, що Янович відмовився від слідчого експерименту щодо відтворення дій, обстановки, обставин події
злочину.

На завершення Янович сказав, що не визнає себе винним ,бо нібито Домбровський ударив його в пах і він (Янович) не міг чекати поки Домбровський застосує проти нього електрошокер чи щось подібне, тому і
напав на нього!

Також Янович зауважив що неправильно що депутати не носять значків, бо тоді він би знав кого чіпати не варто!

У результаті  суддя Яна Шестопалова винесла Ухвалу про повернення Обвинувального Акту в прокуратуру на усунення недоліків,які більш точно вона пропише до сьомого листопада цього року.

Автор: Олег Ополінський, ірпінець

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539