Утаємничений Федорук або чого в мера меншає шанувальників

0

Мене додали на півгодини до таємної вайбер-групи “Ябучанець”. Це зробив забудовник Віктор Крупій, який є активним учасником цієї групи.

Сталося це після оприлюднення мною переписки з цієї групи, а саме оприлюднення вказівок мера Бучі Анатолія Федорука коментувати відео екс-депутатки Ірини Корольової, яка напала на мене в “Модулі”.

Крупій хотів показати мені, що їхня група нібито не таємна і що навіть я можу в ній бути.

Проте побув я там короткий час і мене видалили, написавши на мою адресу купу образ.

Протягом часу перебування в цій групі я передивився її склад. Туди входять забудовники Бучі, підконтрольні Федоруку депутати та екс-депутати, ті, які “лайкають” і поширюють хвалебні статті про нього, працівники ради та прості бучанці.

Як людина, що народилася й втиросла в Бучі, можу сказати, що 80% учасників цієї групи зі мною спілкуються, деякі не публічно, бо бояться гніву Федорука. Всі вони шоковані “агонією” Федорука та його команди щодо ситуації, яка сталася в “Модулі”.

Нагадаю, я просто хотів купити квіти у Ірини Корольової, яка є власницею магазину “Квіти королеви”, вона мені відмовилася їх продати, після чого почала виганяти мене з магазину. Згодом у соцмережі Корольова поширила відео й почала стверджувати, що я був в стані алкогольного сп’яніння.

Щодо цієї ситуації я звернувся до поліції, яка зареєструвала провадження й проводить слідчі дії. Мою поведінку розбирали депутати регламентної комісії й навіть винесли це питання на розгляд погоджувальної ради. Але в них навіть не виявилося проекту рішення. Що вони могли написати? Депутат від “Батьківщини” Олег Сотніков присоромив на засіданні погоджувальної ради голову регламентної комісії Катерину Цип’ящук, сказавши, що на відео чітко видно як на Таможнього нападає Корольова й зазначив, що дії жінки неадекватні. Що тут ще можна сказати, окрім того, що голова регламентної комісії некомпетентна?

Федорук чомусь думає, що те, що він пише або говорить, таємниця. Але ні, його команда розпадається й його нібито близьке оточення втомилося від його авторитарного стилю управління. По суті він так і не розуміє, що його ненавидять як мінімум 80 % учасників цієї вайбер-групи.

На підтвердження своїх слів хочу сказати, що за останній рік звільнилося багато працівників ради. Нещодавно звільнився керуючий справами  міської ради Іван Морозов, який пропрацював кілька місяців. Я знаю цю людину як  фахівця, порядну та відповідальну. Я йому сказав, що він довго тут не зможете працювати. На його питання чому, я відповів – бо Ви порядна людина.

За рік в Бучанській міській раді змінилося три керуючих справами. Були призначені в.о. керуючого справами прес-секретар Федорука Вікторія Ляховець, начальник юридичного відділу Тарас Шаправський та політтехнолог Дмитро Гапченко.

Наразі у Федорука немає жодного заступника – всі звільнилися. Звільнився й пішов Ярослав Добрянський. З заступників стали радниками Лариса Матюшенко та Олександ Смолькін. Але навіть ці двоє вірних службовців декілька місяців тому також пішли.

Звільнилися 2 керівника КП “Бучабудзамовник”, начальник економічного управління. В приватних розмовах з деякими з цих людей, всі кажуть одне: Федорук  ставить абсурдні завдання, які самі собою нагадують шизофренію, і що з ним просто неможливо працювати як з керівником.

Можете собі уявити, що можуть ці люди зробити з тими, хто їх не влаштовує? Як вони вміють “травити” й морально знищувати. І я пишу не лише про себе, на моєму місці може опинитися будь-хто з бучанців, хто так чи інакше не догодив Федоруку, не подобається йому або критикує його діяльність. Таких прикладів безліч і це не нормально.

P.S. від Редакції “Громади Приірпіння” (Ми готові надати колонку меру Бучі Анатолію Федоруку як право на відповідь депутату Таможньому).

Автор: Олександр Таможній, депутат Бучанської ради від “Партії захисників Вітчизни”

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539