Суд наклав арешт на землю в заплаві річки Ірпінь

0

Ірпінський міський суд арештував 15 га землі поблизу Ірпеня.  Про це йдеться на сайті прокуратури Київської області.

“Ірпінським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо незаконної зміни цільового призначення 5 земельних ділянок, загальною площею понад 15 га в межах Ірпінського регіону”, – повідомляють у прес-службі прокуратури.

“Ухвалою слідчого судді Ірпінського міського суду задоволено клопотання прокурора у кримінальному провадженні про арешт майна та накладено заборону на відчуження, розпорядження та користування  вказаними ділянками”, – повідомляють  у пре-службі прокуратури.

За словами правоохоронців, вказані землі розташовані за межами населеного пункту Ірпеня.

Нагадаємо, 17 січня прокуратура провела обшуки в Ірпінській раді. Вони були пов’язані з незаконним виділенням під забудову 15 га земель с/г призначення у поймі річки Ірпінь 5-ма рішеннями, по 3 га кожен.

Як відомо, 11 січня прокуратура провела обшуки та виїмку документів у Ірпінській раді, пов’язаних з будівництвом Центрального парку в Ірпені.

20 грудня Карплюку було оголошено другу підозру. Прокуратура звинувачує його в створенні злочинної організації (ст. 255 ККУ). Карплюк не взяв повідомлення про підозру з рук прокурора Київської області Дмитра Чібісова й втік.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539