Власник “Бесту” йде на вибори в Бучі?

0

У Бучі з’явилися вітальні борди до 8 березня від власника Інтернет-компанії “Бест” та ІА “Погляд” Олексія Зіневича.

Фото бордів редакції “Громади Приірпіння” надіслали бучанці.

Вони висять на стовпах вздовж Варшавської траси на території Бучі. Зіневич вітає бучанок не сам, а разом з “Громадською ініціативою Олексія Зіневича”.

На питання журналістів, з чим пов’язані вітальні борди, які зазвичай розміщують політики перед виборами, Зіневич сказав, що рекламує діяльність своїх проектів:

“Громадська ініціатива – це узагальнення того, що я роблю в місті, це “Погляд”, це “Правоексперт”, це наші ГО, які воюють за ліс, за пойму, це наші соціальні програми”.

Про те чи буде Зіневич брати участь у виборах, прямо не відповів але й не спростував цієї інформації.

“Про вибори рано говорить ще. Я ніяких з цього приводу анонсів не роблю бо ніякі рішення не прийняті, ви знаєте що основна робота по Ірпеню іде”, – розповідає Зіневич.

Відомо, що Зіневич, який має ділянки в лісовій зоні Бучі, веде активну боротьбу зі свої колишнім партнером мером Ірпеня Володимиром Карплюком. Він навіть розміщував в Ірпені борди про діяльність Карплюка, від якої потерпають містяни.

Проте, сюжети “Погляду” про кума Карплюка – мера Бучі Анатолія Федорука, якого прокуратура судить за розкрадання лісу, позитивні й не викривальні. Зокрема, адмінресурс, забудовників та депутатів, які прийшли підтримати Федорука на суді, журналісти “Погляду” називають громадськими активістами.

Федорук часто поширює сюжети “Погляду” на своїй сторінці у соцмережі facebook. Матеріалів з сайту “Громади Приірпіння” мер Бучі не поширює.

Це не перше привітання бучанців зі святами. На новорічні свята бучанці отримали від “Громадської ініціативи Зіневича” церковні відкидні календарі. Їх розклали в поштові скриньки.

На останній сторінці календаря напис – “Громадська ініціатива Олексія Зіневича”.

Нагадаємо, у провайдера “БЕСТ” в регіоні розпочалися проблеми з бізнесом. Невідомі постійно шкодили мережі й збивали сигнал. У цей же час в Ірпені намагалися поширити інформацію про новий бренд – провайдера iLan.

 

Зауважимо, що  під час виборчої кампанії до Верховної ради у 2014 році, читачі Громади Пріирпіння звинуватили “Бест” в тому, що провадер надав базу даних контактів своїх клієнтів для кол-центру кандиата в нардепи екс-регоінала Анатолія Федорука. Тоді достаменно було відомо про те, що Федорук відмовився вийти з Партії регоінів під час майдану.

Як відомо, Зіневич придбав телеканал КРТ “Київ” разом з Іваном Гришиним, який став балотувався у складі партії “Нових облич” до Київської обласної ради і його телеканал “ПравдаТУТ” входив в медіа-імперію прокарплюківських ЗМІ.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539