Хто вкрав з бюджету Гостомеля більше 2 млн грн?

0

На котлован для дитячого садочку по вул. Остромирській у Гостомелі з бюджету виділили більше 2,2 млн. грн.

Про це на запит місцевих активістів повідомили в Гостомельській раді.

У березні 2018 року Гостомельська рада надала бухгалтерську довідку в якій йшлося про те, що у 2016-му році за роботи “по копанню котловану по будівництву дитячого садочку по вул. Остромирській, 37-А складає 2 млн 233 тис. 500 грн.”

Проте гостомельці переконані, що ці кошти були вкрадені з бюджету селища, а котлован був викопаний безкоштовно одним із забудовників Андрієм Пренделасом за наказом мера Гостомеля Юрія Прилипка.

“Для того, щоб “зайти” на будівництво в Гостомелі по вул. Богдана Хмельницького (килишня Кірова) й добудувати довгобуд, Пренделасу було запропоновано викопати безкоштовно котлован під дитячий садочок. Він це зробив, про що розповів журналістам одного з місцевих каналів”, – розповідає депутат Гостомельської ради Юрій Марчук.

“Проте, Прилипко кинув і його. На сьогоднішній день будівництво довгобуду не ведеться, а за котлован під дитячий садочок гроші з бюджету хтось, можемо здогадатися хто, поклав собі до кишені”, – додає депутат.

Нагадаємо, дитячий садочок на Остромирській будується вже другий рік. Його будівництво було передвиборною обіцянкою Прилипка.

Місцеві звинувачують забудовників у використанні залишків складу з отруто-хімікатами для підсипки фундаменту.

Директора держпідприємства “Київоблбудінвест” Юрія Агафонова, яке будує садочок, узяли на хабарі за відкат у сумі 12 тис. доларів.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539