Голову осередку “Укроп” виключили за побиття жінки

0

Голову Гостомельського осередку “Укропу” Миколу Пасальського, який вдарив жінку по голові, виключили з партії та позбавили головування.

Про це повідомив офіційний сайт партії.

Це сталося 23 липня на загальних зборах Гостомельського осередку “Укропу”. За це рішенняучасники зборів проголосували одноголосно.

Новим керівником осередку обрали Бориса Єрмоленка.

“Я вітаю рішення загальних зборів Гостомельського осередку нашої партії. Відповідні висновки зроблено, маємо рухатися вперед”, – зазначив голова Київської обласного осередку “Укропу” Володимир Майбоженко.

Не дивлячись на виключення з партії, Пасальський бере участь у довиборах до Гостомельської ради на окрузі Наталії Черінської, яку засудили за хабарництво й позбавили депутатства й проводить зустрічі з виборцями.

Фото: Олексій Табачук

Нагадаємо, виключення Пасальського з партії стало наслідком того, що він 9 липня, під час вигулу собаки бійцівської породи, вдарив по голові Тетяну Лавриненко за те, що вона зробила йому зауваження взяти пітбуля на повідок.

Як відомо, Пасальського, який свого часу був радником Гостомельського голови екс-регіонала Юрія Прилипка, судять за шахрайство. 10 травня 2016-го року Пасальському вручили підозру, в якій його та групу осіб звинувачують у незаконному переказі грошей з чужої банківської картки. А саме, було перераховано в протизаконний спосіб 265,8 тисяч гривень. Картка, з якої були викрадені кошти, була оформлена для збору фінансової допомоги для операції воїну АТО, який отримав поранення у 2014-му році під час бойових дій на Сході. Про це йдеться в ухвалі Оболонського районного суду м. Києва.

Наступне судове засідання у цій справі відбудеться 18 липня 2018-го року.

Нагадаємо, у 2015-му році під час виборів до Бучанської ради кандидат від Нових облич Едуард Доманський побив бабусю-виборця та її сина. Це сталося тоді, коли троє молодиків спортивної зовнішності з кримською пропискою хотіли проголосувати на дільниці, а потім втекли.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539