Прокуратура програла апеляцію по ділянці ДСО

0

Апеляційний суд Київської області скасував рішення Ірпінського суду про арешт земельної ділянки, що перебуває в користуванні Державної служби охорони.

Ділянка, загальною площею більше 1 га знаходиться за адресою – м. Ірпінь, вул. 8 березня, 23.

Відповідне рішення було ухвалене 26 липня. Ухвала набрала чинності з моменту оголошення й оскарженню не підлягає.

Забудовник ТОВ “Орлан Інвест груп” відновив будівельні роботи на вказаній ділянці 1 серпня. Про це у соцмережі повідомила місцева мешканка Михайлина Скорик. Будівельники активно продовжують заливати фундамент.

Місцеві мешканці закликають усіх зустрітися поблизу ділянки ДСО у середу 1 серпня о 20:00 для планування подальших дій.

У прокуратурі повідомили, що готують клопотання до суду за іншими нововиявленими обставинами.

Нагадаємо, Ірпінський міський суд наклав арешт на земельну ділянку ДСО 27 червня. Після цього навколо ділянки впав бетонний паркан.

Забудовник – компанія “Альфа-Буд”, яка пов’язана з наближеним до мера Ірпеня Володимира Карплюказабудовником Антоном Мирончуком та фірмою “Орлан Інвест Груп” почали заливати бетон на незаконному будівництві в Ірпені.

11 липня поліція Ірпеня вивела з території ДСО робітників, які незаконно заливали фундамент на арештованій земельній ділянці. Тітушок та спецпризначинців, які напередодні захищали незаконне будівництво й протистояли громаді, на території ДСО видно не було.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539