Гаряча точка ДСО: тітушки й поліція на боці незаконного будівництва

0

Не зважаючи на арешт суду, накладений на ділянку ДСО в Ірпені, забудовник продовжує заливати фундамент. На захист забудовника за парканом стоять люди в шоломах, зі щитками та в повній військовій амуніції. На запитання, хто вони й чиї інтереси захищають – не відповідають.

Незаконну забудову також боронять хлопці спортивної зовнішності, так звані тітушки.

Місцеві мешканці викликали поліцію, яка не поспішала ідентифікувати особи тітушок.

“Я офіційно звинувачую керівництво поліції Київської області в покриванні та кришуванні незаконного будівництва в Ірпені, а також у співпраці з тітушками. Вчора було чітко видно, що поліція разом з тітушками захищає забудову. Тільки уявіть собі, щоб земля була під арештом, а забудовник заливав фундамент під охороною людей в амуніції. Згадався Майдан і Беркут, який так само стояв проти свого народу”, – розповідає як було на ДСО депутат Київської обласної ради Ігор Домбровський.

“На будівництві, окрім поліції, було чоловік 20-30 тітушок. Вони боронили паркан, який місцеві мешканці намагалися розібрати як незаконно встановлений. Наймати тітушню проти громади – це стандартна схема наближеного до Карплюка забудовника Антона Мирончука. Така ж схема була задіяна ним на Єсеніна й Гостомельському шосе. Там громаді вдалося ідентифікувати їхнього ватажка Сергія Суміна й притягнути до суду. Після цього, його “підлеглі” вже не працюють із нашими забудовниками”, – додає депутат.

Тітушок вдалося відзняти на відео. Редакція “Громади Приірпіння” просить допомогти ідентифікувати цих молодиків.

До ДСО приїхав екс-нардеп від “Свободи” Ігор Мірошніченко. Після протистояння в його машині були пробиті усі чотири колеса.

Нагадаємо, Ірпінський міський суд наклав арешт на земельну ділянку ДСО 27 червня. Після цього навколо ділянки впав бетонний паркан.

Забудовник – компанія “Альфа-Буд”, яка пов’язана з наближеним до мера Ірпеня Володимира Карплюказабудовником Антоном Мирончуком та фірмою “Орлан Інвест Груп” почали заливати бетон на незаконному будівництві в Ірпені.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539