Чому Попсуй залишила проект “Нові лідери”?

0

Секретарка Ірпінської міської ради Анастасія Попсуй (змінила прізвище на Заблоцька) відмовилася від участі в телепроекті “Нові лідери”.

Свої дії пояснила тим, що мер Ірпеня 2 серпня пішов у відставку.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

“Нові лідери” треба були Карплюку, щоб показати і БПП і Батькіщвині, що він може зробити під результат голосування навіть тоді, коли проект веде громадський сектор. Застосовували адмінресурс – освітян, але цього, на жаль, не виявили. Так Карплюк вивів Попсуй в лідери і в громади це виклкиало щирий подив, бо чиновниця збирається робти школу геніїв в місті, де не вистачає шкіл і садків”, – наголошує мешканка Приірпіння і журналістка Ірина Федорів.
“Громада Приірпіння” проводит он-лайн опитування щодо того, як батьки влаштовують дітей у дитячі садки. Майже 20 % віддає дітей у столичні школи. У 16 % просили хабар. Майже 15 % залишити литину вдома з нянею чи родичами. Понад 4 % отримали відмову й дітей до дошкільного закладу не взяли. Опитано понад півтисячі респондентів.
“Не вистачає садків і шкіл для звичайних дітей, а по телевізору Попсуй буде розказувати про школу геніїв. Карплюк просто показав БПП і Батькіщвині, що саме з ним варто вести перемовини щодо сітки під президентську кампанію і віддати йому 95 округ для виборів в парламент. Так він може отримати недоторканість, а це шанс ункнути відповідальності за дерибани. Попсуй буде його наглядачем по Ірпеню, щоб бізнес Карплюка і далі процвітав, а в громади не залишалося зелених зон – а це пряма шкода здоров’ю виборців. Їй більше на телебаченні в поекту показуватися не треба, бо їй задаватимуть незручні питання, на які треба буде відповідати”, – наголошує Федорів.

Нагадаємо, Попсуй на захист мера Ірпеня приковувала себе наручниками до турнікету прокуратури Київськї області та влаштувала під прокуратурою танці. Після цього її обрали секретарем Ірпінської міської ради.

Громадський рух ЧЕСНО повідомляв, що попсуй жила кілка років за межею бідності, про що свідчила її декларація. При цьому вона купила Хонду за 30 000 грн.

Мешканці Ірпеня звинуватили Попсуй у недотриманні дипломатичного етикету під час прийому посла Кувейту в Ірпені.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539