Заборонені предмети потрапляють до Ірпінського виправного центру

0

Прокуратура провела перевірку Ірпінського виправного центру в селищі Коцюбинське.

“Недостатніми виявились заходи адміністрації установи щодо виявлення та перекриття шляхів надходження до виправного центру заборонених предметів”, – повідомляє прокуратура Київської області.

“Виявлено факти неналежного проведення із засудженими соціально-виховної, психологічної, профілактичної та наглядової роботи, а також випадки незаконного накладення на засуджених дисциплінарних стягнень”, – додають у прокуратурі.

Також під час перевірки виявлені порушення вимог протипожежного, санітарно-епідеміологічного законодавства та прав засуджених на безпечні й належні умови праці.

Нагадаємо, в березні 2017 року селищна голова Ольга Матюшина провела громадські слухання, під час яких громада висловилася проти перенесення СІЗО до селища Коцюбинське.

Заступник міністра юстиції Денис Чернишов повідомив, що Мін’юст розглядає інші варіанти для перенесення СІЗО.

Архітектору Ірпеня Миколі Копачу, який погодив містобудівні умови для побудови СІЗО в Коцюбинському, депутати Ірпінської міської ради, зокрема і депутати Нових облич, присвоїли звання почесного громадянина Ірпеня.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539