Київрада: Чому Марченко не вступив у КК Гусовського?

0

Винуватець розпаду фракції “Самопоміч” у Київраді Роман Марченко поки що не увійшов у створену його колегами депутатську групу “Київська команда” (КК). Про створення групи повідомив голова групи Сергій Гусовський на засіданні Київради 13 вересня, повідомляє “Українська правда”.

“Позафракційні депутати Київради VIII скликання… вирішили добровільно об’єднатись у депутатську групу “Київська команда” для спільної роботи у Київраді”, – заявив Гусовський.

До складу “Київської команди” увійшли 17 депутатів: Леонід Антонєнко, Ольга Балицька, Сергій Башлаков, Людмила Березницька, Костянтин Богатов, Максим Борозенець, Вадим Васильчук, Юрій Вахель, Сергій Гусовський, Юлія Лобан, Олег Макаров, Андрій Осадчук, Олексій Руденко, Ганна Сандалова, Андрій Таранов, Сергій Харчук та Наталія Шульга.

Залишилися осторонь депутатської групи Гусовського депутати Дмитро Стрижов і Наталія Манойленко, які мають намір відновити фракцію “Самопоміч” у Київраді, а також – Вадим Ноздря і Олеся Пинзеник.

Зауважимо, що Роман Марченко, який голосував за розпуск фракції, до групи поки що не ввійшов.

“Мені колеги пропонували вступити, але я для себе прийняв рішення, що спочатку розберуся з брехливими заявами “Самопомочі”, а потім прийму цю пропозицію”, – відповідає позафракційний депутат Київради Роман Марченко.

Нагадаємо, що фракцію “Самопоміч” у Київраді розпустили 18 депутатів із 22-х після внутрішньопартійного скандалу в “Самопомочі” через голосування за земельні ділянки для рідних і близьких однофракційця Романа Марченка.

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539