Невідомі в Ірпені розфарбували сніг – протест через Генплан

0

Вихідними невідомі розфарбували сніг в місті Ірпінь. Так містяни простестують через прийняття скандального генплану, який знищує зелені зони і дозволяє масштабний дерибан рекреаційної зони. Таку ініціативу протягнули партійці екс-мера Ірпеня Володимира Карплюка – голови партії “Нові обличчя” (НО).

“Нові обличчя – нахабні обличчя”, “Генплан від НО – ГО НО”, “Незнайко не знає про НО”, “Карплюк – ВОР”, “Карплюк – лептократ” – такі написи намалювали на снігу синьою та червоною фарбами. Фотофакти виклала в соцмережі місцева журналістка Михайлина Скорик. Частина написів – поблизу ірпінської мерії.

Мешканці Ірпеня називають це позитивним вандалізмом і наголошують, що за написи на снігу не карають. При цьому нарікають на нечищені дороги в Ірпені.

Нагадаємо, у Ірпені відбулися псевдослухання щодо генплану міста. Активісти виявили, що на сайті Ірпінської ради перед слуханнями виклали насправді генплан міста-порту Очаків, яке має вихід до Чорного моря. Після цього “95 квартал” висміяв це у своїй програмі “Чисто NEWS”, порадивши їхати на морський відпочинок до Ірпеня та не запливати за буйки.

Згодом журналісти з’ясували, що Карплюк несподівано перед слуханням отримав реєстрацію в Ірпені, хоча ще донедавна тут не був прописаний. Саме він і головував на псевдослуханнях при тому, що сам зрікся посади мера Ірпеня і головою на заході його, з слів ірпінців, ніхто не обирав.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539