Коцюбинські депутати “Нових облич” очолили осередки партії в столиці

0

Депутатка Коцюбинської селищної ради Катерина Ющенко-Корбут очолює Святошинський осередок партіїНові обличчя” у місті Києві.

Примітно, що сама депутатка, як і її колеги з “Нових облич”, пубулічно виступає категорично проти приєднання до Києва і виступала навіть за приєднання селища до Ірпеня. Але така риторика не завадила їй очолити столичний партосередок у Святошинському районі, до якого мали б приєднати Коцюбинське.

Як виявилося, Корбут-Ющенко, яка була депутаткою-злиднем, придала під час каденції квартиру в селищі за 10 000 грн.

Щодо Оболоні, то цей столичний осередок очолює депутат Коцюбинької селищної ради Анатолій Столяр (“Нові обличчя”). Він тут значиться як голова політдати.

Цей же Столяр розносив в Коцюбинському набори з бюджетної гречкою  часи коронавірсусу і заходивдо літніх людей без засобів захисту.

Столяр також фігурував у квартирних оборудках депутата Коцюбинської селищної ради Сергія Даніша.

Київський міський осередок партії “Нові обличчя” очолює колишній медіаконсультант Сандея Аделаджі та чинний медіаконсультант Володимира Карплюка, який програв його парламентську кампанію. – Петро Щербина.

Нагадаємо, депутати “Нових облич” разом з кількома самовисуванцями та депутатом Миколою Єременком після громадських слухань у селищі щодо приєднання Коцюбинського до Києва організували переворот влади. У наслідок якого обрану громадою  голову Ольгу Матюшину усунули з посади. Матюшина провела на вимогу громади слухання щодо приєднання до Києва і виступила проти дерибану радою Біличанського лісу. Єременко пізніе зазнався, що за голосування щодо знесення Матюшиної після громадських слухань очільник партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк запропнував йому 20 000$.

Двоє самопроголошених голів селища Микола Єременко та Сергій Даніш (“Нові обличчя”) і в Київраді, і в облдержадміністарції і в профільнмоу комітеті паламенту вистуапли проти приєднанн селища до Києва.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539