Аналіз кандидатів: за кого (НЕ) голосувати у Коцюбинському (порівняльна таблиця)

0

“Громада Приірпіння” на прохання виборців селища Коцюбинського створила таблицю з переліком всіх кандидатів до селищної ради та округів. За кілька тижнів до виборів кожен має розуміти, хто кандидується і за кого слід голосувати. Зеленим кольором ми відмітили тих кандидатів, яких ми практично одностайно вважаємо достойними того, щоб вони були обрані до Коцюбинської селищної ради.

Чорним кольором у списку кандидатів округу позначені ті прізвища, до яких у нас в принципі немає претензій або про цих кандидатів нам невідомо достатньо інформації, щоб зробити такі висновки. Червоним кольором ми відмітили тих кандидатів, які за жодних умов не можуть бути обрані до ради. Зокрема всі кандидати-представники забудовника “Атлант” та від партії “Нові обличчя” відмічені червоним кольором, оскільки партія кандидує в регіоні екс-регіоналів, депутатів-дерибанників та депутатів-прогульників.

Найбільшу загрозу для громади становлять депутати-забудовники. Зокрема до Ірпінської міської ради “Нові обличчя” у Ворзелі кандидують представника “Атланту” — Олександра Шубіна.

Саме “Атлант” розпочав в селищі наймасштабніше будівництво за практично одностайним погодженням з чинними депутатми Коцюбинської селищної ради та за протекції екс-регіонала Вадима Садовського.

Відповідно “Нові обличчя” йдуть для захисту бізнес-інтересів забудовників. Відтак інтереси громади будуть знівельовані. Саме тому перед виборами показово розпочали займатися благоустроєм.

Нагадаємо, що Громадський рух ЧЕСНО вважає “Нові обличчя” загрозою для Києва та області. Детальний аналіз розміщений на сайті ЧЕСНО.

Доволі значною є група кандидатів від УЖКГ “Біличі” й цілком ймовірно, що таким чином влада заводить своїх людей.

Пам’ятайте, що на вибори Ви маєте не просто прийти і зробити правильний вибір. Для того, щоб жертви, на які йдуть українці, не були марними, треба роздрукувати огляд свого округу і роздати його з роз’ясненнями людям свого та сусіднього будинку. Нагадаємо, що волонтери зробили аналіз округів і кандидатів на Коцюбинського голову, Ірпінську раду, Ірпінського голову та обласну раду.

Більше того, Ви маєте переконати сусідів взяти участь у виборах, оскільки може бути так, що 30 голосами підконтрольних владі людей, оберуть тих, хто буде працювати на міського голову Ірпеня Володимира Карплюка, який заделарував 67 квартир.

Нагадуємо, що огляд кандидатів до облради та Ірпінської ради, а також кандидатів на селищного голову Коцюбинського, ми вже зробили і просимо Вас так само поширити і цю інформацію. Сайт постійно під DDOS-атаками. Але ми тримаємо оборону в інтересах громади, нам допомагають ІТ-волонтери з Коцюбинського.

Для того, щоб одразу знайти свій округ рекомендуємо натиснути одночасно “ctrl” та “f” і ввести свою вулицю.

Округ № 1
вул. Артема, пров.Артема, 8 Березня, вул.Фрунзе, вул. Коцюбинського

Гамота Леся Валеріївна 11.10.1976 активний волонтер, допомагає продуктами у зону АТО, возить продукти у шпиталь. Організовує ярмарки підпрємців на базарі у селищі Коцюбинське. Освіта вища, позапартійна, директор ТОВ “Еміда Грант”, коцюбинчанка. Самовисування.

Шевчук Дмитро Валерійович 14.04.1987 — освіта вища, позапартійний. Інженер ДП “Антонов”.

Галінський Олександр Вікторович 17.05.1981 — середньо-технічна освіта, позапартійний, тимчасово не працює.

Лагода Андрій Миколайович 20.03.1979 — освіта середня технічна, член ПП “Нові обличчя”, фізична особа-підприємець. Займається ремонтом машин. Дуже слабка компетенція у справах місцевого самоврядування. На сесіях активісти його не бачили жодного разу. Як член партії “Нові обличчя”, яка кандидує забудовників та регіоналів, попадає до списку небезпечних для громади кандидатів.

Опанащук Віталій Степанович 29.05.1962 — колишній депутат Коцюбинської селищної ради протягом 3 скликань. За попередньої каденції отримав разом з іншими депутатами ділянку в Біличанському лісі. Стомалотог, має свою клінку в місті Києві.

Брага Андрій Іванович 11.08.1974 — освіта середня технічна, позапартійний, не працює.

Омельченко Олександр Сергійович 28.07.1962 — освіта вища, позапартійний. Головний інженер КП “БІМ-6”. Ймовірно причетний до “Атланту”. Проживає в місті Києві.

*************************

 
Округ № 2
вул. Шевченка, пров. Ворошилова 1, пров. Ворошилова 2
Максюк Михайло Миколайович 26.03.1989 — вища, позапартійний. Тимчасово не працює. Прописаний в місті Києві. СамовисуванецьПисанко Руслан Володимирович 03.03.1978 — освіта вища, член ПП “Нові обличчя”. Начальник Ірпінської філії дільниці Києво-Святошинського району ПАТ “Київоблгаз”.Бомба Петро Ярославович (11.07.1962) — чинний депутат Коцюбинської селищної ради. Входить до депутатської групи “Єдність”, яку очолює скандальновідомий депутат-отець Микола Ільницький. Бомба разом з Ільницьким лобіював у раді питання приватизації приміщення колишнього дитсадка, де зараз перебувають переселенці, які скаржаться на умови перебування і на те, що їх просто використовують для наживи. Підтримував, як практично всі депутати, питання побудови “Атланту” й не ставив забудовнику додаткових вимог. Бомба обіцяв виборцям, що під час голосування за приєднання до Ірпеня врахує їхню думку. Попри це він проголосував “за”.

Лютенко Олена Анатоліївна (30.06.1964) працівниця Коцюбинської селищної ради, по суті представляє команду екс-регіонала Вадима Садовського. Саме вона була присутня під час так званих громадських обговорень у цьому окрузі й де-факто говорила людям недостовірну інформацію про те, що селище самостійно інснувати не може і тому, на її думку, треба приєднуватися до Ірпеня. У той час, як, згідно з законом, об’єднання могло бути лише на добровільній основі і за погодження з громадою селища.

Марущак Володимир Миколайович 28.12.1953 — освіта вища, позапартійний, радник гендиректора ПРАТ “Атлант”. Місце продивання Київ. З високою ймовірністю йде для лобіювання інтересів забудовника- роботодавця в селищі.

Соловей Юрій Миколайович 07.05.1977 — освіта середньо-професійна, Начальник охорони “Білицький ДОК”, місце продивання Чернігів. Ймовірно, людина Садовського, оскільки працює на підприємстві його родини.

***************************

Округ № 3
вул. Бакала
Мороз Нікіта Ігорович 28.09.1990 — член БПП, освіта вища, фізична особа підприємець.Назарчук Павло Миколайович 11.03.1973 — освіта вища, директор ТОВ “ВП Прогрес”. Член ПП “Нові обличчя”.Харченко Євгенівна Валеріївна (25.10.1978) — депутатка Коцюбинської селищної ради, спершу подавала документи як кандидатка в депутати до Ірпінської ради від “Опозиційного блоку” (екс-регіонали). Згідно з офіційними даними, як чинна депутатка Коцюбинської ради Харченко стала прогульницею у раді.Фабрицький Сергій Анатолійович 29.09.1981 — освіта вища, позапартійний. Інженер-механік ПРАТ “Атлант”. Новоград-Волинський. Житомирська область. З високою ймовірністю йде для лобіювання інтересів забудовника- роботодавця в селищі.
***************************
Округ 4
Остовського, Горького, вулиця Чапаєва без будинку 5
Опанащук Павло Віталійович 01.09.1985 — лікар-стомалотог, освіта вища, позапартійний. Проживає в Коцюбинському – самовисування. Громада розцінює як нейтрального кандидата.Ясінєв Сергій Іванович(16.12.1963) — “Нові обличчя” чинний депутат Коцюбинської селищної ради. Голосував за рішення, які сприяли дерибану Біличанського лісу. Разом із синами незаконно влаштовував дискотеку поблизу озера, після чого залишалися для активістів та лісників гори сміття. Виборців переконував, що кандидувати більше не буде. Виступав проти публічної підзвітності депутатів.Хвостенко Олександр Вікторович 04.10.1971 — чинний депутат Коцюбинської селищної ради, який володіє декількома торговими точками в селищі.  Він голосував за дерибан Біличанського лісу, також має в лісі ділянку, оскільки був депутатом попереднього скликання.Рєпа Владислав Миколайович 05.03.1973 — директор “УкрТехБудІндустрія”. Місто проживання — Київ. За інформацією джерел, з високою ймовірністю член команди забудовника “Атланту”.
**************************
Округ № 5
Червоноармійська, Паризької комуни без буд. № 5 і провулок Паризької комуни
Домбровський Євен Ігорович (13.02.1986) — вища освіта, позапартійний. Головний економіст у банку. Учасник суботників. Євген Домбровський – син активіста Ігоря Домбровського, який захищає від дерибану Біличанський ліс, зелені зони Приірпіння та був комендантом майдану. Саме батько залучив сина до активної громадської роботи у громаді. Громада просить підтримати на цьому окрузі саме цього кандидата.Матвєєва Дарья Олексіївна 01.04.1993 — 22 роки. Освіта вища НМУ імені О.О.Богомольця і післядипломна освіта в академії, позапартійна, представник з медичних питань ТОВ “КРКА України”.Петрина Дмитро Віталійович 29.06.1991 — 24 роки, позапартійний, освіта вища, теконсультант ТОВ “Смарт-Солюшнз”.Прокопчук Тетяна Володимирівна 22.04.1985 — безробітна, член ПП “Нові обличчя”. Жодної активності від неї активісти не спостерігали протягом останніх років.Тимошенко Юлія Володимирівна 19.02.1983 — освіта вища, позапартійна, заступниця начальника департаменту з розвитку бізнесу ПАТ “Авант-Банк”. Проживає у Києво-Святошинському районі. С. Чайка. За інформацією джерел редакції, ймовірно людина, яка представляє інтереси “Атланту”
**************************
Округ № 6
Паризької комуни 5, Вокзальна, пров. Жовтневий

Черненко Олена Анатоліївна 09.01.1984 — освіта вища, вчений секретар музею Тараса Шевченка. Проживає в Коцюбинському БПП.

Шевчук Юлія Вікторовна 08.03.1974 — освіта вища, позапартійна, бугалтер ФОП “Гапонов”. Донька власника аптеки “Вікторія” та інших торгових точок.

Єременко Микола Олександрович (01.10.1982) — кандидується одночасно і на позицію депутата Ірпінської селищної ради від “Сили людей”. На попередніх виборах кандидувався на посаду селищного голови. Потім пішов на фронт.

Мотрончик Геннадій Петрович 17.11.1985 — головний інженер ПРАТ “Атлант”. Проживає у Броварах. Це єдиний округ, в якому може не бути кандидата від “Нових облич”, оскільки чинного депутата Коцюбинської селищної ради екс-регіонала Сергія Бєлова, який подав документи від Нових облич у цьому окрзі, спершу зняли з реєстрації, бо він одночасно подав документи і як кандидат до Ірпеня як представник “Опозиційного блоку”, до якого входять екс-регіонали. Апеляцію кандидат програв. Бєлов як депутат теж підтримував питання, що сприяли дерибану Біличанського лісу. За інформацією односельців наших фронтовиків екс-регіонал не підтримує.
***************************

Округ № 7
Лісова 20 та 20a
Зінчук Вадим Миколайович 09.02.1973 — освіта вища, викладач Природно-наукового ліцею 145 у м. Києві, проживає в Коцюбинському. Регулярно відвідував селищну раду щодо питань тарифів “Мастер-Енерго”. З 2010 року бере участь у захисті Біличанського лісу. Учасник суботнків. Позивається до Коцюбинської селищної ради, аби скасувати рішення по приєднанню до міста Ірпеня. БПП.Пилипчук Ніла Володимирівна 11.10.1975 — освіта вища, позапартійна, вчителька середньої школи № 18.Іванкевич Ігор Анатолійович 08.10.1974 — освіта середня, позапартійний, апартарник ПРАТ “ОФ “КРЕОМА-ФАРМ”.Узерчук Людмила Валеріївна 11.09.1976 — член ПП “Нові обличчя”, начальник планово-економісного відділу заводу Пластмас. Проживає у Коцюбинському. Разом із однопартійцями намагалася зірвати збори активістів на Лісовій.Масюк Ігор Васильович 13.08.1966 — прописаний у місті Києві, освіта вища, позапартійний, головний інженер УЖКГ “Біличі”. Самовисування. Оскільки це працівник комунального підприємства з високою ймовірністю був застосований адмінресурс і це може бути людина з команди екс-регіонала Вадима Садовського.
***************************
Самовисуванець
Округ № 8
вул. Меблева 8, вул. Чапаєва 5
Конюхов Віталій Генадійович 09.07.1977 — освіта вища, заступник начальника УЖКГ “Біличі”. (Буча)Ходаковська Марина Олександрівна 17.01.1977 — член ПП “Нові обличчя”, лікар-стомалолог, проживає в Ірпені. За інформацією джерел ірпінчанка, яка хоче представляти інтереси Коцюбинчан, у товариських стосунках із Анастасією Попсуй (змінила прізвище на Заблоцька) – заступницею Карплюка-67, що балотуєтсья до Ірпінської ради. На сесії селищної ради не з’являлася, щоб відстояти інтереси громади.Ковтач Олександр Панасович (09.10.1966) — чинний секретар Коцюбинської ради і екс-регіонал. Від Партії регіонів разом з селищним головою відхрестився лише після втечі Януковича з країни. Активний організатор дерибану Біличанського лісу. Під час АТО разом з депутатом Євстєфєєвим хотів протягнути через облраду питання дерибан лісу і для святкування цієї афери був замовлений теплохід. Ковтач цинічно одягнув офіцерську форму для мітингу депутатів. На фронт офіцер не пішов. Вирішив воювати за земельні ділянки на Київщині. Голосував попри волю громади і без належним обговорень за приєднання селища Коцюбинське до Ірпеня. Сам, за словами коцюбинчан, виїхав із селища і живе тепер в Бучі. Слова наших джерел підтвердила офіційна інформація надана Ковтачем до ЦВК. Відповідно інтереси громади він практично не захищатиме, тим більше, що голосував за забудову “Атланту” в селищі і не ставив жодних питань щодо розбудови інфраструктури селища.Заєць Олексій Васильович 29.05.1986 — позапартійний, вища освіта, виконавець робіт у ПРАТ “Атлант”. Зареєстрований у місті Нетішин Хмельницької області.
***************************
Округ № 9
вул. Меблева 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, вул. Лісова (приватний сектор)
Зінкевич Олексій Петрович (04.07.1975) — директор УЖКГ “Біличі”. Призначений на цю посаду депутатами Коцюбинської селищної ради цього скликання. Проживає за адресою Лісова 20а.Мікадзе Олександр Георгійович 12.06.1955 — освіта середня технічна, помічник директора ПП “Клевер”, займається торгівлею.Бабак Деніс Сергійович 07.09.1980 — середня спеціальна освіта, “Нові обличчя”, майстер з налаштування котельного обладнання “Теплокомунсервісу”.Ларченко Олексій Константинович 13.06.1982 — Директор “Грант-Бутон”, проживає на Борщагівці. Згідно з інформацією джерел редакції, це людина “Атланту”.
******************************
Округ № 10
вул. Меблева 9 та 10
Гаєвський Сергій Миколайович 28.02.1968позапартійний, освіта вища. Афганець. Його підтримує громада та Партія захичників відтчизни. Підприємець.Антошин Мергій Валерійович 15.11.1985 — комерційний директор ТОВ “НЕТ-Експерт”. Позапартійний, освіта вища. Самовисування.Хоптинська Тетяна Сергіївна 08.09.1977 — освіта середня спеціальна, ПП “Нові обличчя”, підприємець.Кулік Леонід Олексійович 24.02.1980 — освіта середня спеціальна, покрівельник 4 розряду УЖКГ “Біличі”. Самовисування. Проживає в гуртожитку. Оскільки він рядовий працівник комунальної стурктури, то з високою ймовірністю на нього може чинитися тиск.
**************************
Округ 11
Меблева 11, 11а, 11б
Куцан Олександра Валеріївна (26.07.1978)мешканка будинку Меблева 11-б. Щойно переїхала з Пономарьова 6о одразу почала займатися блогоустроєм теритоії: проводити толоки, фарбувати майданчик, встановлювати урни, тощо. При цьому не збиралася йти у депутати, а хотіла просто продовжувати свою діяльність як громадський активіст. Її сусідка Ірина Федорів, яка зараз допомагає Громадському руху ЧЕСНО моніторити кандидатів через конфлікт інтересів не може знову балотуватися в депутати. Відповідно Куцан погодилася піти в депутати Коцюбинської селищної ради і працювати на громаду. Куцан – менеджер з персоналу. позапартійна, ФОП “Жиленко О.І.”. Проживає в Коцюбинському на вул. Меблевій 11б.Базилівський Сергій Миколайович 19.10.1984 — член ПП “Нові обличчя”. ЧП “Базилівський”.Позняк Владислав Любомирович 25.01.1976 — освіта вища, провідний фахівець Дипломатичної академії України. Самовисування. Реєстрація – місто Чернівці.Бондаренко Ольга Йосипівна 20.06.1958 — позапартійна, освіта вища, Начальник благоустрою УЖКГ “Біличі”.
**************************
Округ № 12
вул. Доківська 4, 6, 7, 7а, 8, 13, 15 вул. Залізнична
Матенчук Андрій Васильович 13.08.1974 освіта вища, проректор з адміністративно-господарської роботи Київського коорперативного інституту бізнесу та права. Проживає на Доківській.Лесик Василь Іванович 18.01.1956 — тимчасово не працює, позапартійний, освіта вища.Мамончук Сергій Ігорович 19.07.1982 — “Нові обличчя”. Начальник складу НВФ “Порт”.Євстєфєєв Владислав Миколайович 20.09.1970 — чинний депутат Коцюбинської селищної ради, який кандидується від “Батьківщини” до Ірпінської міської ради. Партія кандидує цього політика попри те, що самі ж партійці визнали Євстифєєва дерибанником Біличанського лісу і погодилися, що його не можна кандидувати до ради. За словами прокурора в Євстєфєєва у власності перебувало майже 100 ділянок лісу. Євстифєєв в раді також лобіює інтереси “Атланту”. По цьому округу висувався також Шубін Олександр Борисович (25.12.1966) — представник забудовника “Атланта”. Вони придбали у родини селищного голови екс-регіонала Вадима Садовського частину ДОКу і з високою ймовірністю за домовленістю з Садовським почали будівництво без зміни цільового призначення. Депутати ради повірили у те, що “Атлант” подарує селищу садок на 250 місць і, окрім цього, заплатить пайову участь, майже одноголосно (депутатка Федорів утрималась) проголосували за те, щоб надати дозвіл Садовському на підписання договору із забудовником. На одній із останніх сесій селищної ради, коли вже кілька будинків зведені майже до кінця, Шубін повідомив, що ніяких “подарунків” від забудовника селище чекати не може. За рахунок пайової участі, яка мала бути сплачена у будь-якому випадку, Шубін пропонував дитсадок, кількість місць в якому зменшилася до 150. Громада Приірпіння вважає неприпустимим кандидування в депутати забудовників, оскільки вони будуть пильнувати свій інтерес і нівелювати інтерес громади, яка потребує розвитку інфраструктури.
****************************
Самовисуванец, написав заяву про зняття своєї канддатури. Пішов у депутати Ірпінської ради від Нових облич у Ворзелі.
Округ 13
вул. Доківська, 17, 19, 21, 23, 11, 29, 31, 39
Столяр Генадій Володимирович 05.07.1969 — позапартійний, водій швидкої меддопомоги, учасник АТО. Доброволець. Громада просить мешканців селища підтрииати цього кандидата.Шукатко Людмила Володимирівна 22.08.1968 — позапартійна, освіта вища, завідувач каси ПАТ “Радикал БАНК”. Самовисування. Громада Приірпіння про таку “активістку” ніколи не чула.Ющенко-Кобут Катерина Юріївна 12.07.1983 — “Нові обличчя“працювала з екс-регіоналом Юрієм Цікаленком, який є депутатом Київської облради, де потрапив, згідно з моніторингом ЧЕСНО у кандидати на відкликання за кількістю прогулів, та за інформацією ЗМІ причетний до кримінального середовища. Згодом перейшла до лав Нових облич. У Коцюбинській селищній раді підтримувала приєднання селища до Ірпеня попри те, що не було організовано належних обговорень з громадою, що говорить про те, що кандидатка буде лобіювати інтереси партійного керівництва на шкоду інтересам громади і дотриманню українського законодавства.Черніков Сергій Іванович 04.04.1965 — безробітний депутат Коцюбинської селищної ради і дерибанник Біличанського лісу. Один з головних лобістів монополіста теплопостачальника “Мастер-Енерго”, який сам має автономне опалення. Голосував за приєднання Коцюбинського до Ірпеня без належних громадських обговорень.Боримський Віктор Сергійович 17.04.1958 — депутат Коцюбинської селищної ради, який кілька разів публічно обіцяв не балотуватися. Його сестра – дружина селищного екс-регіонала Вадима Садовського. Саме його сину Садовський дав в односторонньому порядку приватизувати кімнату в гуртожитку. Боримський — дерибанник Біличанського лісу. Голосував за приєднання Коцюбинського до Ірпеня без належних громадських обговорень.
***************************
 
Округ № 14
вул. Доківська, 25, 27, вул. Паркова, пров. Парковий, в/м 136
Муквич Сергій Петрович14.08.1982 учасник АТО. Парцює на “Пластмодерні”. Мещкає в Коцюбинському. Громада просить підтримати цього кандидата. Він допомагає відстоювати інтереси громади.Авраменко Валентина Вікторівна 07.08.1970 — директор ФОП “Авраменко” — домашня аптека. Волонтер.Тимчук Євган Петрович 20.08.1990 — член ПП “Нові обличчя”, освіта вища, безробітний.Осіпов Сергій Воолодимирович 13.11.1978 — зять селищного голови екс-регіонала Вадима Садовського, якому на одній із останніх сесій виділили землю під паркінг. Осіпов ніколи не приходив на сесії ради упродовж 5 років її роботи і з’явився лише тоді, коли розглядали питання, що стосувалося безпосередньо його. Громада Приірпіння вважає неприпустимим кандидування політиків, у яких є конфлікт інтересів. Осіпов балотувався також до Ірпінської міської ради від партії “УКРОП”, але в останній момент знявся з виборів до Ірпінської міської ради, але кандидується по Коцюбинському. Дружина Осіпова отримала ділянку в лісі.Юрченко Леонід Васильович 24.03.1960 — заступник головного інженеру, головний мезанік ПРАТ “Атланту”. Самовисування. Мешкає в м. Київ.
***************************
Округ № 15
Доківська 9
Холод Віталій Вікторович 17.11.1984 вища технічна освіта, ТОВ “Ремторг Експерт” — ремонт апаратури. Проживає в Коцюбинському. Громадський діяч. Громада Прірпіння рекомендує підтримати цього кандидата. Він єдиний достойний на цьому окрузі.Міщенко Сергій Іванович 16.04.1975 — освіта загальна середня, член ПП “Нові обличчя”. Директор ТОВ “Арена дверей”.Климець Ольга Анатоліївна 19.09.1971 — освіта вища, комерційний директору “Атлант”. Проживає в Києві.Горобенко Ірина Миколаївна 12.03.1992 — 23 роки. Працює у МПП “Рада”, яке курує екс-регіоналка Наталія Семко, що балотуєтсья від Нових облич до облради.
***************************
Округ № 16
вул. Доківська 26
Форостовський Євген Анатолійович 08.06.1987 вища освіта, приватний підприємець — інтернет магазин, проживає в Коцюбинському. Займався стерилізацією собак. Ініціював та орагнізував встановлення нових поштових ящиків у одному з будинків. Входив протягом року до сладу ОСББ одного з будинків селища. Громада просить підтримати цього кандидата. БПП.Луба Олександр Вячеславович 29.07.1981 — освіта середня технічна, приватний підприємець.Столяр Анатолій Анатолійович 30.10.1995 — 20 років. Безробітний. Член ПП “Нові обличчя”. Освіта середня.Садовський Дмитро Іванович 18.12.1970 — брат екс-регіонала селищного голови Вадима Садовського. Проживає, як виявилося у гуртожитку, на Доківській 25. Саме тут він разом із дитиною завдяки брату Садовському приватизував кімнати, про які писали активісти. Це в той час, коли брат насправді проживає у Шпитьках у розкішному маєтку. У селищі переконують, що у гуртожитку Садовських не бачили. Садовський Дмитро — директор ТОВ “Білицький ДОК”, частину землі якого надали Атланту під багатоповерхову забудову, яку лобіює Садовський. Жодних громадских обговорено не було.Храмченко Роман Романович 23.08.1986 — менеджер з розвитку ринків збуту ОО “Промкомплект”. Донецька область. За інформацією джерел, з високою ймовірністю людина “Атланту”.
***************************
Округ № 17
Пономарьова 2а, 2в, 2/1 (Пробачте, альтернативи немає).
Вальчик Сергій Миколайович 21.01.1983 — заступник головного інженеру «Атланту». Бровари.Янович Вадим Павлович 08.09.1973 — член ПП «Нові обличчя». Товариство “Пласт Меблі”. Коцюбинське.
****************************
Округ № 18
Пономарьова 2, 2б, 6, 2/2.
Коломієць Наталія Миколаївна 18.02.1978 —  мешканка вул. Пономарьова. Освіта вища. Допомагає активістам з позовом щодо скасування рішення про приєднання до Ірпеня, формує ОСББ у своєму будинку, надає юридичну підтримку як волонтер громадському активу. Просимо підтримати.Бакало Оксана Василівна 21.01.1975 — позапартійна, освіта вища, лікар- стоматолог. Зареєстрована в Коростені.Байда Богдан Максимович 15.02.1996 – 19 років. Збиральник на заводі “Антонов”.Рожанський Ігор Вячеславович 07.12.1975 — екс-регіонал, “Нові обличчя”, чинний депутат Коцюбинської селищної ради, підтримував дерибан Біличанського лісу і не виступав проти примусового приєднання Коцюбинського до Ірпеня. Є торгові точки та СТО біля переїзду.Шевчук Максим Петрович — освіта середня. Заступник директора «Сакрагрант». За інформацією джерела редакції-майданівця, Шевчук був учасником антимайдану.

Трестер Юлія Олександрівна 1978 рік, член партії «Спільна дія», освіта вища, помічнк-консультант НДУ, аспірант Національної академії держуправління при Президентові України. Місце проживання Чайка Києво-Святошинського району. За інформацією джерел редакції, це людина забудовника «Атланту». Балотувалася у 2014 році в народні депутати на Харківщині. Посіла останнє місце. Ймовірно, техкандидат.
****************************

Округ № 19
Пономарьова 6/1, 6а
Шевчук Людмила Олександрівна 06.08.1961 — позапартійна, освіта вища. Начальник ВТК «Екмі-Меблі». Активістка, займається благоустроєм свого будинку. Громада просить підтримати своїх цю кандидатку.Андрійчук Ірина Петрівна 02.09.1979 — позапартійна, безробітна, освіта вища.Шкловець Ольга Миколаївна 08.08.1962 — освіта середня, прибиральниця, член ПП «Нові обличчя».Солдатенко Ігор Григорович 15.09.1972 — освіта вища, заступник гендиректора “Атланту”. Проживає в Броварах.
****************************
Округ № 20
вул. Пономарьова 6/2
Бажинов Володимир Володимирович 18.08.1980 — позапартійний, освіта вища, начальник відділу інформаційних систем ТОВ «Юнайпед-Алко». Зареєстрований в Харкові.Баранчук Віктор Андрійович 04.04.1960 — позапартійний, освіта вища, начальник дільниці «Атланту», самовисування.Багінська Галина Миколаївна 15.02.1950 — ПП «Нові обличчя». Пенсіонерка.Степаненко Антоніна Петрівна 09.04.1972 У 2010 році балотувалася як член партії “Батьківщина”. У Коцюбинській селищній раді вона доєдналася до депутатської групи “Спільна мета”, до якої увійшли майже всі депутати ради, в тому числі й регіонали. Очолив групу дерибанник Біличанського лісу Владислав Євстифєєв. Депутатка Степаненко — фігурантка антикорупційного розслідування щодо Біличанського лісу. У поіменному голосуванні виступила проти підтримки протестів прокурора, який вимагав скасувати рішення про дерибан Біличанського лісу для кооперативів. До голосування за приєднання до Ірпеня була публічно проти такої ініціативи. Після приїзду міського голови Ірпеня Володимира Карплюка на таємній сесії була з-поміж тих депутатів, які проголосували одноголосно “за” проти волі громади і без обговорень.
****************************
Округ № 21
вул. Пономарьова 6/3
Хомич Богдан Юрійович 13.01.1989 — учасник АТО, позапартійний, студент Інституту, допомагає активістам. Колумніст “Громади Приірпіння” Громада просить підтримати АТОвця активіста.Малишко Любов Сільвестрівна 21.04.1963 — екс-депутатка Коцюбинської селищної ради, дербанниця Біличанського лісу, яка на зборах сказала, що треба дати відрізати громаді два пальці, але три тоді лишиться. Кандидується від УКРОПу.Главацька Юлія Олександрівна 09.07.1985 — чинна депутатка Коцюбинскьої селищної ради, яка підтримувала без належних обговорень приєднання селища до Ірпеня, підтримувала дерибанні рішення Коцюбинської селищної ради. “Нові обличчя”, депутат від Пономарьова 6а. Під час війни громади за тарифи з “Мастер-Енерго”, активної позиції не займала.Бондаренко Євгеній Васильович 11.01.1987 — позапартійний, майстер дільниці «Атлант».
***************************
Округ № 22
вул. Пономарьова 1, 1/5, 3а, 4, 5, 7, 8, 9, 9а, 11, 16, 17, 17а
Бойко Орина Сергіївна 14.06.1981 — заступник гендиректора “Енергопромтранс”. Проживає в селищі Коцюбинске. Має вищу юридичну освіту, яка безкоштовно допомагає відсудити квартири мешканцям ЖК «Коцюбинське». Допомагає активістам під час слухань щодо Біличанського лісу. Радикальна партія.Рябовол Юлія Володимирівна 13.04.1978 — член «Нових облич», директор ТОВ «ТВП «Атлант».Посмітюк Андрій Васильович 1962 року народження. Освіта вища, заступник Гендиректора «Атлант».Ільницький Микола Тадейович 13.09.1977 — скандальновідомий депутат Коцюбинської селищної ради, який не проживає у селищі. Він є священиком УПЦ КП, який за останні 10 років так і не спромігся добудувати церкву своїй релігійній громаді. У той же час під прикриттям переселенців Ільницький намагається приватизувати приміщення дитсячого садка на Меблевій. Журналістські розслідування показали, що в Інтернеті є низка оголошень, де вказаний телефон Ільницького як організатора сектанських семінарів. Також стало відомо, що гуманітарна допомога продається і колишнє приміщення дитячого садка використовувалось як склад для гуманітарки та готель. Ільницький неправомірно хотів обгородити територію колишнього дитячого садка парканом і запрошував проти коцюбинчан псевдосамооборону. Попри те, що депутат сам мешкає у Києві, він голосував за приєднання Коцюбинського до Ірпеня. Попри звернення до Філарета та низку викривальних журналістських матеріалів, Ільницький не лише залишається при своєму сані, але й кандидується знову.Настенко Ганна Миколаївна 15.11.1951 — депутатка Коцюбинської селищної ради, дерибанниця Біличанського лісу. Прізвище Настенко звучало на сесії щодо  подовження оренди земельної ділянки.  Голосувала за приєднання до Ірпеня без належного обговорення з громадою.

Наумова Тетяна Володимирівна 26.07.1962 — вчитель української мови, завідувачка кафедри політології права інституту Драгоманова. Незрозумілим чином кандидатка опинилася у списку ДВК від «Опозиційного блоку», до якого входять екс-регіонали.
****************************

Округ № 23
вул. Пономарьова 18, 18а
Гуменюк-Торган Олена Олександрівна 28.03.1972 — дружина загиблого комбата Гуменюка. Після смерті чоловіка їздить у зону АТО, волонтер. Військовослужбова. Активіст громади, одна з позивачів, що оскаржує рішення селищної ради стосовно приєднання селища Коцюбинське до Ірпеня, яке прийняли без належних обговорень.Кузіна Марина Олексіївна 03.12.1966 — зареєстрована у Бучі. Профтехосвіта. Член Радикальної партії Ляшка.Прийомова Алла Леонідівна 18.12.1979 — член ПП «Нові обличчя», освіта середня. Безробітна.Салівонов Ярослав Миколайович 06.08.1954 — чинний депутат Коцюбинської селищної ради. Підтримував голосування за забудову селища “Атлантом” без висування належно закріплених вимог для забудовника. Також голосував за рішення, що сприяли дерибану Біличанського лісу. Агітував на виборах міського голову у 2014 році за екс-регіонала Ігоря Борзила.
Округ № 24
вул. Пономарьова 24
Муквіч Ева Миколаївна 28.12.1984 — позапартійна, освіта вища, перебуває у декретній відпустці і волонтерить. Дружина АТОвця. Громада Приірпіння просить підтримати цю кандидатку як депутата цього округу.Кузін Ігор Володимирович 12.12.1969 — Радикальна партія. Освіта середня спеціальна. Водій АТП «Фаворит».Мунчак Сергій Володимирович 23.01.1979 – випускник податкової академії, ректором якої був екс-регіонал Петро Мельник, “Нові обличчя”, Начальник управління банківського стахування ПРАТ «СУ УПСК».Дзюба Євген Васильович – 1939 року народження. Голосував за дерибан Біличанського лісу, підтримував забудову селища «Атлантом». Один з тих депутатів, що активно протестував щодо переіменування вулиць на честь загиблих АТОвців. Підтримував приєднання селища до Ірпеня без належних обговорень з громадою. У дворі обіцяв виборцям, що не голосуватиме.Чеснокова Ніна Миколаївна 17.02.1955 — кандидатка від «Опозиційного блоку», до якого входять екс-регіонали. Освіта проф.технічна.

Пінчук Анатолій Ленидович 25.02.1973 — позапартійний освіта вища, начальник служби експлуатації житлового фонду УЖКГ «Біличі». Самовисування.

Головня Віталій Олександрович 21.03.1981 — позапартійний, освіта вища, радник голови ТОВ «Епіцентр», яким володіє Галина Герега — представниця команди Черновецького.

Кабан Марина Сергіївна 31.05.1983 — двірничка УЖКГ “Біличі”. Може піддаватись впливу з боку влади, яка використовує таких працівників як адмінресурс.
****************************

Округ № 25
вул. Пономарьова 28
Пилипенко Наталка Михайлівна 1972 року народження. Заступник директора ТОВ «Хліб Біличі». Коцюбинчанка.Янусь Ірина Миколаївна 20.04.1980 — середня спеціальна освіта. Безробітна. Мешкає в селищі.Зазека Олександр Петрович 25.08.1986 — позапартійний освіта вища, підприємець. Мешкає у селищі.Повзик Олег Олегович 16.10.1978 — позапартцний, освіта вища, керуючий справами «гірничо-видобувний та каменеобробний комбінат Біличя» – Гранітка. Підприємство банкрут, яке має чимало заборгованість перед бюджетом. Ольга Матюшина допомагала відсуджувати для незаконно звільнених працівників невиплачену зарплату на громадських засадах. Дід Повзика, який довів підприємство до такого стану, кандидується до Ірпінської міської ради від «УКРОПу».Вичалівська Олена Василівна 18.01.1981 — член ПП «Нові обличчя». Освіта вища.
**************************
Округ № 26
вул. Пономарьова, 24 (в/ч А3796), 24а, 24б, 25, 26, 26/1, 26/2(Перепрошуємо, на окрузі нема жодного достойного кандидата).
Анісімов Віктор Вікторович 29.07.1977 — позапартійний, злився з командою Нових облич і владою екс-регіоналів. Виступає за затвердження злочинного зонінгу, яким передбачено подерибанити і забудувати ліс. Помічник командира частини, начальник відділу матеріально-технічної допомоги. Коцюбинське. Самовисування.Захаров Сергій Леонідович 23.03.1971 — член КП «Нові обличчя», до цього, за інформацією джерел, був в УДАРі. Освіта вища. Тимчасово не працює.Каган Вадим Владиславович 19.07.1941 — представник забудовника “Атланта”. Пенсіонер-забудовник, який не може полишити мрію свого життя – забудувати все. «Атлант» придбав у родини селищного голови екс-регіонала Вадима Садовського частину ДОКу і з високою ймовірністю за домовленістю з Садовським почали будівництво без зміни цільового призначення. Депутати ради повірили у те, що “Атлант” подарує селищу садок на 250 місць і окрім цього, заплатить пайову участь, майже одноголосно (депутатка Федорів утрималась) проголосували за те, щоб надати дозвіл Садовському на підписання договору із забудовником. На одній із останніх сесій селищної ради, коли вже кілька будинків зведені майже до кінця, представник “Атланту”, Шубін, який кандидується в Коцюбинському, повідомив, що ніяких “подарунків” від забудовника селище чекати не може. За рахунок пайової участі, яка мала бути сплачена у будь-якому випадку, Шубін пропонував дитсадок, кількість місць в якому зменшилася до 150 і не відомо скільки місць залишиться до кінця будівництва. Громада Приірпіння вважає неприпустимим кандидування в депутати забудовників, оскільки вони будуть пильнувати свій інтерес і нівелювати інтерес громади, яка потребує розвитку інфраструктури.Заєць Марина Миколаївна 19.11.1970 — представниця “Опозиційного блоку”, до якого взодять екс-регіонали. Громада Приірпіння вважає неприйнятним обрання предстанвиків таких партій до місцевого самоврядування. Освіта профтехнічна. Працює у Київському квартирному експлуатаційному управлінні.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539