Суд над Прилипком затягують: загубилися документи

0

Ірпінський суд переніс засідання у справі Гостомельського селищного голови екс-регіонала Юрія Прилипка.  Про це “Громаді Приірпіння” повідомив потерпілий киянин Олег Кошелєв.

“Сьогоднішнє засідання перенесли у звязку з тим, що в документах справи під час засідання судді не виявили документів. Зокрема, в матеріалах справи був відсутній цивільний позов до відповідача Юрія Прилипка. Мій адвокат вважає, що справу умисно затягують”, – розповідає Кошелєв.

Перенесення засідань відбувається не вперше. Розгляд справи по суті мав розпочатися ще в червні, після того як до суду був направлений прокуратурою обвинувальний акт.

Як повідомляла раніше “Громада Приірпіння”, Прилипка судять за шахрайство.

Нагадаємо, Прилипко пообіцяв Кошелєву придбати та оформити на нього право власності на земельні ділянки в адміністративних межах Гостомельської селищної ради за ціною по 500 доларів США за 0,01 га.

У подальшому, потерпілий, з метою отримання земельних ділянок, передав посадовцю кошти у сумі 148 тисяч доларів США (згідно офіційного курсу НБУ станом на 13.12.2006 – це 747 400 гривень).

Втім, вже після отримання коштів від громадянина, Прилипко жодних дій щодо придбання та оформлення права власності на земельні ділянки не провів, а коштами розпорядився на власний розсуд.

Результат пошуку зображень за запитом "Юрій прилипко site:kotsubynske.com.ua"

На судове засідання Прилипко з’явився в супроводі адвоката Ігоря Козака, який є депутатом Бучанської ради від партії “Батьківщина”, який, згідно з моніторингом руху ЧЕСНО, є прогульником Бучанської міської ради. ЛІНК

Нагадаємо, Прилипко під час втечі Януковича з країни переховував його автівки у себе на складах. Після виборів він став селищним головою Гостомеля.

links (2)

Ключові позиції в комісіях ради розподілили між родичами Прилипка та за кумівським принципом.

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539