Кум депутатки Дудник влаштував сміттєзвалище

4

Активісти натрапили на сміттєзвалище в центрі Гостомеля. Його обсяги складають більше 1 га.

Розташоване воно на сільськогосподарських землях колишнього радгоспу “Бучанського”, який захопили рейдери.

Сюди вивозять будівельне та побутове сміття. Поряд зі звалищем знаходиться котлован, де Гостомельський голова Юрій Прилипко обіцяв побудувати дитячий садок. Землю з котловану, який викопали під садочок, також вивезли на ділянку Осецького.

“На цій території раніше знаходилися корівники та загони для тварин. Після захоплення СТОВ “Бучанського” рейдерами, ця територія приводиться в занепад. Проте, до недавнього часу тут такого звалища не було. Воно з’явилося після того як власником цієї землі став кум Надії Дудник член виконкому Гостомельської ради Максим Осецький“, – розповідає депутат Гостомельської ради Юрій Марчук.

“Згідно незаконного Генплану Гостомеля, який громада оскаржує в суді, на цій землі вони планують будівництво складів. Саме цей бізнес дає прибуток в селищі Гостомельському голові Юрію Прилипку“, – додає Марчук.

Земельна ділянка, площею 7 га, на яку звозять сміття, належить Максиму Осецькому з вересня 2017 року.

Як відомо, Осецький не остання людина в оточенні Прилипка. Саме на нього Прилипко свого часу оформлював житлові кооперативи в селищі. Це стало відомо з документів, які Осецький разом з Сергієм Чемерисом загубили на майдані під час Революції Гідності.

spysok

Осецький став засновником садового товариства “Яблуневий цвіт”. Разом з ним в засновниках числиться юристка СТОВ “Бучанського”, яка співпрацює з Прилипком, Лариса Павлюк.

До слова, статут посвідчував нотаріус В. В. Прилипко.

notarius

Дружину Прилипка звати саме Валентина Василівна, вона працює приватним нотаріусом, а її офіс розташований навпроти Гостомельської селищної ради.

Окрім цього, Осецький значиться директором Обслуговуючого житло-будівельного кооперативу “Гостомельське паркове господарство”, співзасновником якого також виступає киянка Лариса Павлюк.

Але це не всі підприємства, які є в арсеналі Осецього. Виявляється, він співзасновник та директор ТОВ “Мелвінс Прайм”.

За інформацією джерел в Гостомельській раді, ТОВ “Мелвінс Прайм” – це склади, де Прилипко переховував автопарк Януковича.

Осецький працевлаштував обох дочок Прилипка. Надія Дудникменеджер по персоналу, а Ольга Прилипкозаступник директора, про що свідчать їхні декларації.

Основний вид діяльності товариства – наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Також ТОВ “Мелвінс прайм” займається будівництвом житлових і нежитлових будівель.

Саме це Осецький позичив Прилипку 15 млн грн.

Примітно, що на довиборах до Гостомельської ради у 2013 році, на яких замість брата В’ячеслава Прилипка в раду зайшла Надія Дудник, Осецький представляв її інтереси й поводився , зі слів очевидців, досить нахабно.

На фото Надія Дудник та Максим Осецький розмовляють.

За інформацією сусідів Осецького, великого багатства у самого Осецького вони не помічали і вважають його підставною людиною Прилипка, на якого той оформлює свої землі й підприємства.

“Осецький їздить на старій китайській машині, не думаю, що він багато заробляє. Будинок, в якому він живе, звичайний, отриманий його родичами як службове житло. На мільйонера він не схожий. Швидше за все Прилипко дає йому якісь копійки, щоб той мовчав і тримає його на короткому повідку. В основному він сидить у Славіка Прилипка на складах біля Горенки, де переховували автопарк Януковича. Він там реально працює завгоспом”, – розповідає мешкнець Гостомеля Юрій.

4 коментарі

  1. ВЛАД 21 Листопада 2017 at 01:53

    Осецкий этот “писяющий карлик с головой критина”шнырь да и только,а точнее “фунт”,он же терпила на которого навешали всякой всячины.Проглотил пёс три рубля и сидит сопит в две дырочки.Он конечно делает деловой вид,а само собой чмо,которых пруд пруди.Бывший”мусорёнок”,а теперь шестёрка(принеси-занеси)на зарплате у Гостомельского беса,да и не только он,Прилипко любит обложится бывшими “мусорами”,либо “мусоробандитами” такими как Черинский Виталька (уже гремит весь регион про “стукача Витальку”после стрельбы в Зима баре,позже выложим бумагу о его сотрудничестве с органами),например сейчас Прилипко хочет совместно с Черинским комунальную варту ставить в посёлке,чтобы ещё пожрать бюджетных денег.То они “авторитеты”,то они охранники,то они стукачи сбушные,короче говоря жалкое подобие клоунов.Смешно смотреть на этих лохов корчаших из себя “что-то важное” за проданные в Гостомеле участки.

  2. Толiк 22 Листопада 2017 at 02:45

    Правду пишете.Так так воно i e.Осецький цей поц в барсi працював,Руслан з вусами завхоз на складах Прилипка теж мiльтоном був.Кiча дак той я i не тiльки я знаю п’яних в Гостомел i гаïшникам здавав.Прилипко сам на всi служби працюе так i облажився такимиж.Нормальних з ним рiдко побачиш.Про Черинського не знаю шо вi н мент чи стукач але купляв у нього рибу,роки три чи чотири рибою торгував п’яний у Луб’янцi,писали ранiше шо вiн авторитет дак якiй в iн авторитет.Барига.

  3. Арсен 23 Листопада 2017 at 00:54

    Вони там зовсiм зглузду з’ïхали цi бидлохами.Шо вони там приймають,шо вони з селом роблять??Надя ця точно наркоманка,чаï постiйно ганяe та вигляд не здоровий мае,грошi роблять свое.То ходило таке чмо в соплях,замориш хлопчик-дiвчинка,а зараз бiгае решало йоханий бабай i своïх кумiв тягае по сiльрадi.
    Шо з селом роблять хами нечестивi разом з кумами та батьком своïм недоразвиненим.А виннi самi люди шо вибрали це падло.Поставили це чудо,тепер знiмайте бо зовсiм без нiчого оставить село,цеж хапуга всiм вiдома.Вече збирайте i знiмайте це лайно зiвсiма його бл….и.

  4. Арсен 24 Листопада 2017 at 07:55

    Силою громади та бiльшистю чесних депутатiв-не дали жлобам:Прилипко,наркоманцi Дудник,лярвi Черинськiй та лягавому Черинському “псевдо варту” поставить за бюджетний кошт.Урррраааа!!!!Сосiть Чупа-Чупса чорти!!!!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539