Федорук обіцяє над(під)земний перехід і звукоізоляційний паркан уздовж залізничної колії

0

У понеділок 7 травня у мережі Фейсбук з’явилося звернення двох мешканців Ворзеля до Ворзельського селищного голови Лариси Федорук та депутатського корпусу, датоване 6 травня.

А вже наступного дня  – 8 травня о 09:00 Федорук вирішила зібрати якусь там нараду з цього приводу.

Що ж у цьому зверненні такого важливого, що Федорук так надзвичайно оперативно відреагувала? Адже ще минулого року було зібрано 1500 підписів за відновлення статусу Ворзеля-курорта, а Федорук всеодно ігнорує, хоча це було її основним передвиборчим гаслом.

У зверненні фігурує інформація, що у зв’язку з будівництвом нової платформи “старенькі бабусі та мами з дітьми муситимуть долати чималу відстань, обходячи платформу”.

Достовірність цього твердження відразу викликала обгрунтовані підозри у критично мислячих мешканців Ворзеля.

Все стало на свої місця, коли з’явилась інформація про оперативну реакцію Федорук.

Останнім часом мешканці Ворзеля пересвідчилися у надзвичайно низькій ефективності Федорук на посаді селищного голови. Вона неспроможна надати інформацію по сплаті пайової участі половини забудовників у Ворзелі, не оформлює договори на оренду комунального майна, унаслідок цього з усіх житлових та нежитлових приміщень у Ворзелі у тому числі й в новобудовах надійшло трохи більше 13 000 грн.

При цьому Федорук виділила на прибирання снігу у останній тиждень березня 355 тисяч гривень.

Діяльність Федорук набула всеукраїнської ганьби після розголосу про безлад на офіційному сайті селищної ради та комічних відповдей на інформаційний запит всеукраїнського телеканалу.

Усьому цьому та багатьом іншим свідченням безгосподарності Федорук вона змогла протиставити лише руйнування за кошти ворзельського бюджету туалету, який перебував на балансі іншої організації. Член виконкому Алла Багірова великим буквами написала, що зруйнування туалету – це “РУЇНУ ПОДОЛАНО, ПАНОВЕ”.

Однак це викликало лише сміх у мешканців Ворзеля.

Тож, очевидно, що таким примітивним, але, мабуть, дієвим для своїх адептів, Лариса Федорук вирішила нібито героїчно розв’язати проблему, якої насправді і не існувало! Після проведення нібито наради Федорук запланувала появу пафосних повідомлень,  що її нібито зусиллями у Ворзелі не побудують багатокілометрову платформу!

Це виглядає особливо цинічним, оскільки куди більш реальна загроза будівництва асфальтного завода поблизу Ворзеля не спонукала Федорук до дій.

Особисто вона заявляла, що інформація про асфальтний завод “є домислами”.

Її заступник Сергій Мостіпака теж ставив під сумнів цю інформацію.

Однак це не завадило уже Анатодію Федоруку запевняти голову  ОДА та прокурора області, що вони вживали своєчасних заходів, як тільки дізналися про завод.

Можливо це якось пов’язано з обіцянкою Лариси Федорук виконати передвиборчу обіцянку Максима Толстенко

Наскільки (не) самостійним у своїх рішеннях є Толстенко та інші депутати земельної комісії чітко видно з відео засідання комісії.

Поки не зрозуміло, чому з усього переліку так і не виконаних передвиборчих обіцянок Толстенка, Федорук взялася саме за звукоізоляційний паркан. Але вона заявила, що разом з іншими депутатами працює над встановленням звукоізоляційнорго паркану та підтвердила мою пропозицію спроектувати при цьому ще й побудову підземних чи наземних  пішохідних переходів.

Очевидно, що Толстенко з Ларисою Федорук тісно пов’язує саме спільна зневага до своїх передвиборчих обіцянок. Сама Федорук навіть обкладинку на своїй фейсбук-сторінці змінила на “ябучанську”, прибравши зі своїх очей навіть згадки про Ворзель-курорт.

При цьому на своєму звіті за 2017 рік Лариса Федорук уже заявила, що у 2015 році було прийнято популістичне рішення про Ворзель-курорт. Якщо аналізувати сказане Федорук засобами формальної логіки, то вона показала себе в ролі унтер-офіцерської вдови, яка сама себе наказала, назвавшись у даному випадку популісткою. Але маю підозру, що у паралельних реальностях Федорук та її адептів  обман виборців обіцянками про Ворзель-курорт їм видається як надзвичайно почесна справа.

Варто зазначити, що хоча очевидною є надуманість проблеми розташування залізничної платформи з метою самопіару Лариси Федорук, сам факт проведення якоїсь наради насторожує.

Згадалося, як 1 лютого Лариса Федорук, її заступник Сергій Мостіпака та голова соціальної комісії Валентина Хрокало провели теж нараду, після чого пафосно заявили, що “на маршрутах Ворзеля очікуються позитивні зміни”. Зміни мешканці Ворзеля відчули дуже швидко у вигляді підвищення ціни на проїзд у 424 маршрутці. А якість перевезень мешканці Ворзеля, які користуються маршрутками, знають самостійно, а інші можуть ознайомитися із коментарями тієї ж Ірини Кірілішиної – одного з найвідданіших адептів Лариси Федорук.

Якщо ж підсумувати, то тривога піднята Федорук з приводу залізничної платформи не повинна нікого хвилювати окрім неї. Адепти Федорук мають заспокоїтись, навіть якщо платформа буде тягнутися через увесь Ворзель, оскільки вони зобов’язані вірити обіцянкам Федорук, що вона зробить підземні й наземні переходи. Ну а іншим мешканцям Ворзеля зрозуміло, що самопіар Федорук не вартий і виїденого яйця.

 

Автор: Олександр Михайлич, мешканець Ворзеля

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539