”Вам 3,14здєц” – член ТВК Самопомочі, ”Вам хана” – депутат-батьківщинівець (відео+скрін)

0

Те, що нам 3,14здєц і хана – ми знаємо і без політиків. У нас безкарно замовляють побиття пенсіонерки за 1 000 грн.

Це Людмила Демченко, яка очолює в Коцюбинському ТВК.

Замовника побиття досі не знайшли при тому, що виконавця затримали ще влітку.

Безкарність породжує вседозволеність. Оскільки ніхто не сів за свої злочини, а проти мера Ірпеня прокуратура Чернігівщини закриває резонансну справу, нам вже просто прямо кажуть, що з нами буде.

Ціна питання, через яку Коцюбинське під ударом – 6,5 тис га Біличанського лісу, який з 2008 року ми не даємо забудувати. Тут депутати і мер Ірпеня мають вже ділянки, які фігурують в деклараціях.

Мер Ірпеня контролює не просто депутатську більшість, а 2/3. Тому у нас відбувається переворот влади за переворотом. За останні 2,5 роки 5 разів зносили з реєстру селищну голову, за каденцію якої не було роздано і подерибанено жодної ділянки.

Громада вирішила відкликати депутатів. Перша спроба завалилася саме через неголосування членів ТВК.

На початку року “Самопоміч” злила квоти у Коцюбинській ТВК під мера Ірпеня – дерибанника Володимира Карплюка. Громада про це дізналася, у лютому, коли розпочалася народна ініціатива по відкликанню депутатів. Я про це писала публічно. Квоти злила народна депутатка Ірина Сисоєнко. Кожна зрада і проблема має своє ім’я.

Я обірвала телефони всім, кого знала від Самопомочі. Пояснювала ситуацію. Багатьох в партії знаю особисто і там є адекватні люди. Але заміна на підвладних Карплюку членів ТВК станом на 14 травня залишається в силі. Результати службового розслідування партії ми так і не довідалися.

Люди по округу, де вже раз зривалася ініціатива, вирішили відкликати депутата повторно. Члени ТВК обійшли ті двори, на які показала представниця Самопомочі у ТВК. Люди підтверджували, що підписи їхні. Перевірили більше підписів, ніж того вимагає закон. На засіданні ТВК, щоб затягнути час, представниця Самопомочі вимагала первірити мало не 50 % від зібраних підписів. Ця пропозиція не набрала потрібної кількості голосів і тут мали б ставити на голосування питання – позбавляти депутата повноважень і призначати вибори.

Але представниця Самопомочі послала всіх прямим текстом і пояснила прямо, що нам – 3,14здєц. Це зняли на відео.

Ця представниця ТВК від Самопомочі брала участь в перевороті влади в Коцюбинському. Саме її брали на роботу з підробною печаткою переворотники і планували надати доступ до бюджетних коштів – 30 млн.

Як опозиційна Самопоміч може нарікати на владу, що нічого не робиться, якщо у СВОЇЙ же структурі, яка підвладна партії, місяцями не можуть замінити злиту квоту в ТВК? Це при тому, що є реально представники Самопомочі, які вболівають за збереження Біличанського лісу – Єгор Соболєв, Роман Титикало…

Перед тим, як нам публічно сказали, що нам 3,14здєц, депутат Коцюбинської селищної ради Владислав Євстєфєєв проінформував нас всіх, що після президентських виборів нам хана.


Євстєфєєв, який набув майже 100 ділянок в Біличанському лісі – представник Батьківщини, партійці якої на Київщині стояли за дерибанами зелених зон. Він на виборах після Революції Гідності був представником Батьківщини. Заробляє копійки. При цьому має мільони.

Але тут варто зазначити, що Тимошенко сама офіційно виступала перед президентськими виборами 2014 року за збереження Біличанського лісу. І в Батькіщвини, як і в Самопомочі є адекватні люди, які вболівають за громаду і розвиток громадянського суспільства, зокрема Альона Шкурм та Ігор Луценко.

Але навіть над Тимошенко вже попрацювали і люди мера Ірпеня і сам Карплюк. Вона приїздила до Ірпеня.

Карплюк розкладає яйця по всіх кошиках, щоб зберегти собі доступ до дерибану національного парку. Окрім Батьківщини, він намагається вийти і на обласний рівень БПП. Так святкування Дня Київщини відбувалося в Ірпені.

У нас в регіоні масово б’ють активістів, але замість розслідування резонансних злочинів поліція звітує про те, що затримала викрадача кошачого корму. Прокуратура починає розслідування, вручає підозри і справи проти Карплюка зливаються в іншій області.

10 років ми воюємо за збереження Біличанського лісу. Це рекреаційний ресурс держави, який долає наслідки Чорнобильської катастрофи. 6,5 тисяч гектарів. Після Революції гідності ми дотисли підписання президентського указу. Межі ніяк не винесуть в натуру.

23 травня ми пікетуємо Кабмін через 4-річний саботаж. Ми також подали свій проект – винести межі Біличанського лісу в натуру на платформу “Нових лідерів”. Я прошу кожного по можливості перейти за посиланням і проголосувати. Як тільки ми захистимо ліс – у нас реально відпаде потреба жити як на війні щодня.

Якщо не переможемо, то тоді 3,14здєц не просто нам. 3,14здєц державі, бо можемо втратити державу. У нас зламана правоохоронна система, у нас навіть в нових опозиційних партіях і партії влади є ті, хто зливає ті цінності, які зараз є основоположними для розбудови держави.

Авторка: Ірина Федорів, журналістка, мешканка Коцюбинського

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539