Біля Гатного виросте хмарочос “Київміськбуду”? (ОНОВЛЕНО)

0

Київрада з другої спроби надала “Київміськбуду “в оренду на 15 років понад гектар землі біля Гатного на вулиці Жулянській у Голосіївському районі Києва. За відповідне рішення порядку денного сьогодні проголосували 77 депутатів, ніхто не був проти, 19 депутатів утрималися.

Відповідно до порядку денного земельна ділянка потрібна “Київміськбуду” для будівництва та експлуатації житлових будинків з паркінгом, адмінприміщеннями та закладами громадського харчування.

Щорічно орендна плата становитиме орієнтовно 404 тисячі гривень відповідно до розрахунків.

На кадастровій карті до сьогодні власність ділянки була не визначена. Цільове призначення – для іншої житлової забудови.

По факту, ділянка огороджена парканом із металевої сітки з бетонними стовпчиками і за парканом знаходяться дерева та городи місцевих мешканців.

Кілька городів люди обробляли регулярно та систематично впродовж щонайменше останніх 5 років.

Після публікації новини жителі Гатного знайшли в ОЛХ оголошення про продаж сусідньої ділянки, на якій колись знаходилася військова частина.

 

“Ймовірно, що по сусідству так само буде багатоповерхова забудова”, – коментують у соцмережах новину місцеві жителі.

Ділянка, що продається, знаходиться за суцільним бетонним парканом і, відповідно до оголошення про продаж, поряд є комунікації.

Нагадаємо, в Гатному за сприяння сільської ради забудовник із тітушками зруйнував погреби й сараї місцевих жителів на їхній прибудинковій території. Раніше цю ділянку планувала забудувати теща секретаря сільради Петра Дрощі – Ольга Андрієвська.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539